PhD i Transformative Studies (Online Program)

Generelt

Programbeskrivelse

Transformative Studies PhD

Målet med doktorgradsprogrammet i Transformative Studies er å utvikle tankeledere som er forpliktet til å utforske fremtredende problemstillinger på innovative måter som kombinerer stipend, kreativitet og selvforespørsel.

Programmet oppfordrer elevene til å forfølge forskningsemner de er lidenskapelige om og støtter deltakelse i vitenskapelig diskurs gjennom publisering. Den ser på akademisk forespørsel som en mulighet for personlig og sosial transformasjon, jording transformative prosesser i akademisk dybde, rigor og fantasi.

Om programmet

Deltakere i Transformative Studies-programmet vil:

  • Lag et originalt tverrfaglig forskningsbidrag i et utvalgt undersøkelsesområde

  • Engasjere seg i forespørsel som en kreativ og transformativ prosess i sammenheng med et fellesskap av elever

  • Påfør forskning til virkelige problemer, sette teori i praksis.

Det Transformative Studies-programmet tilbys i et nettbasert format. Studentene jobber i nettmiljøet i CIIS virtuelle klasserom, og møtes to ganger i året med fakultet og medstudenter for fem til syv dagers boligintensiv i Bay Area.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Minimér
San Fransisco