Universitetet startet sin akademiske programmer i 1999/2000 økt i fem høgskoler nemlig humaniora og samfunnsvitenskap, business og ledelse studier, helse, juss og naturvitenskapelige og Applied Sciences. Stiftelsen studenter kom Okada på fredag, 15 oktober 1999. Siden den gang har universitetet uten avbrudd opprettholdt sin beslutning om å returnere høyere utdanning til internasjonalt aksepterte kalenderen til september til juni. The College of Engineering startet sitt program i 2002/2003 økten. College of Health Sciences fortsatte å være et område med stor etterspørsel. The College of Pharmacy og B.Sc sykepleie påbegynt i 2004/2005 økt. Den Igbinedion University Teaching Hospital administreres av et styre innviet først den 12. januar 2003 overordnete saker av sykehuset. Som en del av sine mål å trene og produsere jobb leverandører, har Igbinedion Universitetet Pakket entreprenørskap og ferdigheter oppkjøp moduler for å eksponere studentene tilstrekkelig nok til å være 'fit for arbeidslivet'. I tillegg ble en samfunnstjeneste program innført i 2009/2010 økten. Under programmert, blir alle andre års studenter på tvers av skoler pålagt å foreta en praktisk utvikling-programmet i et valgt område og samfunnet i og rundt universitetet / byen.

Studentmassen har vokst jevnt fra 111 i 1999/2000 økt til 5036 i 2012/2013, mens de ansatte styrke har økt fra 55 i 1999/2000 til 565 laget av 290 Undervisningspersonell (50 av som er professorer) 153 Senior ikke -Teaching ansatte og 213 Junior og Intermediate ansatte i samme periode.

Akademiske programmer i medisin, jus, kunst og samfunnsvitenskap, Business and Management Studies, Natural og Applied Sciences and Engineering som er moden, er re-akkreditert, fra tid til annen av nigerianske universiteter Kommisjonen og relevante faglige organer.

Oba Erediauwa College of Law viste seg sin første avling av nyutdannede i 2004. Den ellevte batch eksamen i dag er allerede på Law School.

På denne innkalling, er universitetet uteksaminert sin åttende sett av leger, og har fortsatt å opprettholde æren av å være den første noensinne Private University i Afrika, sør for Sahara for å produsere leger. Universitetet er også uteksaminert hennes åttende avling av dyktige og godt preparerte Ingeniører fra general Abdulsalami Abubakar College of Engineering.

Avdelingen skal forberede studentene for tildeling av PhD (regnskap) Grad av dette universitetet.

Formålet med PhD (regnskapsloven) grad programmet er å produsere kompetente akademiske og profesjonelle regnskapsførere og finansielle eksperter. Programmet skal gjøre studentene med de grunnleggende teoretiske og praktiske verktøy og teknikker som kreves for utmerket ytelse i sin fremtidige yrkesutøvelse.

MÅL

  1. For å gi et høyt motivert akademisk miljø som fremmer faglig tenkende til å forfølge videre studier og forskning i ledelse.
  2. Å utvikle høyt nivå arbeidskraft for landet
  3. For å bidra til levering av akademiske og profesjonelle regnskapsførere både for nigerianske universiteter og nigerianske bransjer.

Graden skal bli belønnet med æresbevisninger gitt en student får en kumulativ karakter punkt gjennomsnitt som ikke er mindre enn 1,5, og tilfredsstilte minimums utmerkelser krav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Igbinedion University, Okada »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
mars 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato