Read the Official Description

Ph.D. og MRes-programmene er nært knyttet til vår voksende og dynamiske forskningskultur. Du vil dra nytte av å engasjere deg med høyt kvalifiserte akademiske ansatte, og jobbe sammen med en portefølje av dynamiske og populære masterprogrammer.


Faglig tilsyn

Et medarbeider, en ekspert på det valgte feltet, har direkte ansvar for å veilede og støtte ditt forskningsprogram. Som forskningsstudent blir du en del av vårt blomstrende akademiske samfunn. Utforsk ansatte, fasiliteter og mer i Divisjon for samfunnsvitenskap.


Forskningsområder

 • Sivile samfunn
 • Den frivillige sektoren
 • Frivillige organisasjoner, kjønn
 • seksualitet
 • Løp
 • globalisering
 • Internasjonale relasjoner
 • migrasjon
 • Menneskerettigheter
 • Folkemord
 • Forbrytelser mot menneskeheten
 • Kvinners bevegelser
 • Elites og nettverk
 • Byrå
 • Utviklingsstudier
 • Ungdomskriminalitet
 • prostitusjon
 • Menneskehandel
 • Vold mot kvinner
 • Policing
 • Utdanning for bærekraft
 • Politikk for bærekraft
 • Politikk og klimaendringer
 • Samfunnsvitenskapelige forskningsmetoder


Forskningskultur

Forskningsstuderende som studerer ved LSBU blir en viktig del av vår dynamiske forskningskultur og er et av de viktigste elementene som gjør LSBU til et spennende intellektuelt miljø.
Alle forskerstuderende er innmeldt i LSBUs hovedkurs for nøkkelferdigheter. I tillegg kan du utføre forskningsmetoder trening fra relevante MA og MSc kurs, samt delta i spesielle arrangementer og aktiviteter, som sikrer en inkluderende og blomstrende forskningskultur.


MRes program

En MRes er forskjellig fra en undervist mastere ved at den endelige utgaven din vil bli en utvidet avhandling (30.000 ord) i stedet for modulbaserte kursoppgaver og eksamener.


Ph.D. program

En Ph.D., per definisjon, er et originalt bidrag til kunnskap. En forskerutdanning er forskjellig fra et undervist kurs. Forskningsstuderende er forventet å selvstyre sin læring med støtte fra et tilsynsteam.
For å finne ut mer om hva som skal inkluderes i forslaget, last ned vår lov og samfunnsfag Ph.d. Forslagsretningslinjer (PDF File 97 KB) presentasjon.


Research Excellence Framework (REF)

I 2014 REF ble 75% av vår forskning i sosialt arbeid og sosialpolitikk tildelt kvalitetsvurderingen på 3 * av 4 * for "miljø" - en kvalitet som er definert som bidrar til å produsere forskning av internasjonalt utmerket kvalitet, i form av av vitalitet og bærekraft. Vi mottar et bredt spekter av ekstern finansiering fra Economic and Social Research Council (ESRC), Department of International Development (DfID), British Academy, veldedige organisasjoner, myndigheter og lokale myndigheter.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


arbeidsevne

Forskningsutvikling

Alle forskerstudenter er pålagt å delta i et Nøkkelfagutviklingsprogram som skal utvikle overførbare ferdigheter i tillegg til de som er ansatt i å utføre forskning. Opplæring i forskningsmetoder er tilgjengelig gjennom hyppige forskningsseminarer.

Når det er nødvendig, kan forskerstudenten delvis følge relevante Masters kurs i skolen og særlig enheter på forskningsmetodikk. I noen tilfeller oppfordres forskerstudenter til å følge andre kurs som er tilgjengelige på universitetet eller eksternt rettet mot å forbedre sin generelle kompetanse på sine utvalgte områder.

I tillegg kan de oppfordres til å følge språkkurs med sikte på å forbedre sine muntlige og skriftlige ferdigheter - både essensielle i deres fremtidige karriere.


Overførbare ferdigheter

En forskningsgrad vil utstyre deg med mange overførbare ferdigheter. Selvdisiplinen, etterspørselen etter klar analytisk tenkning, og evnen til å gjøre kritikk mot andre, virker inn i noe konstruktivt, utgjør en unik trening for nesten alle slags karriere. Spenningen og tilfredsheten med å finne nye fakta, en ny ide eller en ny måte å se på noe kan være svært givende.


Delta på konferanser

Forskningsstuderende er ofte sponset til å delta på nasjonale og internasjonale konferanser og møte ledende forskere på sine fagområder og presentere sine forskningsresultater. Fremdriften av alle forskerstuderende blir formelt overvåket av universitetets forskningsutvalg.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


Inntakskrav

Når du søker om et forskerutdanningsprogram på LSBU, forventes du å ha en 2,1 høgskole, og en relevant høyere utdanning på masternivå vil være gunstig.

Hvis du har tilsvarer lavere utmerkelser i andre klasser, vil du også ha en høyere utdanning på Masters nivå.

Du vil også bli pålagt å vise bevis på alle dine kvalifikasjoner. Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, vil du bli forventet å bevise din kompetanse på engelsk, og vise en IELTS-poengsum på minst 7,0 på høyere nivå.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based, Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
April 2019
Sept. 2019
Duration
1 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
4,260 GBP
År 1 fulltids UK / EU-avgift: £ 4260; År 1 heltid Internasjonalt honorar: £ 13125. År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 2556; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 7875
Deadline
By locations
By date
Startdato
April 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Jan. 23, 2021
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Jan. 23, 2021
Application deadline

April 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 5, 2020

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 5, 2020

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 5, 2020

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 23, 2021

Feb. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 23, 2021