PhD i økonomi, nettverk og næringsanalyse

IMT School for Advanced Studies Lucca

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i økonomi, nettverk og næringsanalyse

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 PhD-programmer ved IMT School for Advanced Studies Lucca

Frist for søknader - 3. august 2018, 12.00 CEST

Søknadene blir nå akseptert for 2018/19 PhD-programmene ved IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), en av de seks ekspertskolene i Italia og en av de høyest karakteriserte utdanningsskolene i Europa i henhold til siste U-Multirank-undersøkelsen. Høyt motiverte kandidater fra alle fagområder inviteres til å søke om et av de 36 fullfinansierte stipendene innen to doktorgradsprogrammer som integrerer vitenskapelige kompetanser innen økonomi, ingeniørfag, datavitenskap, nevrovitenskap og atferdspsykologi, fysikk, anvendt matematikk, statistikk, historie og vitenskap av kulturarven.

Økonomi, nettverk og Business Analytics er et av de fire feltspesifikke sporene som tilbys og er under "Systems Science" PhD-programmet. Dette sporet gir deltakerne en solid kunnskap om moderne analysemetoder innen økonomi og ledelse. Med sin tverrfaglige tilnærming er sporet unikt når det gjelder en sterk integrering av konsepter, analytiske grunnlag og praktisk ekspertise, for å utdanne den nye generasjonen økonomer, forskere og utøvere med særegne evner ved å analysere, tolke og administrere komplekse sosio- økonomiske systemer. Nyutdannede skal bli utdannet til å bli forskere og beslutningstakere i akademia, politikk og industri ved å integrere kunnskap ved grensen for økonomi, statistikkfysikk, datavitenskap og samfunnsfag med det samlende språket i matematikk og statistikk. Nære foreninger med et utvalg av selskaper og institusjoner gir mulighet til å analysere relevante problemer, motivere nye analytiske teknikker fra praktisk problemløsning. Studentene er involvert i analysen av virkelige verdens høydimensjonale data, i samarbeid med bedrifter og institusjoner. I løpet av doktorgradsstudiet oppfordres studentene også til å utføre sin forskning med skolens forskningsenheter.

Kursene ledes av verdensberømte forskere og gir studentene alle de teoretiske ferdighetene og de avanserte verktøyene som kreves for å takle en rekke analyse-, design- og styringsproblemer innenfor det brede rammeverket for systemanalyse i økonomiske, sosiale, fysiske, teknologiske og kulturelle domener. . Spesialisert fakultet og medarbeider oppretter et nettverk som gir nøkkel veiledning og støtte gjennom hele PhD-programmet. Nære med fakultetet, både i klasserommet og i utviklingen av forskning, nå studentene det høyeste nivået av vitenskapelig prestasjon. IMT-skolen Doktorgradsutdannede vil kunne bruke ferdighetene de oppnådde under studiene for å gjenkjenne og løse komplekse problemer, å velge den mest hensiktsmessige metoden eller instrumentet som skal brukes når de nærmer seg disse problemene, selv i disipliner utenfor deres primære forskningsfelt.

Alle studentene er basert i det nylig restaurerte San Francesco-komplekset, en fullt integrert campus i det historiske sentrum av den vakre toskanske byen Lucca. Campus inkluderer fornyet bolig, en kantine, studie- og oppholdsrom, et toppmoderne bibliotek og utendørs rekreasjonsrom, som gir et unikt kulturelt, profesjonelt og sosialt miljø for doktorgradsarbeidet. Støtteberettigede studenter, i tillegg til ledig plass og styret, vil også motta et forskningsmiljø som utgjør ca. € 15 300 pr. År. Ekstra finansiering for videre forskningsfaser, inkludert stipend for å dekke et eventuelt fjerde år for å fullføre doktorgradsoppgaven, kan tildeles på konkurransedyktig basis.

PhD-programmene på IMT School tiltrekker studenter fra hele verden, og gir et virkelig internasjonalt miljø. Engelsk er skolens offisielle språk. Videre vil alle studenter ha mulighet til å bruke perioder i utlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både innenfor Erasmus-rammen og gjennom ad hoc mobilitetsavtaler.

De fleste IMT School PhD-kandidatene har nådd fremtredende roller i akademikere, offentlige institusjoner, offentlige og private selskaper eller yrker over hele verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 3, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Price
Pris
- Ingen studieavgift (studenter utover undervisningsavgiften mottar også stipend - 15 300 € / år - og ledig plass og bord)
Information
Deadline
Locations
Italia - Lucca, Tuscany
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italia - Lucca, Tuscany
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen