Read the Official Description

PhD i filosofi

Institutt for filosofi graduate program i sosiale, politiske, etiske og juridiske filosofi (SPEL) gir studentene avanserte kurs og individuell forskning i klassisk, moderne og tidsriktig sosial og politisk filosofi, samt etikk og filosofi i lov. SPEL anerkjenner og respekterer både den angloamerikanske (analytisk) og Continental (europeiske) tradisjoner, samt ulike ikke-vestlige tradisjoner, feministisk filosofi og kritisk rase teori, og andre fremvoksende områder av filosofi. Studenter med en rekke filosofiske interesser er velkommen til å søke til SPEL programmet.

Vårt program tilbyr en terminal Master of Arts (MA) og en Doctor of Philosophy (PhD) spor, med spesialisering i sosiale, politiske, etiske og / eller juridisk filosofi. MA er ofte forfulgt av studenter som er interessert i videreutdanning karrierer i jus, økonomi eller offentlig politikk. Doktorgrads forbereder studentene for spesialisering i de mest ettertraktede og raskest voksende områdene i moderne filosofi i høgskoler og universiteter. Vår avdeling har svært vellykket plassering priser og aggressiv faglig utvikling.

Nye doktorgrads utdannet plasseringer inkluderer: assisterende professor ved Southern Illinois University, assisterende professor ved Antioch College, assisterende professor ved Mardin Artuklu University i Tyrkia, assisterende professor ved Universidad Jorge Tadeo Lozano i Colombia og postdoktorstipend ved Seton Hall University.

SPEL graduate program

Det graduate program i sosiale, politiske, etiske og juridiske Philosophy (SPEL) gir hovedfagsstudenter avanserte kurs og individuell forskning i klassisk, moderne og tidsriktig sosial og politisk filosofi, etikk og filosofi lov. SPEL erkjenner og respekterer jobber i både den angloamerikanske (analytisk) og Continental (europeiske) tradisjoner, så vel som i en rekke ikke-vestlige tradisjoner, i feministisk filosofi og kritisk rase teori, og i andre fremvoksende områder av filosofi. Studenter med en rekke filosofiske interesser skal føle seg velkommen til å søke til SPEL programmet.

Ph.D. i SPEL

Krav til Ph.D. omfatter master krav (eller en MA fra en annen institusjon), ytterligere seks seminarer, språk proficiencies, en kvalifiserende eksamen, og en avhandling med en muntlig forsvar. Det kan være tilleggskrav for de som går inn med en MA som tidligere ikke er spesialister på spel felt.

Det er mulig for studenter å skrive en avhandling om et emne i filosofi som ikke er i sosiale, politiske, etiske eller juridiske filosofi. Hvis du velger å jobbe med et slikt tema, og har etter avtale med en rådgiver, kan du erstatte en eksamen på ditt område av forskning for en av de SPEL MA Omfattende eksamen. Du kan også erstatte en filosofi kurs for alle nødvendige kurs, med unntak av det første året spel seminarer.

Foreløpig våre gjennomsnittlig tid til grad fra bachelor til doktorgrad er 5,7 år, som er omtrent tre år mindre enn lands normen. Men vår nåværende forventning er at elevene er ferdig på fem år, og vi jobber med elevene for å hjelpe dem å oppnå det.

Profesjonell utvikling

Binghamton graduate program i filosofi går utover de historiske temaer fra hele verden. Medlemmer av vår fremstående fakultet formidle et solid fundament i begreper, og samtidig fremheve sine lenker til aktuelle debatter. Vi kaller vårt program SPEL, står for sosiale, politiske, etiske og juridiske filosofi. Gjennom en kombinasjon av workshops, foredrag, konferanser og lesegrupper prøver vi å hjelpe elevene til å vurdere større systemer og deres operasjonelle mål, og hvordan problemer i dem kan løses. Studier er svært individualisert, og la elevene til å utvikle sine interesser med veiledning av et fakultet rådgiver.

Universitetets Fleishman Senter for karriere og faglig utvikling er en ekstra ressurs for studenter. Senteret gir mange nyttige tjenester som hjelper faglig utvikling, inkludert mock intervjuer, gjenoppta kritikk og karriere workshops.

Etter at du oppgraderer

Nyutdannede av vår MA-programmet har hatt gode plassering priser i doktorgradsprogrammer, mens mange PhD-kandidater har fått plass på prestisjefylte universiteter og høyskoler. Erfaringene som lærerassistenter og graduate assistenter i løpet av studiet kan gi verdifull trening som utdanningsinstitusjoner aktive søke i kandidater. Andre alumni har fortsatt sin utdanning i jus og funnet arbeid som advokater eller juridiske medarbeidere. Resten har gått inn i privat sektor i business og ledelse kapasiteter.

Inntakskrav

For å være kvalifisert for masterstudier, må du:

 • Tilbyr et komplett sett av lavere (og eventuelt oppgradere) transkripsjoner viser ett av følgende:
  • Du har tjent en bachelorgrad (eller tilsvarende) fra et nasjonalt eller regionalt akkreditert høyskole eller universitet
  • Du er innenfor ett studieår for å tjene en bachelorgrad (eller tilsvarende) fra et nasjonalt eller regionalt akkreditert høyskole eller universitet
  • Du er kvalifisert til å søke som en del av en intensjonsavtale mellom din nåværende institusjon og Binghamton University
 • Har tjent i det minste, en av følgende:
  • En 3.0 GPA over hele undervisning karriere
  • En 3.0 GPA i løpet av dine siste 60 semester studiepoeng eller 90 studiepoeng kvartal av lavere grad, med de fleste kurs gradert regelmessig (ikke som "bestått / ikke bestått")
  • En 3.0 GPA i en høyere grad, med de fleste kurs gradert regelmessig (ikke som "bestått / ikke bestått")
  • I betraktning av de ulike karakterskalaer brukes rundt om i verden, evaluerer hvert fagmiljø internasjonale transkripsjoner for å avgjøre fra sak til sak om de viser en av de ovennevnte krav.

For å søke, må du sende følgende materialer. For generelle retningslinjer for disse materialene, se Opptakskrav nettstedet.

 • Online kandidats søknad med høyere grad søknadsgebyr
 • Transkripsjoner fra hver høgskole eller universitet som du har deltatt
 • Egenerklæring fra 2 til 3 sider som beskriver dine grunner for å forfølge masterstudier, din karriere ambisjoner, din spesielle interesser innen ditt felt, og noen uvanlige funksjonene i din bakgrunn som kanskje trenger forklaring eller være av interesse for graduate opptakskomité
 • Gjenoppta eller Curriculum Vitae
 • Anbefalingsbrev (2 for MA søkere, 3 for PhD søkere)
 • Offisielle GRE score

Internasjonale studenter må også levere følgende materialer. For mer informasjon om disse materialene, se International Students delen av Opptakskrav nettstedet.

 • International Student Financial Statement (ISFS) form
 • Støtte økonomisk dokumentasjon (for eksempel kontoutskrifter, stipend eller sponsor brev, etc.)
 • Bevis på engelskkunnskaper (for eksempel offisielle TOEFL / IELTS / PTE Academic score)

Denne informasjonen kan endres. Selv om vi gjør alt for å oppdatere disse programsider, anbefaler vi at du tar kontakt med avdeling med spørsmål om programspesifikke krav.

klasse Profile

Total Påmelding: 37 International / Non-Citizen Påmelding: 20% GRE Verbal: 81% GPA: 3,74

* Score (e) representerer gjennomsnittet for de mest nylig innrømmet klasse. Scoring lavere vil ikke resultere i automatisk avslag på søknaden din, og scoret høyere garanterer ikke aksept.

frister

Fall: 1 februar

Spring: 15 oktober

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Binghamton University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
6 år
Heltid studier
Pris
12,921 USD
(Beboer); $ 24 261 (Non-Resident)
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato