PhD i økonomi - med en full-time stipend på DIW Studiene

Hvem vi er
Det tyske instituttet for økonomisk forskning (DIW Berlin) er en av de ledende økonomiske institutter i Tyskland. Vi er en uavhengig, non-profit instituttet involvert i økonomisk forskning, service og politiske råd. I tillegg til å samarbeide tett med universiteter i Berlin og Brandenburg, er vi også aktive i internasjonale faglige nettverk.

Målet med DIW Graduate Center er å gi fremragende doktorgradsstudenter med et forskningsmiljø og en trening struktur som vil utvikle sine talenter på eksemplarisk måte. Det gir dem en dyp forståelse av økonomiske og sosiale prosesser samtidig tilby dem muligheten til å anvende sine kunnskaper innen det profesjonelle forskningsmiljø av en av de ledende økonomiske tenketanker i Tyskland.

Hvem ser vi etter
Den DIW Studiene (GC) på den tyske Institute for Economic Research tar imot søknader fra høyt kvalifiserte post-graduate studenter fra hele verden til å melde i sin strukturert doktorgradsprogrammet i økonomi.

Hva vi tilbyr
The Graduate Center tilbyr en 4-årig program for grundig opplæring i økonomi fører til en doktorgrad fra en av Berlins universiteter. Studenten vil gå gjennom en høy-nivå kurs pensum og får opplæring i DIW Berlin forskningsavdelinger on-the-job. Studentens forskning bør fokusere på teoretiske og / eller anvendt emner innenfor økonomi og relaterte samfunnsfag. Både utdanning og forskning ved GC har et sterkt empirisk komponent. Ph.d.-utdanningen inkluderer også sponset praksisplasser ved prestisjetunge institusjoner som Det internasjonale pengefondet, Verdensbanken og departementene.

Etter å ha fullført programmet vil studentene ha levert en rekke papirer til Vitenskapelige tidsskrifter. De vil motta et sertifikat som bekrefter deltakelse sammen med en doktorgrad.

FINANSIERING
Den DIW Graduate Center tilbyr fire år med finansiering og betaler en standard stipend på 1200 € per måned. Etter å ha fullført det første året, er doktorgradsstudenter tildelt forskningsavdelinger av instituttet. Forskerstillinger tilbys avhengig av volumet av forskningsprosjekter i arbeid.

Krav
Søkere må ha en mastergrad eller diplom i økonomi for å kunne søke om økonomisk treningsprogram. Grader fra andre relaterte felt (for eksempel bygg, statistikk eller kvantitative samfunnsfag) kan også oppfylle krav til programmet hvis søkeren har en tilstrekkelig bakgrunn i økonomi.

Søkere som morsmål ikke er engelsk må demonstrere engelskkunnskaper hvis de holder en grad fra et universitet i et engelsktalende land, eller kan dokumentere minst ett års studier ved et engelskspråklig universitet. Tilstrekkelig bevis for en god beherskelse av engelsk er en høy score på TOEFL eller IELTS tester. Kjennskap til tysk er ikke en nødvendig forutsetning for et vellykket program, men studentene oppfordres til å lære og forbedre sine ferdigheter.

Frist for Application: 31 mars 2017. Søknadsprosedyre og ytterligere informasjon, vennligst se her.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
- Fullfinansiert
Deadline
Kontakt skolen
Subject to change
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Subject to change
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Subject to change
Sluttdato