Read the Official Description

PhD i Creative Technologies

Forskning oversikt

Skolen for kreative teknologier er sentrert rundt bruken av ny teknologi for å støtte kreative områder. Dette inkluderer spilldesign og utvikling, animasjon, video og lyd, samt andre applikasjonsområder, for eksempel helsetjenester eller sikkerhet. Vi samarbeider tett med kulturarv organisasjoner over hele verden for å utvikle bedre metoder for å beskytte digitale eiendeler. Vår forskning er organisert rundt fem temaer: Virtual Reality og Advanced Interactive Technologies, Digital Preservation, Dataspilldesign og -teknologi, High Performance Visualization, Computer Animation.

Forskningsområder

Skolen ønsker velkommen søknader fra kandidater som ønsker å forfølge en høyere grad ved forskning. Vi kan tilby tilsyn på en rekke områder, inkludert Virtual Reality og Advanced Interactive Technologies, Future Proof Computing, Dataspilldesign og -teknologi, High Performance Visualization, Intelligent Systems og Robotics, Computer Animation og Digital Storytelling.

Finansierte PhD-muligheter

  • Dyp læring for 3D-modellsyntese (søknadsfrist 11. februar 2018)
  • Hackrobatics! En studie av kunstige begrensninger som spill i spillutvikling (søknadsfrist 11. februar 2018)
  • Høy ytelse visualiserings arbeidsflyter for kreativ bruk av store data i miljømessige geohazards. (søknadsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vår egen Graduate School er den første anløpshavnen for informasjon til alle forskerstudenter og veiledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer opplæring for MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskerstudent ved University of Portsmouth vil du få tilgang til Graduate School Development Programmet, som tilbyr bredbasert generisk ferdighetsopplæring med over 150 workshops på et bredt spekter av emner, inkludert forskningsprosjekt, doktorgradsprosess og karriereutvikling. Disse populære og høyt nominelle verkstedene leveres av våre ekspertveiledere fra hele Universitetet og støtter våre studenter i alle faser av deres forskningsgrad.

Finn en veileder

Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dine forskningsideer mer detaljert og for å sikre at vi har veiledende kompetanse som er tilgjengelig for å støtte ditt planlagte forskningsområde. Vi kan da sette deg i kontakt med en potensiell veileder.

Inntakskrav

En god første grad fra et internasjonalt anerkjent universitet (avhengig av valgt emne, minimum andre klasse eller tilsvarende) eller en mastergrad i et passende emne. Unntatt vil tilsvarende yrkeserfaring og / eller kvalifikasjoner bli vurdert.

For studenter hvis morsmål ikke er engelsk, er en engelskspråkkunnskaper på minimum IELTS-bånd 6,5 uten komponentpoeng under 6,0 kreves.

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Application deadline