Read the Official Description

Doktorgrad i økonomisk og sosialhistorie gir deg muligheten til å studere økonomisk og sosial historie på avansert nivå gjennom uavhengig forskning.

Vi er vert for en av de største økonomiske og samfunnsforskningsgrupperinger i Storbritannia, og dette gjør at vi kan støtte forskning i økonomisk og sosial historie over et bredt spekter av tidsperioder og geografiske områder, fra tidlig moderne til nåtid, og fra Storbritannia til Karibien. Aktuelle forskningsinteresser omfatter studier av økonomisk utvikling, energipolitikk, globalisering, slaveri, demografi, urbane historie, forbruk, materiell kultur, museer og innsamling, fritid, religiøs tro, populærkultur, medisin og sykdom, kjønn, seksualitet og familien. Kollegene i økonomi- og historieforskningsgruppen arbeider tett med kolleger med tilknyttede interesser i andre skoler, særlig skolen for sosial og statsvitenskap og økonomi-skolen.

Bredden av kompetanse i skolen og i det bredere universitetet gjør det mulig for oss å overvåke et meget bredt spekter av emner. Hver student er tildelt minst to veiledere, slik at vi kan kombinere tematisk, kronologisk og eventuelt faglig kompetanse i tilsynsteamet.


Programstruktur

Doktorgradsutdanningen er en betydelig del av selvstendig forskning som bidrar til tilstanden til eksisterende kunnskap på feltet. Ph.d.-studiet er designet for å ta tre år på heltid eller seks år på deltid. Ph.d.-studiet undersøkes ved innlevering av en avhandling på inntil 100 000 ord og ved muntlig eksamen.

Doktorgradsstudenter jobber tett med sine veiledere, som er anerkjente eksperter på studiet. Alle doktorgradsstudenter forfølge et individuelt tilpasset program for forskningstrening som er avtalt med sine veiledere. Ph.d.-studiene i historien gir kjerneopplæring i de ferdigheter som er nødvendige for å blomstre på doktorgrad og utover, gjennom et kjernefag i semester ett, Profesjonell ferdigheter for historikere, og en dagslang årskonferanse for doktorgradsstudenter i semester to. Alle doktorgradsstudenter i skolen har også nytte av skole- og universitetsutdanning i forskning og faglige ferdigheter.

Doktorgradsstudenter oppfordres til å dele sin forskning med andre postgraduate studenter gjennom workshops og seminarer, og å ta en aktiv rolle i forskningslivet i historiefaget, skolen og universitetet gjennom våre forskningsgrupper og sentre og gjennom studentledede workshops og seminarer. Nåværende forskningsgrupper av særlig interesse for økonomiske og sosiale historikere inkluderer digitale humaniora; Materiell kultur; Global og transnasjonal historie; Vitenskap, medisin og teknologi og økonomisk og sosial historie.


Inntakskrav

Du trenger en britisk 2: 1 æresgrad i en relevant disiplin og en relevant mastergrad med et samlet karakter på minst 65%, eller den internasjonale tilsvarende.

Vi kan også vurdere søknaden din hvis du har relevant faglig erfaring; Vennligst sjekk med din potensielle veileder før du søker.

Internasjonale kvalifikasjoner

Sjekk om dine internasjonale kvalifikasjoner oppfyller våre generelle opptakskrav:

engelske språk

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

  • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
  • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,0 i hver modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 20 i hver modul)
  • PTE (A): totalt 67 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter")
  • CAE og CPE: totalt 185 (minst 169 i hver modul)
  • Trinity ISE: ISE III med et pass i alle fire komponentene

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Hvis dine språkkunnskaper bare tilfredsstiller den nedre delen av kravene, driver engelskspråklig undervisningssenter ved universitetet flere kurs på engelsk for akademiske formål.

Program taught in:
Engelsk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

See 4 more programs offered by The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Last updated October 30, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
19,000 GBP
Heltid studier: Oversjøisk £ 19.000 per år. Ekstra avgifter kan gjelde
Deadline
By locations
By date