Les den offisielle beskrivelsen

Skolen for økonomi og ledelse, University of Porto, er en ledende skole innen økonomi og ledelse i Portugal med lang erfaring i undervisning og forskning på disse feltene. Ved å registrere seg i doktorgradsprogrammet, får studentene fordel av kompetanse og erfaring fra dette mest fremtredende forskningsmiljøet.

Doktorgradsprogrammet i nærings- og ledelsesstudier startet i 2006/2007. Det regnes som en suksesshistorie, gitt antall søkere, avsluttede avhandlinger, og publikasjoner (journaler og konferansedokumenter) basert på forskning gjennomført under programmet.

Doktorgradsstudiet for Business and Management Studies inneholder et ettårig kursarbeid med en konsentrasjon i ett av følgende fem fagområder:

 1. Administrasjon Regnskap og kontroll
 2. Finansiere
 3. Markedsføring og strategi
 4. Operasjoner og logistikk
 5. Organisasjon og menneskelige ressurser.

Mål

Hovedmålene for doktorgradsprogrammet for næringsliv og ledelse er:

 • å undersøke og integrere konsepter og teoretiske rammebetingelser i ledelse og relaterte fagområder, og få en generell oversikt over toppmoderne kunnskap innen sitt fagområde
 • å utvikle forskningsferdigheter som gjør det mulig for studenter å utføre original og streng forskning, formulere betydelige forskningsspørsmål, designe empirisk forskning og analysere og tolke data.
 • å tillate studenters deltagelse i internasjonale forskningsnettverk og publisering av deres forskning i internasjonale akademiske tidsskrifter

Målgruppen

Programmet tar sikte på å fremme opplæring av forskere innen forretnings- og ledelsesstudier.

Søkere som ønsker å melde seg inn i dette programmet må være svært motiverte:

 • å bli et fullstendig medlem av det internasjonale forskningsmiljøet for ledelse forskere;
 • å delta i internasjonale konferanser;
 • å sende inn forskningen for utgivelse i internasjonale akademiske tidsskrifter.

Kandidatene forventes å ha oppnådd en mastergrad fra en akkreditert institusjon i nærings- og ledelsesstudier eller et annet nært knyttet felt. Kandidater som ikke tidligere har fullført en mastergrad i økonomi, næringsliv eller ledelse kan være pålagt å delta i bestemte treningsøkter før de tar de resterende kursene i sin gradplan. Tilfredsstillende minimumsstandarder garanterer ikke opptak.

Opptak beslutninger er basert på en rekke faktorer som akademiske grader og opptak, formålstegn (motivasjonsbrev) og relevant forskningserfaring. I oppgavens formål skal kandidatene beskrive deres forskningsinteresser og ambisjoner, og motivasjon til å forfølge doktorgrad.

applikasjoner

Første samtale: 2. januar til 1. mars 2019

2. * Ring: 10. mai til 27. juni 2019

* Kun for programmene med gjenværende ledige stillinger.

Søknader online: www.fep.up.pt

Kontakt: gmc@fep.up.pt

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Porto School of Economics and Management. »

Sist oppdatert December 20, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato