Les den offisielle beskrivelsen

Doktorgrad som mål å utvikle ferdigheter og kompetanse som trengs for å kunne utføre en solid forskningsorienterte innovative strategier og nye korrigerende og forebyggende generert konsekvenser av miljøteknologier Geston forskningsaktivitet.

Disse studiene består av en treningsperiode som består av en mastergrad eller 60 studiepoeng som inngår i en eller flere univesitarios mastergrader, ifølge University trening forslaget.

Når passert bevilgningene knyttet til deres trening i deres personlige reiserute etablert av doktorgradsutvalget kan initiere forskning periode og utarbeidelse av doktorgradsavhandlingen.

Dette PhD mål å trene ledende forskere innen miljømessig bærekraft og er basert på en offisiell doktorgradsprogram i omgivelsene ifølge RD 99/2011 gir en helhetlig forskning fra alle aspekter av miljøet.

Samarbeidsorganer:

 1. Høyere Council for Scientific Research (CSIC):
  • Pyreneisk Institute of Ecology (IPE)
  • Institute of Coal Chemistry (ICB)
  • Aula Dei Experimental Station (EEAD)
  • Fluid Dynamics Research Laboratory og Combustion Technology (Liftec)
 2. Katolske universitetet i Portugal
 3. Carlos III Health Institute
 4. Université de Lorraine, Jean Lamour Institute
 5. Høyere teknisk School of Agricultural Engineering. Universitetet i Lleida
 6. ICRA Catalan institutt for vannforskning
 7. Université de Pau et des Pays de l'Adour (Uppa).
 8. Senter for forskning og næringsmiddelteknologi av Aragon (CITA)
 9. UNESCO Chair i School of International Trade (Esci-UPF)

Forskning Lines

Doktorgradsutdanningen tilbyr doktorgrads linjer utviklet av Institutt for miljø ved Universitetet i San Jorge og samarbeidende enheter, som er gruppert i to hovedlinjer:

 • Globale endringer og bærekraftig utvikling
 • Helse og bærekraftig matproduksjon

Dirigido en:

Gitt den tverrfaglige og tverrgående karakter av disse studiene, er PhD-program med fokus både nyutdannede i de områdene av vitenskap og engineering, som studenter utdannet i andre der miljø innhold, de ønsker å starte en karriere i den gitte innen miljøforskning.

Det er også rettet mot unge fagfolk som ønsker å skaffe seg en solid kompetanse på metoder, strategier og innovative miljøteknologier.

Mål:

De generelle målene for opplæringen som fører til den offisielle tittelen Doctor / Doctor San Jorge universitet er:

 • Tog forskere innen miljø.
 • Utvikle studentene ferdigheter, evner og holdninger til vitenskapelig forskning.

De spesifikke målene for opplæringen som fører til den offisielle tittelen Doctor / Doctor San Jorge universitet er:

 • Tog studenter i kunnskap om teoretiske grunnlaget for den vitenskapelige metode og eksperimentell forskning er basert, samt bruk av metodikk og kilder til informasjon som er nødvendig for vitenskapelig forskning innen miljø.
 • At studentene skal kunne tenke, planlegge og gjennomføre en prosess med forskning på området miljø
 • Oppmuntre elevene deres kritisk analyse, evaluering og syntese av nye og komplekse ideer.
 • Trene studentene for formidling av forskningsresultater innen miljø.
 • Utvikle studentene ferdigheter, evner og holdninger av kompetent forsker, både fra vitenskapelig synspunkt og fra synspunkt av etikk.

Doktorgradsutdanningen er basert på de ulike linjene av forskning utført av anerkjent av regjeringen Consolidated Group of Applied Research av Aragon, GIMACES universitet San Jorge og linjer med ulike forskningsmiljøer bidratt med de samarbeidende enhetene i faglag doktorgradsutdanning Miljø er:

 • Global Change og bærekraftig utvikling.
 • Helse og bærekraftig matproduksjon

forskrifter

1. TILGANG.

a) Generelt må du være i besittelse av den spanske offisielle grad, eller tilsvarende, og Master.

b) også kan få tilgang til dem som er i noen av følgende tilfeller:

 • Å være i besittelse av en spansk offisielle universitetsgrad eller et annet land som er medlem av Det europeiske området for høyere utdanning, som gir tilgang til Master i samsvar med bestemmelsene i artikkel 16 i kongelig resolusjon 1393/2007, av 29. oktober og har bestått minimum 300 studiepoeng i alle offisielle universitetsstudier, hvorav minst 60, vil det være på masternivå.
 • Å være i besittelse av en spansk offisielle tittelen på graduate eller høyere hvis varighet, i samsvar med reglene i fellesskapsretten, er minst 300 studiepoeng. Disse kandidatene må ta obligatorisk opplæring utfyller Artikkel 7.2 av denne standarden, med mindre læreplanen for den tilsvarende lavere grad inkluderer studiepoeng av forskerutdanningen, tilsvarende pedagogisk verdi til kreditt forskning fra bekymringer Master nivå.
 • Nyutdannede som, etter å ha innhentet en plass i opplæringen i tilsvarende test tilgang til steder av spesialisert medisinsk opplæring, har gått med positiv evaluering minst to års opplæring i et program for å få den offisielle tittelen på en av spesialitetene i helsefag.
 • Å være i besittelse av et diplom innhentet i samsvar med utenlandske utdanningssystemer uten deres godkjennelse, etter verifisering av universitetet at det godkjenner et nivå som tilsvarer den spanske offisielle tittelen Master og som gir rett til å utstede landet trening kvalifisering for opptak til doktorgradsstudier. Dette opptak innebærer ikke i noe tilfelle godkjenning av forrige tittel i besittelse av søkeren eller dets anerkjennelse for andre enn tilgang til doktorgradsprogrammer formål.
 • Å være i besittelse av en annen spansk doktorgraden oppnådd under tidligere universitets ordinasjoner.

2. KVALIFISERING

Universitetene, gjennom fagkomiteene artikkel 8.3 av kongelig resolusjon 99/2011 av 28. januar nevnt kan fastsette ytterligere krav og kriterier for utvelgelse og opptak av studenter til et bestemt doktorgradsprogram. Opptak til doktorgradsprogrammer kan inkludere krever spesifikke opplæringstilskudd.

Program undervist i:
Spansk

Se 1 flere kurs fra San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato