Det tverrfaglige Bioengineeringsprogrammet gir studentene mulighet til å bruke verktøyene for ingeniørfag, datavitenskap og fysikk til studiet av biologiske prosesser. Den adresserer flere store forskningsfokuser og støttes med toppmoderne forskningsfasiliteter.

Forskning Foci

Biologisk informasjon

Engineering Undersøker problemstillinger knyttet til nye beregningskonsepter og verktøy involvert i medisinsk bildebehandling. Forskning kan også utvides til andre data-drevne områder, for eksempel helseanalyse, bioinformatikk, prediksjon av proteinstruktur, stoffdesign og systembiologi.

Bioprosessering og BioProduct Design

Teknologien for bioprosessering, regulering, sikkerhet og etiske problemer involvert i bioteknologi, og den systematiske utviklingen av produksjonsprosesser ved hjelp av produktegenskaper for å bistå i "produktorientert" prosessdesign.

Biomaterialer og BioMEMS

Teknikk av fysiske og biologiske egenskaper av syntetiske polymerer, metaller, keramikk og andre materialer, og deres interaksjon med blod, mykt og hardt vev; og anvendelse av biologiske og bioanalytiske metoder til mikro elektriske og mekaniske systemer, for eksempel genchips.

Kvantitativ nevrovitenskap og nevrologi

Mekanisk forståelse av nevrovitenskap fra molekylært nivå (inne i en enkelt nevoncelle) til en fortolkning på mobilnivå hvor interaksjoner mellom signal- og transportmolekyler vil bli kartlagt; en systemnivå forståelse av hvordan nevrale systemer reagerer på en miljøstimulus; og hvordan beregninger gjøres av nevrale systemer.

fasiliteter

Engineering Engineering's Bioengineering Laboratory tilbyr førsteklasses fasiliteter for forskning. Avansert utstyr er tilgjengelig for bakteriell og cellekultur, sentrifugeringsseparasjon, protein- og DNA-manipulering, genforsterkning, mikroskopisk analyse, digital bildebehandling og mikroarray-fremstilling og analyse. Laboratoriet støtter prosjekter på mikrochipanalyse, diagnostisk enhet, vevsteknikk, nanobioteknologi, bioproduktbehandling og bioproduktutvinning. Relevante sentrale fasiliteter inkluderer Materiale Karakterisering og forberedelse Facility, og Nanoelectronics Fabrication Facility.

Opptakskrav

Jeg. Generelle opptakskrav

  • Søkere som søker opptak til en mastergrad skal ha: oppnådd bachelorgrad fra en anerkjent institusjon eller en godkjent tilsvarende kvalifikasjon;
  • Søkere som søker opptak til doktorgradsstudium skal ha oppnådd bachelorgrad med bevist registrering av fremragende prestasjon fra en anerkjent institusjon; eller fremlagt bevis på tilfredsstillende arbeid på forskerutdanningen på heltid i minst ett år, eller på deltid i minst to år.

ii. Engelsk Språk Opptakskrav

Du må oppfylle engelskspråkkrav med en av de følgende ferdighetsoppnåelsene *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-revidert papirleverert test 60 (total score for lesing, lytting og skriving)
  • IELTS (akademisk modul) Total score: 6.5

* Hvis ditt første språk er engelsk, og bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjon ble tildelt av en institusjon der undervisningsmediet var engelsk, blir du fraviket fra å oppfylle de engelske språkkravene ovenfor.


Søknadsfrist

Vennligst se http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurs fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Sist oppdatert February 5, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
42,100 HKD
per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Sluttdato