Les den offisielle beskrivelsen

PhD i kjemi

Binghamton University graduate program i kjemi tilbyr Master of Arts (MA), Master of Science (MS) og Doctor of Philosophy (PhD) grader i kjemi for studenter som er innovative, konkurransedyktige og høyt motivert i de tradisjonelle områdene av analytisk, uorganisk, organisk og fysikalsk kjemi, så vel som andre relevante tverr fag.

Ved slutten av det første året, er hver student koblet sammen med et fakultet rådgiver basert på forskningsinteresser og tilgjengelighet. Vår avdeling rådgivere gir veiledning for studenter gjennom hele sin akademiske karriere, fra kursvalg til forskning utvikling.

Våre studenter er ofte anerkjent for eksepsjonelle akademiske prestasjoner og forskningsinnsats gjennom flere priser og stipender. Andre finansieringsmuligheter som undervisning assistant, forskning assistantships og stipend er også tilgjengelig.

Doctor of Philosophy

Ph.d. tildeles primært for en original undersøkelse som resulterer i en betydelig fremskritt i kunnskap innenfor et område på kjemi. En god forståelse av de grunnleggende prinsipper, eksperimentelle teknikker og aktuelle teorier om kjemi er også nødvendig, og en omfattende serie med kurs og seminarer bidrar til å holde student à jour med den siste utviklingen i mange felt. Studentene må vise en bredde på forståelse over mange områder av kjemi, et perspektiv på forholdet mellom kjemi til andre felt og kompetanse på området som er valgt for avhandlingen forskning. Vi forventer at de fleste elevene til å fullføre sine doktorgradsprogram i fire år.

Ferdigheter i et spesialisert område er etablert av kumulative eksamener (ofte referert til som "cums"), tilbød 10 ganger i året i noen av følgende områder: analytisk, uorganisk, organisk eller fysikalsk kjemi. Studentene er pålagt å passere tre av åtte av disse eksamener i sine store felt. Undersøkelsene kan dekke nesten alle fag innenfor det definerte området, og gi utdannet læreplan komiteen med en vurdering av studentens vekst som en kjemiker. Disse eksamener begynne senest det andre året av bolig.

En student kan, sammen med hans eller hennes fakultet rådgiver, utarbeide et forslag, med begrunnelse, etter et alternativ omfattende undersøkelse, og sende forslaget til graduate læreplanen komiteen for godkjenning. Hvis godkjent, forskningsrådgiver og studenten nominere en veiledning komité på minst fem ansatte, inkludert minst ett tenured kjemi fakultetet medlem som ikke avhandlingen forskning rådgiver, med en nominert leder som ikke er avhandlingen forskning rådgiver. Etter godkjenning av utdannet læreplanen komiteen, blir veiledning komiteen ansvarlig for å administrere en omfattende undersøkelse av godkjent format, og for å overvåke progresjonen mot graden.

Ved fullføring av "cums," hver student tar en muntlig eksamen før en avhandling komité, som bruker denne undersøkelsen for å finne ut om eleven har utviklet seg til et punkt der uavhengig forskning kan riktig utført. Tilfredsstillende gjennomføring av denne undersøkelsen er det siste hinderet før ferdigstillelse av forskning og presentasjon av en avhandling.

Den viktigste og tidkrevende del av PhD-programmet er, selvfølgelig, forskningen. Hver student er nødvendig for å fullføre en betydelig del av vitenskapelige undersøkelser, skrive en avhandling beskriver arbeidet og konklusjonene som kan trekkes av dette arbeidet, og deretter forsvare arbeidet før en komité av kjemi og ikke-kjemi fakultet.

Biologisk kjemi og biokjemi Track

Det graduate program i biologisk kjemi og biokjemi er et program for studenter som ønsker å spesialisere seg i kjemien i biologiske systemer. Studenter inn dette programmet ta en biokjemi plassering eksamen i stedet for en organisk, uorganisk eller analytisk plassering eksamen. I tillegg er et eget sett med kumulative eksamener gitt, og elevene kan telle en ekstra kurs utenfor avdelingen mot minste seks til åtte kurs som er nødvendige for doktorgraden.

Materialer kjemi Track

En tverrfaglig graduate program i materialkjemi er godkjent av fakultetet. Studentene kan ta materialer og solid-state plassering eksamen i stedet for de organiske og analytiske plassering eksamen. Relevante kumulative undersøkelser er gitt, og kurs utenfor avdelingen er pålagt mot minste kurs som er nødvendige for MS og PhD-grader.

Etter at du oppgraderer

PhD kandidater har fått avtaler ved Harvard Medical School, Cornell University og stipend ved institusjoner som Nasjonal Institutes of Health, Atotech USA Inc. og Warner Babcock Institutt for Green Chemistry.

Opptak Informasjon for masterstudier i kjemi

Det graduate program i kjemi vurderer elevene på rullerende basis gjennom hele året. Både september og januar opptak er mulig. Opptak til graduate programmet er basert på utskrifter, anbefalingsbrev og GRE score. Faget test i kjemi er også bedt om. Spesielle hensyn er også tatt hensyn til.

Språk og GRE krav

Internasjonale studenter, som morsmål ikke er engelsk, er også pålagt å sende inn sine TOEFL score; applikasjoner med en TOEFL underkant av 80 (internett-basert test) vil ikke bli vurdert. Du oppfordres til å søke elektronisk ved Graduate School.

Opptak av internasjonale studenter er svært konkurransedyktig. For å være konkurransedyktig du vil trenge en TOEFL score på minst 90 (internett-basert test), og en kombinert verbal og kvantitativ GRE score på over 1200 (gammelt system) eller 310 (nytt system effektiv november 2011). En høy score på emnet testen vil også hjelpe.

Hvor skal man søke

Alle søkere må søke elektronisk gjennom Graduate School nettsiden.

klasse Profile

GRE Quantitative: 65% GPA: 3,3 International / Non-Citizen Påmelding: 64%

* Score (e) representerer gjennomsnittet for nylig innrømmet klasse; oppnå lavere fører ikke automatisk avvisning og scoret høyere garanterer ikke aksept.

frister

Fall: 1 februar

Spring: rullende

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Binghamton University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
12,921 USD
(Beboer); $ 24 261 (Non-Resident)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato