PhD i økonomi

The Hong Kong University of Science and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i økonomi

The Hong Kong University of Science and Technology

Institutt for økonomi legger vekt på både undervisning og forskning og ser dem som gjensidig forsterkende. Fakultetets medlemmer oppfordres til å engasjere seg i viktig forskning som fører til publisering i ledende internasjonale tidsskrifter. Fakultetets medlemmer oppfordres også til å anvende strenge metoder til lokale økonomiske problemstillinger som har høy faglig verdi.

Fakultetets medlemmer i instituttet er høyt ansett, og deres prestasjoner er formelt anerkjent i flere studier av produktivitet i alt = "økonomiforskning. I 2012 rangordnet den akademiske rangering av verdensuniversiteter, utført av Shanghai Jiaotong University, instituttet som nr. 1 i Asia og nr. 48 i verden. Også i 2012 har EDUNIVERSAL Best Masters Ranking vurdert instituttet som nr. 1 i Fjernøsten Asia.

Senter for økonomisk utvikling ble etablert i 1995 med støtte fra instituttet. Dens mål er å støtte forskning i prosessen med økonomisk utvikling, med vekt på økonomisk utvikling i Stor-Kina og Asia-Stillehavsområdet. Noen av instituttets medlemmer er aktive i skolens tverrfaglige senter for eksperimentell næringsforskning.

Ph.d.- studiet er et forskningsorientert studieprogram. Det er laget for å gjøre det mulig for studenter å konsentrere seg på et spesialisert felt og gi dem muligheten til å gjøre original, grunnleggende forskning på dette feltet. Programmet forbereder studentene til en undervisnings- og / eller forskerkarriere i universiteter, forskningsinstitusjoner, bedrifter og i regjeringen.

Ph.d.- programmet fokuserer på opprinnelig forskning av studenten, men krever også kursarbeid. Doktorgradsstudenter fortsetter fra opptak til programmet til kandidatur for graden, og deretter til forsvaret av avhandlingen. Hver har en oppgave veileder som overvåker studentenes forskning. Studentene får kandidatur ved å fullføre en kvalifiserende eksamen. En heltidsstudent som gjør god fremgang forventes å kunne fullføre doktorgradsstudiet om fire år. De to første årene av programmet vil normalt være viet til kurs, som fører til hovedfeltundersøkelsen og et forskningspapir. Etter det begynner studenten å skrive avhandlingen.

Forskning Foci

I tillegg til microalt = "økonomi, makroalter =" økonomi og økonometri, fokuserer instituttets forskningsområder på: økonomisk vekst og utvikling, industriell organisasjon, internasjonal alt = "økonomi, Kina økonomi, eksperimentell og atferdsmessig alt =" økonomi og arbeidskraft alt = "økonomi.

Opptakskrav

Jeg. Generelle opptakskrav

Søkere som søker opptak til en mastergrads skal ha:

  • oppnådd en bachelorgrad fra en anerkjent institusjon, eller en godkjent tilsvarende kvalifikasjon;

ii. Engelsk Språk Opptakskrav

Du må oppfylle engelskspråkkrav med en av de følgende ferdighetsoppnåelsene *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-revidert papirleverert test 60 (total score for lesing, lytting og skriving)
  • IELTS (akademisk modul)
    • For 2019/20 Opptak: Totalpoeng: 6,5 og Alle underpoeng: 5,5
    • For 2018/19 Opptak: Totalpoeng: 6,0 og Alle underpoeng: 5,5

* Hvis ditt første språk er engelsk, og bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjon ble tildelt av en institusjon der undervisningsmediet var engelsk, blir du fraviket fra å oppfylle de engelske språkkravene ovenfor.

iii. Program meg - Spesifikke opptakskrav

Søkere bør ha en tilfredsstillende score i GMAT eller GRE, på toppen av (i) og (ii) ovenfor


Søknadsfrist

Vennligst se http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 7, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 - 6 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
42,100 HKD
per år
Information
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Locations
Hongkong - Hong Kong
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Hongkong - Hong Kong
Søknadsfrist Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Studieslutt Kontakt skolen