PhD i klinisk psykologi

University of Nicosia

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i klinisk psykologi

University of Nicosia

 • Varighet (år): 3 år
 • Kvalifisering tildelt: Clinical Psychology (PhD, 3 år)
 • Nivå av Kvalifisering: tredje syklus (doktorgrad)
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Mode of Study: Heltid
 • Minimum Studiepoeng: 210

Profil av programmet

Mål

Målsettingen for programmet i klinisk psykologi er multiplatt som dekker kompleksiteten og den mangesidede virkeligheten i yrket. Disse er å (a) gi de viktigste kliniske kompetansene og evner for selvstendig og etisk klinisk praksis, og (b) skape fagfolk basert på forskerutøvermodellen som vil være uavhengige tenkere og kunnskapsproducenter.

Mål

Ved slutten av opplæringen bør studentene være kompetent innen:

 • Vurdering, formulering, intervensjon, evaluering og kommunikasjon.
 • Arbeide med en rekke klienter i en rekke psykologiske / psykiatriske og / eller medisinske problemer / vanskeligheter med hensyn til kundens sosiale, pedagogiske, rase og kulturelle bakgrunn
 • Anvende sin kunnskap og kompetanse for å kunne trekke på en rekke kunnskapsbaserte psykologiske modeller og psykologisk behandling i sitt arbeid med klienter.
 • Anvende sine faglige kunnskaper og ferdigheter til å stille faglige spørsmål både i en faglig og i klinisk sammenheng og å være i stand til å transformere disse spørsmålene inn i forsknings hypoteser og etterforskning.

Karrieremuligheter

Etter vellykket gjennomføring av programmet vil kandidatene kunne fungere som uavhengige klinikere, forskere og akademikere. Nyutdannede vil kunne jobbe som kliniske psykologer på offentlige og private sykehus eller klinikker, ha privat praksis, jobbe på forskningssentre, jobbe som konsulenter og være konkurransedyktige søkere for akademiske stillinger på universiteter.

Tilgang til videre studier

Etter eksamen, vil studentene ha oppnådd den høyeste akademiske tittelen mulig.

Assessment

Kursets vurdering består vanligvis av en omfattende avsluttende eksamen og kontinuerlig vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blant annet omfatte midterste termer, prosjekter og deltakelse i klassen.

Brevkarakterer beregnes ut fra vekten av sluttprøven og den kontinuerlige vurderingen og de faktiske numeriske karakterene som er oppnådd i disse to bedømmelseskomponentene. Basert på kurskarakterene beregnes studentets semesterpoeng gjennomsnitt (GPA) og kumulativ poengmiddel (CPA).

Graduation Krav

Studenten må gjennomføre 210 studiepoeng og alle programkrav, som inkluderer 1500 timer veiledet praksis, doktoravhandling ferdigstillelse, bestått omfattende undersøkelse.

Et minimum kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på 3,0 / 4,0 er nødvendig for konfirmasjonen. En student som fullfører kurs uten å oppnå dette minstekravet må gjenta ett eller flere kurs for å forbedre hans / hennes karakterer. Graderinger av C og under er utilfredsstillende, og studenter blir nødt til å gjenta kurs for å forbedre karakteren.

Læringsutbytte

De tre årene med studier og opplæring gitt av Ph.D. i klinisk psykologi programmet har blitt nøye designet for å sikre at engasjerte, flittige, vellykkede studenter vil:

 1. Kunne kritisk analysere og syntetisere informasjon fra evidensbasert praksis i klinisk psykologi ved hjelp av en rekke ressurser slik at trening vil utgjøre grunnlaget for deres utvikling som livslang elever og selvreflekterende utøvere.
 2. Kunne bruke kunnskap og ferdigheter i terapeutiske relasjoner som avledet av en rekke bevisbaserte psykoterapeutiske tilnærminger og som effektivt kan brukes i varierende behandlingssammenheng.
 3. Utvikle ferdigheter i utvalget, applikasjon, og tolkning av kliniske og psykometriske vurderingsformer samt å være i stand til å vurdere effekten av deres kliniske praksis.
 4. Utvikle høy etisk standard i samsvar med fremtidige roller som profesjonelle og ansvarlige klinikere, og som informert av de etiske koder og standarder for Kypros Psykologer 'Association, den europeiske føderasjonen for Psykologer' Association (EFPA), og American Psychological Association (APA) Kode of Conduct.
 5. Utvikle kompetanse til å arbeide med en rekke kliniske populasjoner, en brønn som verdi og setter pris på mangfoldet representert med individer av ulike kulturer, kjønn, etnisitet, raser, religioner, alder, fysisk / mental status og andre grupper.
 6. Har kunnskap og ferdigheter til å selvstendig å designe og evaluere intervensjonsprogrammer.
 7. Vedta en vitenskapelig tilnærming til å ta opp spørsmål som er relevante for klinisk psykologi og utvikle ferdigheter i å organisere forskningsprotokoller og prosedyrer.
 8. Være i stand til å illustrere og kritisk evaluere forskningsmetoder som brukes i psykologisk undersøkelse og demonstrere evne til forberedelse, gjennomføring og styring av en uavhengig storskalaforskning.
 9. Vil ha kunnskap og ferdigheter til selvstendig å utforme og evaluere forskning og psyko instrumenter.
 10. Utvikle ferdigheter i formidling av funn til det bredere akademiske samfunnet, først ved å skrive opp oppgaven og deretter gjennom publisering av arbeid i akademiske tidsskrifter og / eller presentasjoner i faglige konferanser og seminarer.
 11. Godkjenne virkningen av egne erfaringer, tro og kultur på prosessene og utfallene av henvendelsen, samt tolkningen av funn, og gjennom denne prosessen blir reflekterende forskere.

Stipendier - Finansiell støtte

Universitetet tilbyr stipend og økonomisk støtte til heltidsstudenter, i form av faglige merit stipend, økonomisk hjelp bistand, atletisk stipend, og på campus arbeidsstudier.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
University of Nicosia

Sist oppdatert November 23, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Price
Pris
22,260 EUR
Lokale / EU-studenter årlig undervisning; € 22.890 Internasjonale studenter årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Kypros - Nicosia, Nicosia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 2019
Kypros - Nicosia, Nicosia
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school