PhD på ledelse

Det er med glede at vi presenterer en ny utgave av PhD-programmet i ledelse. Suksessen til tidligere utgaver er oppnådd gjennom gjennomføring av gode forskningsprosjekter og den etterfølgende utgivelsen av resultatene deres i konferanser og blindekrittsvurderte artikler publisert i gode rangeringer av internasjonale tidsskrifter. Disse fakta begrunner vår entusiasme og engasjement i lanseringen av denne utgaven.

Gjennom sin eksistens har School of Economics and Management (ISEG) hatt et grunnleggende bidrag til opplæring av kadrer og ledere av portugisiske organisasjoner og internasjonale. ISEGs fakultet og ph.d.-alumner viser en god publiserings- og referansepost.


Doktorgradsprogrammet i ledelsen har som mål å gi doktorgradsstudenter en dyp forståelse av ledelsesproblemer og en sterk bakgrunn i metoder og anvendt ledelsesforskningsteknikker. Innsetting i nettverk av forskere fremmes ikke bare gjennom samarbeid mellom lærere og forskere fra flere europeiske og nord- og sør-amerikanske universiteter, men også ved å utnytte ISEGs medlemskap i EIASMs fagstyringsråd - europeisk institutt for avanserte studier i ledelse, basert i Brussel, og blant annet IMP-gruppen (Industrial Marketing and Purchasing).


Denne doktorgraden gir deg nyskapende kunnskap om forretnings- og ledelsesteori og de nødvendige verktøyene, metodologiene og forskningsstrategiene for å utvikle relevant og effektiv forskning i ditt spesifikke område av interesse for næringsliv eller ledelse. Utviklingen av programmet, selv om det kreves både for heltids- og deltidsstuderende, er kompatibel med å holde seg faglig eller i industriaktivitet. Skolens fasiliteter er gode og professorene er svært kvalifiserte, kompetente og vennlige.

Oppføring Betingelser og kriterier


Søknader er velkomne fra kandidater fra ISEG Masters i økonomi, eller tilsvarende Masters. Søkere som har en mastergrad eller tilsvarende grad i et annet felt kan innrømmes, men først etter at de har bestått for pensum i 1. semester i ISEG-master i økonomi. Valg av kandidater er utarbeidet av Ph.d.-studiet, basert på følgende kriterier: Mastere og respektive sluttkurs; Bachelor og respektive sluttkarakter Vitenskapelig læreplan og relevant yrkeserfaring.

Target


De som er på utkikk etter en videregående utdanning, og som ønsker å utføre forskning i økonomi, som forberedelse til en høyt kvalifisert rolle i offentlig sektor eller privat sektor. En slik stilling inkluderer universitetsundervisning og forskning, ledelse og ledelse av nasjonale og internasjonale organisasjoner, rådgivning, opplæring og forskningsprosjekter og studier.

Operasjonelle ordninger


Klasser og seminarer er hovedsakelig på mandager (ettermiddager og tidlig kveld), og tirsdag og onsdag kveld.

På samme tid som søknaden eller etter påmelding kan kandidaten søke stipend fra Stiftelsen for vitenskap og teknologi, hvis søknadsfrist er kompatibel med de som er innmeldt i programmet.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurs fra ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
7,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato