Les den offisielle beskrivelsen

Engineering Ph.D.

Programoversikt

Doktorgradsprogrammet i ingeniør forbereder neste generasjon av tekniske ledere for å takle noen av de mest skremmende og komplekse problemer mot vårt samfunn.

Programmets mål er å produsere tekniske kandidater som er fageksperter i et kunnskapsdomene innenfor en teknisk disiplin og som kan konkurrere med suksess med de som har tjent disiplinspesifikke doktorgrad i ingeniørfag. I stedet for å begrense kandidater til individuelle engineering felt (f.eks, kjemisk, datamaskin, elektro, industri, mekanisk, etc.) programmet gir studentene fleksibilitet til å bli fageksperter og ingeniør innovatører i en åpen arkitektur miljø, fremme intellektuell vekst sammen både tverrfaglige trasé og innenfor grensene for konvensjonelle ingeniørdisipliner. Med denne tilnærmingen, utvikler programmet verdensklasse forskere som kan kapitalisere på de mest lovende funn og innovasjoner, uavhengig av deres opprinnelse innen ingeniør-feltet, for å utvikle tverrfaglige løsninger for reelle utfordringer.

Den Ph.D. i ingeniørfag krever at hver student til å løse grunnleggende tekniske problemer av nasjonal og global betydning for det 21. århundre. Fire viktige næringer-helsetjenester, kommunikasjon, energi, og transport-er adressert spesifikt. Disse næringene påvirke alle individ på planeten og er fokusområder doktorgradskandidater og fakultetet vil bidra til gjennom studier og forskning.

Curriculum

Læreplanen for doktorgrad i ingeniørfag gir faglige og tverrfaglige kurs, forskning mentorer og ingeniør fokusområde seminarer. Studentene forventes å ha en disipliner rotfestet teknisk styrke til å gjennomføre og full selvstendig, original, og romanen samarbeids tverrfaglig forskning bidrar til en av de fire industri-og / eller samfunnsmessige satsingsområder. Programmet består av 66 studiepoeng: 30 studiepoeng, 6 ingeniør fokusområde studiepoeng, og 30 forsknings studiepoeng.

Kjernefag

Studentene skal gjennomføre følgende sentrale kurs: tverrfaglige forskningsmetoder, Engineering Analytics Foundation, og Engineering Analytics Valg.

Disiplin grunnkurs

Grunnkurs bygge dybde innen et fagfelt av engineering, slik som mekanisk engineering, elektro og mikroelektronikk engineering, datateknikk, industrielle og systems engineering, kjemiteknikk, eller biomedisinsk ingeniør.

Bransjefokus området kurs

Fra og med kurset Sette Discovery i praksis, denne strenge sett av fire tekniske kurs gir studentene en omfattende dekning av tekniske utfordringer og løsning tilnærminger i de fire sentrale fagområder knyttet til programmet: helse, energi, kommunikasjon og transport. Studentene velger et fokusområde og fullføre tilsvarende sett av kurs. Studenter kan også ta flere kurs fra deres valgte bransjen som valgfag.

Fokusområde valgfag

Studentene skal gjennomføre minst tre fokusområde valgfag. Disse kursene, valgt fra kurs innen dagens RIT studieprogrammene og i forbindelse med fokusområdet studie valgt av studenten, gi spesialisert kunnskap og ferdigheter-sett som er relevante for studentens avhandling forskning.

omfattende eksamen

Studentene fullføre en omfattende eksamen på slutten av sitt første studieår. Eksamen evaluerer studentens evner, potensial, og kompetanse i å gjennomføre Ph.D. nivå forskning.

avhandling forslag

Studentene må presentere en avhandling forslaget til sin avhandling komité tidligst seks måneder etter at den omfattende eksamen og minst seks måneder før kandidatur eksamen. Forslaget gir mulighet for studenten til å utdype sine forskningsplaner og å få tilbakemeldinger på retning og tilnærming til sin forskning fra hans / hennes avhandling komité.

Kandidatur eksamen

Den kandidatur eksamen gir grundige tilbakemeldinger til studenten om sin avhandling forskning fremdrift og forventet utfall før forsvar av sitt fulle avhandling.

Dissertation presentasjon og forsvar

Hver doktorand vil utarbeide et originalt, teknisk god, og godt skrevet avhandling. De vil presentere og forsvare sin avhandling og tilhørende forskning til sin avhandling komité.

Opptakskrav

For å bli vurdert for opptak til ph.d. program i ingeniørfag, må kandidatene oppfylle følgende krav:

  • Hold en Baccalaureate grad i en teknisk disiplin fra et akkreditert universitet,
  • Sende inn en CV fremhever pedagogisk bakgrunn og erfaringer,
  • Send inn en Formålserklæring for forskning,
  • Sende score fra Graduate Record Examination (GRE),
  • Send offisielle transkripsjoner (på engelsk) for alle tidligere gjennomført lavere og høyere kurs arbeid,
  • Ha en GPA på 3,0 eller høyere (eller minimum GPA på 3,0 i grunnkurs arbeid),
  • Levere minst to bokstaver i akademiske og / eller faglig anbefaling. Dommere bør sende anbefaling brev via e-post til gradinfo@rit.edu eller via postgangen direkte til Graduate Enrollment Services.
  • Delta i et on-campus eller telefonkonferanse intervju (når gjeldende), og
  • fullføre en graduate program.
  • For internasjonale søkere som morsmål ikke skal Norsk sende score fra Test av engelsk som fremmedspråk. Minimum score til 587 (papir-basert) eller 94 (Internet-basert) er påkrevd. International English Language Testing System (IELTS) Poengsummen vil bli akseptert i stedet for TOEFL eksamen. Minimum score vil variere, men det absolutte minimum stillingen kreves for ubetinget aksept er 6,5.

Ytterligere informasjon

Residency

Alle studenter i programmet må bruke minst tre år som bosatt heltidsstudent før fullført grad.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurs fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato