PhD i TESOL Research

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Dette PhD-kurset er helt dedikert til TESOL Research. Denne doktorgrad vil være av interesse for de som har bakgrunn i språk, lingvistikk, anvendt lingvistikk eller et beslektet fag, samt språkundervisningspraksis som har stor interesse for forskning.

Dette kurset vil utvikle dine ferdigheter og sette deg på veien til å bli en selvstendig forsker. Doktorgradsutdanningen er en betydelig kvalifikasjon som vil markere deg som en ekspertforsker innen undervisning av engelsk til talere av andre språk. Du oppnår nye ferdigheter i å forstå komplekse saker, skjerpe dine problemløsende evner, øke din selvtillit som forsker og utvide din kunnskap om feltet samtidig som du nyter doktorgradsopplevelsen.

Vi støtter deg gjennom hele tiden på PhD TESOL Research. Før du påbegynner avhandlingen din, vil kurset fremme utviklingsutviklingsutviklingen gjennom sju lærte moduler på TESOL, forskningsmetoder og pedagogiske teorier. Vår PhD i TESOL Research vil gi deg en mulighet til å gå utover det som kreves fra en Masters of Research (MRes) og en pedagogisk doktorgradsutdanning (EdD) ved at du skal produsere en mer omfattende 60.000-ordoppgave.

Det akademiske miljøet ved University of Stirling vil ikke bare gi deg frihet og utfordringer, men det vil også gi deg en rekke muligheter for intellektuell debatt med medekspertene. Din PhD-reise vil forme din fremtid som ingen annen kvalifisering - faglig, faglig og personlig.

Etter oppgradering vil du være en avrundet profesjonell forsker som:

  • har kunnskap om det bredere utdanningsområdet
  • er dyktig i bruk av både kvantitative og kvalitative metoder
  • har ferdigheter som trengs for å undersøke ethvert område innenfor TESOL
  • er i stand til å bidra til vitenskapelig kunnskap og faglig praksis

Topp grunner til å studere med oss

# 1 Studie i en levende akademisk divisjon, som er rangert som topp 10 i Storbritannia for utdanning (The Complete University Guide 2019)

# 2 Motta dedikert støtte i din kunnskaps- og forskningsutviklingsprosess fra dag ett av din PhD

# 3 Dra nytte av et fleksibelt program levert intensivt, slik at du kan lese og undersøke mye

undervisning

De lærte modulene i denne banebrytende doktorgraden i TESOL-forskningskurset er levert ansikt til ansikt og blandet. Leveringsstilen som forelesninger, workshops og studentpresentasjoner er nøye utvalgt for å passe modulinnholdet og dine behov.

Du vil dra nytte av en fleksibel kurs levert intensivt (hovedsakelig på fredager), slik at du kan lese og undersøke mye.

TESOL-studenter er også invitert til møter i TESOL Researcher Development Group, samt til våre engelske språkundervisning og -forskning (ELTR), som leveres av ledende forskere og fagfolk.

I den siste studien av QS fikk ansatte fra University of Stirling en 5 ut av 5-stjerners rating for undervisning (QS World University Rankings 2018).

evaluering

Vurderingene for de lærte modulene vil variere avhengig av deres respektive læringsutbytte og kan inkludere en presentasjon, annotert bibliografi, essay og forskningsforslag. For hver 20-kredittmodul blir du bedt om å produsere et arbeid som tilsvarer et 3.000-ordsoppgave. Din endelige oppgave vil være produksjonen av originalforskning som skal rapporteres i en 60 000-ordoppgave.

Studenter som har bestått tre av 20-kreditt-modulene (inkludert to kjerne), men ikke fortsetter til de andre lærte modulene, vil avslutte med et Postgraduate Certificate i TESOL Research.

Studenter som har bestått seks av 20-kreditt-modulene (inkludert de fire kjerne), men ikke går videre til TESOL Research Practice (TESPR03), vil avslutte med et postgraduate diplom i TESOL Research.

Kandidater som har bestått alle syv lærte moduler, men ikke går videre til oppgaven (TESPR04), vil avslutte med en MRes i TESOL Research.

Studere i utlandet

Som student på vårt PhD TESOL Research-kurs har du den fantastiske muligheten til å oppnå verdifull arbeidserfaring som lærer engelsk til engelskspråklige som fremmedspråk i 33 europeiske land gjennom Erasmus-stipendier.

University of Stirling har også utviklet nært samarbeid med to universiteter over hele verden for å finne en plassering så sømløs som mulig og gi deg skreddersydde lærings- og læringsmuligheter. Hvis du oppfyller kvalifikasjonskriteriene, kan du søke om plassering med:

Leuphana University of Lüneburg, Tyskland

Gjennomfør klasseobservasjon, liten gruppe tilsyn og lærerhjelp i en lokal videregående skole. I løpet av skoleferien har du mulighet til å jobbe med materialutvikling eller med skriftlig støtte på universitetet.

Széchenyi István University, Ungarn

Bli involvert i klassens observasjon og undervisning ved universitetet eller universitetets praksisskole.

Søknadsinformasjon vil bli gitt til studenter som utfører vår PhD TESOL Research.

Kursdirektør

Dr. Vander viana

tesol@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467681

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversjøisk, år 1: £ 15 250, år 2: £ 13 250, år 3: £ 13 250, år 4 (hvis nødvendig): £ 13 250
  • Hjem / EU År 1: £ 6 200, År 2: £ 4 260, År 3: £ 4 260, År 4 (Hvis nødvendig): £ 4 260
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimér