PhD i regnskap

Singapore Management University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i regnskap

Singapore Management University

SMU PhD i regnskap

Singapore Management University (SMU) PhD i regnskapsprogram gir studenter med grundig kunnskap om regnskapsteori og praksis, og relaterte fag som økonomi og økonomi. Studentene vil ha mulighet til å gjennomføre opprinnelig vitenskapelig forskning i regnskap gjennom teoribygging og toppmoderne kvantitativ forskningsmetodikk, og vil bli utdannet av fremtredende fakultetmedlemmer på områder som finansiell regnskap, ledelsesregnskap, revisjon og skatt. Vårt program har som mål å utvikle høyt kvalifiserte og innovative tankeledere innen regnskapsforskning og utdanning for ledende forskningsinriktade universiteter og næringer i denne regionen og over hele verden.

PhD i regnskapsprogramstruktur

Doktorgrad i regnskap er et heltidsprogram, med en maksimums kandidatur på fem år. En doktorand vil fokusere på kurs i de to første årene, etterfulgt av avhandlingsforskning i påfølgende år.

Studentene er pålagt å sitte for en PhD Kvalifiserende Eksamen (QE) for å vurdere deres mestring av grunnleggende begreper og teorier. Ved vellykket gjennomføring av QE, vil studenten være klar til å ta fatt på avhandlingen, som er basert på original, uavhengig forskning.

Framework

• Grunnkurs (9 kursenheter)

• Valgfag (5 kursenheter)

• Første års sommerforskningsprosjekt

• Oversjøisk utveksling

• Avhandling (28 kursenheter)

Oral Forsvar av avhandlingen forslag

Dette er en muntlig presentasjon av den foreslåtte tema til en bedømmelseskomiteen. En skriftlig avhandling forslaget må sendes inn før presentasjonen. En veileder med kompetanse i det valgte temaet, vil bli utnevnt. Han eller hun veileder og mentorer studenten gjennom arbeidet med avhandlingen.

Oral Defence og Fullføring av doktorgradsavhandlingen

Dette er en muntlig presentasjon av avhandlingen er skrevet rapport til komiteen. Etter mulig revisjon (e) til rapporten og ved oppfyllelsen av alle nødvendige krav, vil utvalget anbefale til universitetet for å tildele doktorgrad.

Opptakskrav

• Minst en god bachelorgrad med høy GPA

• Arbeidserfaring er foretrukket, men ikke nødvendig

• Gode GMAT-resultater

• Gode TOEFL- eller IELTS-poeng (for søkere med undervisning på bachelor- / masternivå ikke på engelsk)

PhD-studentenes faglige utvikling

Studentene er også gitt faglig opplæring. Disse inkluderer undervisning, engelsk kommunikasjon og presentasjonsteknikk, samt karriereutvikling workshops slike som intervju forberedelse. Videre studenter har også muligheter til å dele sine forskningsbidrag til det internasjonale forskersamfunnet gjennom anerkjente fagfellevurderte vitenskapelige konferanser, i Singapore og i utlandet. SMU gir støtte for våre studenter til å delta på slike konferanser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
4 - 5 år
Heltidsstudier
Price
Pris
- Stipend tilgjengelig
Information
Deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Studieslutt Kontakt skolen