Les den offisielle beskrivelsen

The Economics Department har en doktorgrad i økonomi for personer som ønsker å fortsette sine studier i anvendt økonomi utover masternivå og for å forske på policy-orienterte problemstillinger under veiledning av fakultetet med nasjonale omdømme i helse, arbeid, offentlig økonomi, og miljø studier. Det er et nyskapende program som gir studentene en beherskelse av avanserte empiriske og analytiske metoder slik at de kan drive forskning av høy kvalitet og bidra til kunnskapsgrunnlaget i næringslivet, myndigheter, ideelle og forskningsmiljøer. Avdelingen gjennomfører nasjonalt anerkjent forskning som støtter sine faglige programmer, fremmer økonomisk forståelse, og bidrar til økonomisk utvikling i triaden og staten.

Klasser på doktorgradsnivå er små, og studenter nytte av direkte og hyppige interaksjoner med fakultetet. Studenter begynne å jobbe i anvendt forskning tidlig i sine programmer og oppfordres til å arbeide med fakultetet for å identifisere politiske problemer de ønsker å undersøke gjennom avhandlingen. Våre stipendiater ofte arbeider med fakultetet på tilskuddsfinansiert forskning og medforfatter papirer for presentasjon på regionale og nasjonale faglige møter.

PhD Opptak

For å bli tatt opp til ph.d.-programmet i økonomi, må du ha tjent en mastergrad i økonomi sammenlignes med MA i anvendt økonomi tilbys på UNCG. For en mastergrad for å bli vurdert sammenlignbar med UNCG MA, bør graduate kurs inkluderer følgende:

  • To graduate-nivå kurs i mikroøkonomi
  • To graduate-nivå kurs i økonometri
  • Ett graduate-nivå kurs i makroøkonomi

Opptaket beslutningen er basert på en vurdering av fire hovedkriterier:

  • GRE score (kvantitativ poengsum skulle falle over den 70. persentil)
  • Tre anbefalingsbrev
  • Overlegen ytelse i graduate økonomi kurs
  • Egenerklæring mål.

Søknaden bør inneholde en 1-2 siders uttalelse som beskriver hvordan din faglige bakgrunn har forberedt deg til å forfølge masterstudier i økonomi og hvordan du mottar en doktorgrad i anvendt økonomi vil hjelpe deg å nå dine karrieremål.

Hvis du mangler noen av de nødvendige kurs, kan du ta MA kurs i løpet av det første året av doktorgradsstudie for å supplere tidligere arbeid.

PhD Grad Krav

PhD i økonomi krever 60 semester timer med kurs inkludert avhandling forskning. Inntil 18 timer av de 60 timene kan aksepteres fra MA i anvendt økonomi ved UNCG eller en tilsvarende master i økonomi-programmet.

Første året

Studenter vanligvis ta 6-9 semester timer hvert semester. Under første høstsemesteret, vil du begynne å ta doktorgrads sentrale kurs som vil gi deg med videregående opplæring i mikroøkonomi teori og økonometri. I løpet av vårsemesteret, vil du ta forskning verktøy kurs og kanskje også begynne å ta feltkurs i arbeidsmarkedsøkonomi, offentlig økonomi, helseøkonomi, miljøøkonomi eller økonomi av innovasjon og teknologi.

kvalifiserende eksamener

Kvalifiserende eksamener som dekker økonomisk teori og økonometri administreres i januar etter ferdigstillelse av det første året av kurs. Du må passere hver eksamen med karakteren B- eller bedre. Hvis du ikke bestått en eksamen, kan du re-ta det eksamen én gang.

Andre år

I løpet av dette året, vil du begynne å ta feltkurs arbeid. På dette punktet i programmet, kan du begynne å armen ut i felt av spesialisering i anvendt økonomi. Du kan, etter samråd med direktør for Graduate Studies, velger å forfølge spesielle interesser ved å ta kurs utenfor Institutt for samfunnsøkonomi i andre graduate avdelinger, inkludert økonomi og administrasjon, Pedagogiske Forskningsmetodikk, Helse, statsvitenskap, eller Information Systems. Du har også muligheten til å ta feltkurs gjennom økonomiavdelingene ved University of North Carolina i Chapel Hill eller Duke University under North Carolina institusjonelle registreringsprogram.

I løpet av det andre året av doktorgradsarbeidet, må du identifisere et medlem av utdannet fakultetet til å fungere som leder av avhandlingen komiteen. I samråd med utvalgets leder, vil du også velge fakultetet medlemmer å tjene på avhandlingen komiteen.

Tredje år

Under tredje året av doktorgradsstudie, mens du kan fortsette å ta feltkurs som er relevante for dine interesseområder, vil hovedfokus være på å identifisere innen forskning og emne eller emner du ønsker å ta opp i avhandlingen. Din kurs arbeid vil omfatte undersøkelser av litteratur i det valgte feltet. Du kan også begynne å identifisere og samle inn data for en eller flere empiriske forskningsprosjekter.

Foreløpige omfattende eksamener

Etter at du er ferdig med feltkurs, avhandlingen rådgiver, i samråd med komiteen, vil administrere skriftlig og muntlig eksamen som dekker dine fagfelt. Etter vellykket gjennomføring av de eksamener og godkjenning av avhandlingen emnet, vil du bli tatt opp til kandidatur for doktorgraden.

Fjerde og etterfølgende år

Når du har vært innlagt på kandidatur, vil du registrerer deg for avhandlingen kreditt og forberede og presentere en avhandling som gjenspeiler en uavhengig gransking av en økonomisk tema godkjent av bedømmelseskomiteen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of North Carolina Greensboro »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
Free
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato