Read the Official Description

PhD-studenter vil oppdage det unike i sitt slag forskning grad og delta i dem, gi dem verdifull erfaring, gode muligheter for gode jobber og flott og lønnsom innen Computer Science and Engineering, noe som øker etterspørselen etter den dag etter dag.

Det tilbyr et doktorgradsprogram i informatikk og ingeniørvitenskap, Special Hamad bin Khalifa University, en sterk grunnleggende og avansert utdanning for studenter, samt forskningserfaring, og forståelse av områder knyttet til datavitenskap og arkitektur videre. Programmet har som mål å utruste studentene kunnskap og cutting-edge avanserte innen Computer Science and Engineering, i tillegg til de teknologiske midler og verktøy og teknikker er nødvendig for å utforske denne raskt utviklende feltet. Programmet gir også utdanning på et bredt og tverrfaglig omfang og fokuserer på intensiv forskning på informatikk og arkitektur, slik at utviklingen av spesialisering i moderne områder av stor betydning for hele verden, og store relaterte State of Qatar, for eksempel: datasikkerhetssystemer, software engineering, vitenskap datamaskin og datamaskinarkitektur, integrerte elektroniske kretser, robotikk, sensorteknologi, og samspillet mellom menneske og maskin, og analysen av de massive data, læring automatisert, kunstig intelligens, computer vision, og design grafikk og mobil databehandling, og Alihus Av trådløse nettverk. Elevene fikk anledning til å drive forskning i regi av en verdensklasse lærere, som anses ledere, både i sitt felt. Studenter kan få tilgang til de nyeste laboratorier og anlegg innenfor Hamad bin Khalifa University, inkludert spesielle Hamad bin Khalifa University Research Institutes. Studentene arbeider på sine ferdigheter som kvalifiserer dem til å anta de høyeste stillinger i denne aktive feltet eksepsjonelt, som konkurrerer sterkt på arbeidsmarkedet utvikling.

Med hensyn til studenter som ikke har fått en mastergrad, og gitt fremragende ytelse i å få en bachelorgrad godkjent, kan de melde doktorgradsprogram, gitt tilgang til en rekke kurs (9) ekstra studiepoeng (inkludert 3 valgfrie emner).

Studentene må som ønsker å melde deg på doktorgrads bestå testen for å kjøre programmet etter slutten av andre semester, og suksess i diskusjonen av vitenskapelig Otrouhthm sendt komiteen diskusjon etter fjerde semester for dem ved universitetet.

Program Fokus:

Programmet fokuserer på de viktigste ferdighetene som kreves for å bygge en vellykket karriere avanserte innen Computer Science and Engineering, og relaterte felt av teknologi. I tillegg utforsker det forskningsmetoder og avanserte algoritmer og datastrukturer, og datamaskinarkitektur, integrert krets, etikk og teknisk skriving, og en rekke beslektede disipliner.

Studentene skal gjennomføre en original og rettet forskning under fakultetet tilsyn, med fokus på aktuelle problemstillinger innen informatikk og arkitektur, av stor betydning for hele verden, og store relaterte State of Qatar.

Studiet kvalifiserer til å forstå dette området på en helhetlig måte, samt gi fleksibilitet til å spesialisere seg i noen av de tidsriktige og moderne private informatikk og arkitektur felt.

Det er ingen tvil om at tverrfaglig tilnærming i kraft i beslutninger, som tar sikte på å bygge en grunnleggende kunnskap utvikler seg i henhold til utviklingen som skjer innen Computer Science and Engineering, og utstyre kandidater med de verktøy og teknikker som kreves, slik at de kan få gode muligheter og en rekke arbeidsplasser.

Opptakskrav og programmer for innsending

Søkeren må ha oppnådd en mastergrad eller en bachelorgrad fra en anerkjent utdanningsinstitusjon, i noen av følgende områder: informatikk eller datateknikk eller elektroteknikk eller elektroteknikk, eller informasjonssystemer, eller andre felt knyttet til datamaskinarkitektur vitenskap. Studenter kan disipliner som er relevante for feltene engineering og matematikk eiere, bør også gjelde for dette programmet. Søkeren må også innehar et universitet akademisk bakgrunn tydelig preferanse for søkere med tidligere forskning erfaring og bør søkeren ha sterke bevis for at han har egenskapene til å kvalifisere seg til å bli en vitenskapsmann og forsker og oppfinner vellykket.

Søkere må passere (IELTS) test eller (TOEFL), for å demonstrere ferdigheter i det engelske språket. Søkerne kan unntas fra dette kravet dersom de oppfyller ett av de forholdene som er nevnt nedenfor:

  • At søkeren har fullført sine studier i en utdanningsinstitusjon i landets morsmål er engelsk.
  • Studenten bør sende et formelt brev fra universitetet, som avsluttet sine studier der, bekrefter motta en grad fra en institusjon til å være undervisningsspråket er engelsk. (Hvis ikke frita for noe annet).
  • At morsmål er engelsk Advanced.

Det bør bemerkes at GRE test (GRE) er ikke en forutsetning for opptak til programmet, men for å få høye poengsummer som bidrar til å fremme student aksept av dokumenter.

Program taught in:
Engelsk
Hamad bin Khalifa University

See 2 more programs offered by Hamad bin Khalifa University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
Admissions deadline for international students
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
Admissions deadline for international students
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
Admissions deadline for nationals and residents of Qatar

Sept. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
Admissions deadline for international students
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
Admissions deadline for nationals and residents of Qatar
Sluttdato