Du vil bli utdannet til å bli en designer i bærekraftig innovasjon og å utvikle de nødvendige ferdighetene til å drive kreativitet i et tverrfaglig team.

PhD - (3 år)

PhD I DESIGN

LÆRER AV Å GJØRE

På SDS er Design undervist av "å gjøre", med en ansvarlig holdning til de store mulighetene for bærekraftig utvikling. Bedriftsbedrifter arbeider med vår institusjon for å utvikle virkelige prosjekter for bærekraftig innovasjon. Prosjektgruppene er sammensatt av studenter fra hvert studienivå med deres tverrfaglige (arkitektur, design, engineering, markedsføring, samfunnsvitenskap, ....) Og flerkulturelle bakgrunner (internasjonale studenter).

NYE METODER

Designtanker, sparsom innovasjon, kunnskapsdesign, sosial innovasjon, er noen av våre pedagogiske metoder. Internasjonale utvekslingsperioder er også en viktig del av vår designutdanning.

TAKKER ETTER TEGNING

Tegning er det første verktøyet til en designer. Tegning tillater materialisering av fantasi, å utvikle en tverrgående dialog mellom ulike jobbprofiler, for å forbedre representasjonen av merkevarekulturer og av verden, ... ..det hjelper også designeren til å tenke, holde en tegnepenn i hånden, om nye kreative historier for fremtiden.

BÆREKRAFTIG DESIGN

Hvordan tenker man på fortellingsbrett for fremtiden, med et ansvarlig fokus på samfunnsmessige, miljømessige, økonomiske og kulturelle bekymringer i verden (de fire pelarene for bærekraftig utvikling)? Øko-design, analyse av produktets livssyklus, bio-mimetikk, ... .er nye kreative metoder.

SAMFUNNSFAG

Hvis definisjonen av design er "hvordan å hjelpe menneskeheten til å få et bedre liv på vår planet", er kunnskapen til andre den mest sentrale forståelsen for en designer. Brukersosiologi, antropologi, semiotikk, .... er grunnleggende kunnskap om alle designprosesser.

LÆRER AV Å GJØRE

Hva kan være mer attraktivt for en fremtidig profesjonell designer enn å være en del av et team, som står overfor kravet til bærekraftig innovasjon for et stort bedriftsfirma rett etter det første studieåret? Læring ved å gjøre inkluderer møtet med det virkelige faglige livet, å bygge et faglig nettverk for fremtidige praktikplasser og jobbmuligheter, for å diskutere med mennesker fra ulike generasjonsperspektiv ...

PROTOTYPING

I dag er produksjonen av produkter innen rekkevidde. Mock-up og analog prototyping (med tradisjonelle verktøy) og numeriske verktøy (på fab-lab fra vår institusjon, 3D-skrivere, laserskjermer), tillater bekreftelse av figurene på skisserte produkter. Prototyping er også mulig via elektroniske konstruksjoner av interaktive objekter.

INNOVASJONSMETODER

Designtanker, sparsom innovasjon, kunnskapsdesign, bio-mimetikk, sosial innovasjon, åpen innovasjon, er noen av de viktigste metodene for å lære, å anvende dem på ulike typer oppfatning. På SDS designer vi selv vår egen designmetode!

DIGITAL VERKTYG

Etter den manuelle tegningen tar det numeriske verktøyet over. CAO og DAO i 2D og 3D er grunnleggende for å representere, forestille, illustrere og animere objekter innenfor deres romlige kontekst. Det numeriske verktøyet er også viktig for kommunikasjonen mellom skapernes ulike profiler.

ANDRE METODER

Ingeniørfag, markedsføring, arkitektur, sosiologi, ... .ar ved siden av å designe de store aktørene av innovasjon. Å forstå og snakke språket i de andre yrkene, for å motta verdiskapningen av ulike perspektiver, å jobbe i kryssete lag, på tverrgående og tverrfaglig måte, for å blande de forskjellige kulturer i verden, ... De mange måtene å øke kreativiteten.

AKADEMISK VEKSLING

På SDS er det mulig å delta i et internasjonalt utvekslingsprogram. Vår skole er et tilknyttet medlem av det største verdensomspennende nettverket av kunst og design skoler og universiteter (mer enn 200 skoler i 48 land): Cumulus forening.

TURNUS

I Frankrike eller i utlandet åpner praksisplasser nye perspektiver. Blant de store partnerfirmaene i The Sustainable Design School kan enkelte foreslå internshandlinger med sine internasjonale datterselskaper. På samme måte søker institusjoner og NGO-partnere som er internasjonalt internasjonalt, jevnlig studentstuderende til feltarbeid.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019