Les den offisielle beskrivelsen

PhD-programmet er nært knyttet til vår voksende og dynamiske forskningskultur i en rekke akademiske interesser. Du vil dra nytte av å engasjere deg med høyt kvalifiserte akademiske ansatte, og jobbe sammen med en portefølje av dynamiske og populære masterprogrammer. Vårt PhD-program har også anerkjennelse fra ESRC 3 for doktorgradsprogrammer innen sosiologi og sosialpolitikk.

The School of Law og samfunnsvitenskapelige fakultet gir et fokuspunkt for ledelsen og støtten til våre PhD og profesjonelle doktorgradsprogrammer. Forskningsstuderende som studerer ved LSBU blir en viktig del av vår dynamiske forskningskultur og er et av de viktigste elementene som gjør LSBU til et spennende intellektuelt miljø.
Et medarbeider, en ekspert på det valgte feltet, har direkte ansvar for å veilede og støtte ditt forskningsprogram. Som forskningsstudent blir du en del av vårt blomstrende akademiske samfunn.
Mulige forskningsområder inkluderer:
 • Urban offentlig plass
 • Urban regenerering
 • Urbant design
 • Sammenligning av bypolitikken
 • States
 • Territorier og bystyring
 • Landlige steder og styresett
 • mobilitet
 • Bærekraft i det bygde miljøet
 • Boligutvikling
 • Boligkvalitet og standarder
 • Byturisme
 • Økoturisme turisme i mindre utviklede land
 • Mørk turisme
 • Andre hjemturisme
 • Virkningen av turisme
 • Heritage planlegging og ledelse
 • Øya turisme
 • Migrasjon og sted
 • Kulturlandskap og planlovgivning
En PhD, per definisjon, er et originalt bidrag til kunnskap. En forskerutdanning er forskjellig fra et undervist kurs. Forskningsstuderende er forventet å selvstyre sin læring med støtte fra et tilsynsteam.

Research Excellence Framework (REF)

En PhD, per definisjon, er et originalt bidrag til kunnskap. En forskerutdanning er forskjellig fra et undervist kurs. Forskningsstuderende er forventet å selvstyre sin læring med støtte fra et tilsynsteam.

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

arbeidsevne

Forskningsutvikling

Alle forskerstudenter er pålagt å delta i et Nøkkelfagutviklingsprogram som skal utvikle overførbare ferdigheter i tillegg til de som er ansatt i å utføre forskning. Opplæring i forskningsmetoder er tilgjengelig gjennom hyppige forskningsseminarer.

Når det er nødvendig, kan forskerstudenten delvis følge relevante Masters kurs i skolen og særlig enheter på forskningsmetodikk. I noen tilfeller oppfordres forskerstudenter til å følge andre kurs som er tilgjengelige på universitetet eller eksternt rettet mot å forbedre sin generelle kompetanse på sine utvalgte områder.

I tillegg kan de oppfordres til å følge språkkurs med sikte på å forbedre sine muntlige og skriftlige ferdigheter - både essensielle i deres fremtidige karriere.

Overførbare ferdigheter

En forskningsgrad vil utstyre deg med mange overførbare ferdigheter. Selvdisiplinen, etterspørselen etter klar analytisk tenkning, og evnen til å gjøre kritikk mot andre, virker inn i noe konstruktivt, utgjør en unik trening for nesten alle slags karriere. Spenningen og tilfredsheten med å finne nye fakta, en ny ide eller en ny måte å se på noe kan være svært givende.

Delta på konferanser

Forskningsstuderende er ofte sponset til å delta på nasjonale og internasjonale konferanser og møte ledende forskere på sine fagområder og presentere sine forskningsresultater. Fremdriften av alle forskerstuderende blir formelt overvåket av universitetets forskningsutvalg.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Inntakskrav

Når du søker om et forskerutdanningsprogram på LSBU, forventes du å ha en 2,1 høgskole, og en relevant høyere utdanning på masternivå vil være gunstig.

Hvis du har tilsvarer lavere utmerkelser i andre klasser, vil du også ha en høyere utdanning på Masters nivå.

Du vil også bli pålagt å vise bevis på alle dine kvalifikasjoner. Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, vil du bli forventet å bevise din kompetanse på engelsk, og vise en IELTS-poengsum på minst 7,0 på høyere nivå.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Hjem / EU-poststudenter og forskerstudenter bør søke gjennom vårt dedikerte applikasjonssystem.

Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Internasjonale søkere bør bruke vårt internasjonale applikasjonssystem. Fullstendige opplysninger finner du på vår søknadsseksjon for internasjonale studenter.

Tatt i betraktning din søknad

Din søknad vil bli sirkulert til en rekke potensielle veiledere som vil se på dine faglige kvalifikasjoner, erfaring og forskningsforslaget å avgjøre om forskningsinteressen din er noe som kan overvåkes hos LSBU.

Det vil også bli intervju enten telefonisk eller ved universitetet. Hvis du lykkes, vil du bli tilbudt et sted på kurs og informert om neste påmeldingsdato. Hele prosessen tar vanligvis mellom seks og åtte uker, fra mottak av søknad til beslutning om søknad på skolen.

Forskingsforslag

Hvis du er en doktorand, vennligst legg til en oversikt over ditt forskningsforslag (opptil 1000 ord).

For å finne ut mer om hva som skal inkluderes i forslaget, last ned våre lov- og samfunnsvitenskapelige retningslinjer for PhD-forslag (PDF-fil 97 KB).

Hvis du er en MRes-søker, vennligst oppgi en kort erklæring, ikke mer enn 500 ord, som beskriver området for forskning du er interessert i å fokusere på.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 20 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 22, 2019
Dette kurset er Campus based, Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
April 2019
Sept. 23, 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
4,260 GBP
År 1 fulltids UK / EU-avgift: £ 4260; År 1 heltid Internasjonalt honorar: £ 13125. År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 2556; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 7875
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
April 2019
Sluttdato
Juni 4, 2022
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2022
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Juni 4, 2022
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 27, 2020
Sluttdato
Jan. 21, 2023
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Jan. 21, 2023
Søknadsfrist

April 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 4, 2022

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 4, 2022

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 4, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Jan. 21, 2023