PhD i Management Information Systems

Kadir Has University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i Management Information Systems

Kadir Has University

PhD i Management Information Systems (MIS)

Institutt for Management Information Systems i fakultetet for ingeniørfag og naturvitenskap ved Kadir Has University tilbyr nå Tyrkiets andre PhD-program i Management Information Systems, som starter i høst 2014. Programmet er det første av sitt slag som tilbys av en ingeniørhøgskole heller enn en bedrift en.

Hvorfor MIS?

«La oss vurdere et par nylig etablerte IT-baserte selskaper over hele verden for et øyeblikk: Google, Facebook, Yahoo !, YouTube, Twitter, Amazon, eBay, LinkedIn, FourSquare, Alibaba, etc.". Markedsverdien av hvert av disse selskapene er målt i milliarder USD. Er dette en tilfeldighet, eller er det den nye måten å gjøre forretninger på? Vi tror at svaret er det senere. Når vi utvikler seg i den nye teknologiske perioden, vil mange ting om våre liv dramatisk forandre om vi liker det eller ikke. Noen av disse endringene er: måten å drive forretning, samfunnsliv, underholdning, kommunikasjon, kommersialisering, medisin, stoffdesign, utdanning, kundeforhold, ressursplanlegging, logistikk, etc.

Dermed, "hvis du er den som er interessert i informasjonsteknologi (IT) og dens anvendelse i organisasjoner og har interesse i å utføre forskning, utføre utmerket undervisning, og bidra til å finne frem til en fremtid som er sentrert på anvendelsen av IT", så du har en felles lidenskap med oss. Bare slipp av og la oss snakke. Dette kan være det første skrittet mot en spennende og lovende karriere for deg!

Hva er Management Information Systems?

MIS-fakultetet lærer og forsker søknad, utvikling og styring av informasjonssystemer i organisasjoner. Dette inkluderer studier av sosiale nettverk, cloud computing, IT-forbruker, virtuell realitet, forhandlingssystemer, samarbeidsteknologi, kontorautomatisering, elektroniske betalinger, strategiske informasjonssystemer, elektronisk handel, kollektiv intelligens, telemedisin, elektroniske markeder, sosiale medier, informasjonskrav analyse , systemutviklingsmetoder, enterprise resource planning systemer, system implementering, adopsjon og diffusjon, mobil databehandling, og mye mer. Informasjonsteknologiene og systemene som vi underviser og forsker omdanner folks liv, jobb og, for industrien etter industri, forretningsmodeller, produkter, forsyningskjeder og distribusjonskanaler.

Vi er også interessert i implikasjonene av disse teknologiene for mennesker og samfunn; personvern, infrastrukturavhengighet, sikkerhet, sikring av intellektuell eiendom og IT-relatert stress alle fanger interessen til MIS fakultetet. Så også gjør de politiske implementeringene av Internett, utviklingen av feltet og IT i utviklingsland. Og det er bare i dag! Vår er en av de mest dynamiske feltene; Området ditt avhandling vil fokusere på i flere år, kan ikke engang blitt tatt opp av i dag.

Noen grunner til å vurdere en PhD i MIS fra Kadir Has University

 • Det første MIS PhD-programmet tilbys av et teknisk universitet i nasjonen,
 • Aktive forskningsprosjekter innen helseinformasjonssystemer, sosiale medier, innovasjonsstyring, virksomhetssystemer, teknologiinntak, stor data og nettbasert infrastruktur og cloud computing.
 • Forskningserfaring i en rekke tradisjoner, som eksperimentelle metoder, designvitenskap, datautvinning og applikasjoner, økonometrisk analyse og kvalitativ sakbasert forskning, sosiale medier, mobilsystemer, datastyring og design og styring av informasjonssystemer.
 • Publikasjoner i ledende tidsskrifter på tvers av flere fagområder, inkludert alle viktige informasjonssystemtidskrifter
 • Fakultet nettverk med internasjonale MIS forskere, inkludert nord-amerikanske og europeiske land.

Målet

I tillegg til å fremme kunnskapen om informasjonssystemer får du muligheten til å utvikle forskningsferdigheter og tankegang som er nødvendig for å være en vellykket forsker ved ledende universiteter og forskningsinstitutter samt regjerings- eller bedriftsorganisasjoner. I våre seminarer, så vel som de du vil ta i andre disipliner, vil du lære om forskningsmetoder, dataanalysemetoder og teorier som gjelder for din forskning. Du vil også få den nødvendige pedagogisk kompetanse og erfaring.

Varighet av studier

De fleste studenter krever minst fire år for å fullføre doktorgraden inkludert oppgavebehandling og forsvar. Normalt trenger du to års formell kurs. Etter å ha fullført kursene forventes det å ha bestått den omfattende eksamen og presentert en avhandling forslag innen utgangen av tre år. Universitetet forventer fra deg en seksårig samlet grense på tidspunktet for ferdigstillelse av alle doktorgradskravene.

Graduation krav

For å bli tildelt en KHAS PhD i MIS, må du:

 • fullføre kurs i grunnfagene (21 studiepoeng)
 • tilfredsstille feltkravene innen spesialisering (9 studiepoeng)
 • bestå omfattende eksamener innen spesialisering
 • foreslå og fullføre en avhandling som er akseptabel for studentenes avhandlingskomité
 • forsvare avhandlingen før et universitetsutvalgsutvalg.

Hva kan jeg gjøre med en Management Information Systems Degree?

Nyutdannede med doktorgrad i MIS finner ofte jobber som systemanalytikere eller som sjefsdirektører; Ledende informasjonsansvarlig stillinger, også kjent som datasystemer og informasjonssystemansvarlige, er en annen mulighet. De fagpersoner i disse lederstillinger jobber sammen for å sikre at en bedrift velger riktig ledelsesteknologi for oppgaven ved hånden, og at den bruker de mest effektive måtene å implementere dem på. Et annet alternativ for doktorgradsstudenter er å undervise MIS på kandidatnivå eller å drive forskning i utforming av nye informasjonssystemer. Det er totalt 19 universiteter med bachelorstudier i MIS og forretningsinformatikk i Tyrkia. Det er mange ledige stillinger i MIS akademiske stillinger. Det er høyst sannsynlig at på eller i nærheten av din oppgradering vil du få et faglig stillingsbud.

Noen fagområder for MIS

Systemutvikling, strategisk bruk av informasjonsteknologi, elektronisk handel, adferdsmessig beslutningstaking, databasemodellering, informasjonskrav bestemmelse, telekommunikasjon og nettverksdesign, adaptive kunnskapsbaserte systemer og økonomiske problemer i informasjonsteknologi.

MIS-doktorgradsprogrammet er utformet for å gi maksimal fleksibilitet for doktorgradsstudenter til å forfølge sine forskningsinteresser. Kursene inkluderer PhD-seminarer, forskningsmetoder og dataanalysekurs, støttefeltkurs og, for studenter uten MIS eller næringsbakgrunn, grunnlag MIS, og forretningskurs.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert May 17, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Price
Pris
20,000 USD
Doktorgradsprogrammer - Betaling i 3 avdrag: 20.000 $
Information
Deadline
Locations
Tyrkia - Istanbul, Istanbul
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 31, 2022
Dates
Sept. 2019
Tyrkia - Istanbul, Istanbul
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 31, 2022