Read the Official Description

PhD sosiologi og sosialpolitikk

En doktorgrad er den mest avanserte form for høyere studier. Den deles ut på en vellykket gjennomføring av et program av veiledet forskning og blir vurdert av en verbal eksamen og avsluttende avhandling.

Skolen tilbyr doktorgrader i:

 • kriminologi
 • offentlig politikk
 • sosiologi
 • sosialpolitikk og administrasjon
 • sosialt arbeid
 • vitenskap, teknologi og samfunn

Skolen har en sterk og levende fellesskap av praktisk forskning studenter. Vi er stolte av å være et nettsted for kreativitet og innovasjon i og på tvers av våre forskningsområder kompetanse og er opptatt av å utvikle elevenes forskning ferdigheter, kompetanse og karriere i et støttende og kollegialt miljø.

Våre forsknings studenter oppfordres til å delta i skolens akademiske liv og å arbeide med forskningssentre som reflekterer deres forskningsområde. Skolen støtter også videreutdanning journal og konferanse ENQUIRE.

Dette programmet kombinerer avansert forskning opplæring av høy kvalitet veiledning og tilbakemelding, og et levende og aktivt forskningsmiljø. En doktorgrad er en mulighet for deg å gjennomføre en omfattende, originalt stykke forskning av dine egne valg, med tilbakemeldinger og støtte fra to veiledere.

Skolens faglige ansatte har et bredt spekter av forskningsinteresser og ekspertise innenfor og utenfor disiplinene sosiologi, sosialpolitikk og administrasjon, sosialt arbeid, kriminologi, vitenskap og teknologi og offentlig politikk. Mange av våre studenter gjennomføre tverrfaglige forskningsprosjekter.

Vår PhD-programmet er anerkjent av Economic and Social Research Council (ESRC) gjennom Doctoral Training Centre, som tilbyr både ett-pluss-tre grader og tre år grader. For ett-pluss-tre rute, studentene gjennomføre en første året av forskningsmetode opplæring, som fører til en MA, før du går videre til å utvikle sine viktigste forskningsfokus.

Fasiliteter

skoleanlegg

Skolen gir doktorgradsstudenter med velutstyrte arbeids baser, med tilgang til telefon, faks, e-post og online bibliografiske fasiliteter samt tilgang til oppdatert regneanlegg.

bibliotek fasiliteter

Den Hallward Library lagerfører et stort antall sosiologi og sosialpolitiske relaterte publikasjoner og tidsskrifter. Våre bibliotek fasiliteter åpent lange timer og inkluderer områder for gruppearbeid, individuelt og stille studie.

The Graduate School

The Graduate School er et unikt anlegg som fokuserer på etterutdanning og representerer behovene til hovedfagsstudenter innenfor universitetet. Det gir en verdensklasse forskerutdanning og utviklingsmiljø for postgraduates og tidlig karriere forskere.

The Social Sciences and Arts Graduate Centre er en plass utelukkende for hovedfagsstudenter og forskere i fakultetene av humaniora og samfunnsvitenskap. Det tilbyr nettverksdatastasjoner og Wi-Fi for bærbare datamaskiner, en studie område, et sosialt område med komfortable sitteplasser, en rolig studie sone, og kjøkkenfasiliteter.

Midlands Graduate School

Nottingham er en del av Midlands Graduate School ESRC forskerutdanning Partnership, som tilbyr finansieringsmuligheter for hovedfagsstudenter hvert år. For mer informasjon, besøk Midlands Graduate School nettsted.

forskning Support

Student Services

Student Services tilbyr en rekke støttetjenester, informasjon og spesialisttjenester for å forbedre din student erfaring, og utgjør en del av et omfattende nettverk av tjenester ved Universitetet utformet for å støtte deg gjennom studiene, inkludert faglig og funksjonshemming støtte, veiledning, økonomisk støtte, og barneomsorg tjenester.

Internasjonalt kontor

Vårt International Office er dedikert til behovene til våre internasjonale og EU studenter. The International Office vil sikre at du har all den informasjonen du trenger for å leve og studere i Nottingham, og tilbyr en velkomstprogram like før starten av studieåret.

Senter for English Language Education

Universitetets senter for English Language Education (CELE) tilbyr høy kvalitet på forberedelse og engelsk språkstøtte før og under studietiden, samt gi et sosialt program for sine studenter.

Studentunion

Studentenes Union er en viktig kilde til støtte med sin egen Student Advice Centre.

Forsker Development Programme

I tett samarbeid med akademiske skoler, Graduate School dedikerte trening team bidra til fakultetet konkret og doktorgradstreningsprogrammer. De kan også levere kjernen opplæring i tråd med standarder fastsatt av Storbritannias store forsknings finansieringskilder gjennom sin Forsker Development Programme. Det betyr at så vel som å hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter, vil du ha muligheter spenner kommunikasjonsferdigheter, karriere, tid ledelse og entreprenørskap - og sjansen til å møte og arbeide sammen med forskere fra andre disipliner.

Eiere

Gjennomsnittlig begynnerlønn og karriereutvikling

I 2015 hadde 100% av postgraduates i School of Sociology og sosialpolitikk som var tilgjengelig for arbeid sikret arbeid eller videre studier innen seks måneder etter eksamen. Gjennomsnittlig begynnerlønn var £ 27 031 med høyest blir £ 40 800. * Aktuelle kandidater har vært vellykket i å sikre et variert spekter av yrker i både offentlig og privat sektor. Disse inkluderer bolig, forskning, markedsføring, støtte arbeidet, menneskelige ressurser, og journalistikk.

 • Kjente destinasjoner på heltid hjemme høyere grad postgraduates 2014/15. Lønn er beregnet på grunnlag av de i heltids lønnet arbeid i Storbritannia.

Karrieremuligheter og arbeidsevne

Våre prisbelønte Karriere og Arbeidsevne Tjenesten vil hjelpe deg med å planlegge din karriere gjennom hele din tid på universitetet og utover. Tjenester tilgjengelig inkluderer:

 • presentasjoner og drop-in økter med arbeidsgivere
 • en-til-en karriereveiledning og CV økter med våre rådgivere
 • Karriere Arrangementer avholdes hvert studieår
 • en spesialist karriereveileder for forsknings postgraduates

Når du er en student med oss, og selv etter at du oppgraderer, vil du ha tilgang til vår tjeneste for livet.

Fleksible betalte plasseringer

Postgraduate Plasseringer Nottingham tilbyr fleksible betalte plasseringer med en rekke arbeidsgivere fra små lokale bedrifter til multinasjonale organisasjoner. Disse plasseringene er åpne for alle postgraduates og er designet for å passe inn med studiene dine og gi deg muligheten til å lære overførbare ferdigheter, forbedre din CV og forbedre arbeidsmarkedet i løpet av dine høyere studier.

The University of Nottingham er det beste universitetet i Storbritannia for graduate sysselsetting, ifølge The Times og Sunday Times Good University Guide 2017.

Inntakskrav

 • Masters grad med en gjennomsnittskarakter på 60% eller høyere, pluss en 2: 1 (eller internasjonale tilsvarende) i noen disiplin
 • IELTS: 7.0 (ikke mindre enn 6,0 i noe element); hvis disse karakterene ikke er oppfylt, Engelsk forberedende kurs er tilgjengelig
Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Internasjonale avgifter: 15,570 GBP (HEU avgifter: 4183 GBP)
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline