Read the Official Description

The Singapore Management University (SMU) doktorgrad i Business-programmet utvikler eksepsjonelle forskere som har en dyp forståelse av problemene står overfor næringslivet, og som er i stand til å gjennomføre banebrytende uavhengig forskning på spesialiseringer inkludert økonomi, markedsføring, Operations Management, Organisasjon Behaviour & Human Resources, og Strategic Management & organisasjon.

Programmet drives av SMU Lee Kong Chian School of Business, som er er en av de yngste institusjoner over hele verden til å bli tillagt EQUIS og AACSB akkrediteringer. De akkrediteringer dekke alle programmer, inkludert PhD. Vitenskapelige ansatte på skolen konsekvent publiserer i topp-tier business tidsskrifter, og våre strenge og intellektuelt stimulerende pensum forbereder våre kandidater for ulike karrierer i akademia og industri.

The Singapore Management University (SMU) Lee Kong Chian School of Business tilbyr:

PhD i Business (Finance)
Denne strenge og intellektuelt stimulerende program streker avanserte studier innen finans, økonomi, statistikk og kvantitative forskningsmetoder. Programmet er undervist av en gruppe dynamisk fakultetet som konsekvent publiserer i topp finans tidsskrifter.

På slutten av programmet, vil kandidatene ha de ferdigheter som trengs for å gjennomføre dyptpløyende forskning på et bestemt sub-feltet i finans som verdi, corporate finance og marked mikrostruktur. Nyutdannede vil også ha en bred forståelse av feltets sentrale forskningsspørsmål. Gitt den enorme betydningen av finans til den globale økonomien, vil en utdannet ved dette programmet være godt forberedt for ulike karrierer i akademia, industri, internasjonale organisasjoner og offentlig sektor.

Bred forsknings styrke inkluderer Asset Pricing; Corporate Finance & Governance; Hedge Funds; Institusjonelle investorer; Market Microstructure; Og Private Equity.

PhD i Business (Marketing)
Dette programmet lærer elevene å gjennomføre grundige og relevant forskning fokusert på å forstå og forutsi markedsføring handlinger av bedrifter og ledere, og forbrukeratferd. Dette er en svært selektiv program rettet mot å trene studentene til å bli markedsføring fakultetet i topp-lags forskning fokusert skoler.

Lærings erfaring omfatter foretaket kurs på tvers av SMU og tett samarbeid med, og eksponering for, verdenskjente markedsføring fakultetet medlemmer som vil tilby avanserte forskningstema kurs. PhD-studenter vil også være i stand til å utnytte på ressursene til SMU verdensklasse forskningsinstitusjoner og sentre som Senter for Marketing Excellence og Institutt for Service Excellence.

Bred forskningsstyrke inkluderer E-Retailing; Digital markedsføring; Finansielle konsekvenser av markedsføringshandlinger; Og rolle følelser og følelser på forbruker beslutningsprosesser.

PhD i Business (Operations Management)
Denne svært konkurranseprogrammet vektlegger teoretisk forskning med praktisk relevans. Studentene forventes å fullføre strenge kurs, samarbeide tett med Operations Managements fakultetet medlemmer og delta på vanlige forskningsseminarer.

Studentene skal også ha muligheter til å samhandle med anerkjente gjesteforskere fra ulike deler av verden. Programmet har som mål å plassere sine kandidater i vitenskapelige stillinger ved ledende universiteter og lederstillinger i næringslivet, offentlig sektor og internasjonale organisasjoner.

Bred forsknings styrke inkluderer E-Commerce & Omnichannel Retailing; Healthcare Operations Management; Produkt- og servicedesign og utvikling; Innkjøp og Sourcing Management; Supply Chain Management; Og bærekraftig drift.

PhD i Business (organisasjonsadferd og menneskelige ressurser - OBHR)
Programmet utstyrer nyutdannede med kunnskaper, ferdigheter og evner til å gjennomføre svært grundige undersøkelser i OBHR i store forskningsuniversiteter over hele verden. Programmet, undervist av en internasjonal gruppe av fakultetet medlemmer som konsekvent publiserer i feltets mest respekterte tidsskrifter, gir hands-on trening i forskning helt fra starten, samt et stimulerende læreplan med vekt på psykologiske fundamenter av organisatorisk atferd og menneskelige ressurser, statistikk og forskningsmetoder. En pleie tilnærming er vedtatt av våre fakultetet medlemmer som vil hjelpe elever lykkes i arbeidsmarkedet og i sine karrierer.

Brede forskningsstyrker inkluderer kreativitet; Kultur; Etisk oppførsel; Dommer og beslutningsprosesser; Tankefullhet; Organisatorisk rettferdighet; Prestasjonsmåling; Og stol på.

PhD i Business (Strategic Management & Organisation)
Dette programmet utstyrer elevene med ferdigheter, kunnskap og kompetanse til å utføre forskning av høy kvalitet innenfor områdene strategisk ledelse og organisasjoner. Studentene kan velge sine forskningstema fra en rekke delområder innenfor domenene til strategisk ledelse og organisasjonsteori, corporate og forretningsstrategi, innovasjon, teknologi, ledelse, entreprenørskap, og corporate governance.

Programmet gir grundig opplæring ved fakultetet medlemmer som jevnlig publiserer i topp akademiske tidsskrifter. Dette sikrer at våre studenter skal være godt rustet til å starte sin akademiske karriere som kompetente, uavhengige og publiserte forskere.

Bred forskningsstyrke inkluderer entreprenørskap, innovasjon, internasjonal virksomhet, organisasjonsteori og strategisk ledelse.

PhD i Business Oppbygging


PhD i Business er en full-time program, med en maksimal kandidatur på fem år. I de to første årene av studiet, skal studentene melde deg på intensivkurs for å bygge sin forskning dybde og bredde. Faget er ment å forberede studentene på avhandlingen forskning. Studentene er pålagt å sitte for en PhD Kvalifiserende Eksamen (QE) for å vurdere deres mestring av grunnleggende begreper og teorier. Ved vellykket gjennomføring av QE, vil studenten være klar til å ta fatt på avhandlingen, som er basert på original, uavhengig forskning.

Framework

 • 6 grunnkurs (6 studieenheter) - 2 valgfag (2 studieenheter) - 4 Avanserte forskningsemner Kurs (4 studieenheter) - PhD-avhandling (28 studieenheter)

Oral Forsvar av avhandlingen forslag

Dette er en muntlig presentasjon av den foreslåtte tema til en bedømmelseskomiteen. En skriftlig avhandling forslaget må sendes inn før presentasjonen. En veileder med kompetanse i det valgte temaet, vil bli utnevnt. Han eller hun veileder og mentorer studenten gjennom arbeidet med avhandlingen.

Oral Defence og Fullføring av doktorgradsavhandlingen
Dette er en muntlig presentasjon av avhandlingen er skrevet rapport til komiteen. Etter mulig revisjon (e) til rapporten og ved oppfyllelsen av alle nødvendige krav, vil utvalget anbefale til universitetet for å tildele doktorgrad.

Opptakskrav

 • Minst en god bachelorgrad. En mastergrad er nyttig, men ikke nødvendig.
 • God GRE eller GMAT resultater.
 • God TOEFL eller IELTS score (for søkere som undervisningsspråk på bachelor- / masternivå var ikke på engelsk).

PhD-studentenes faglige utvikling

Studentene er også gitt faglig opplæring. Disse inkluderer undervisning, engelsk kommunikasjon og presentasjonsteknikk, samt karriereutvikling workshops slike som intervju forberedelse. Videre studenter har også muligheter til å dele sine forskningsbidrag til det internasjonale forskersamfunnet gjennom anerkjente fagfellevurderte vitenskapelige konferanser, i Singapore og i utlandet. SMU gir støtte for våre studenter til å delta på slike konferanser.

Stipendene

Stipend tilgjengelig

Singapore Management University (SMU) PhD programmer: Forskning Excellence på tvers av ledelse, samfunnsvitenskap og databehandling

En fremtidsuniversitet i Asia, Singapore Management University (SMU) er kjent internasjonalt for sin verdensklasse forskning og fremstående undervisning. Det genererer ledende forskning med global innflytelse, og har som mål å produsere en bred, kreative og entreprenørskap ledere. Hjem til over 8300 fagvis studenter, er SMU kjent for sine interaktive og teknologisk-aktivert pedagogikk seminar-stil undervisning i små klasse størrelser. Universitetet består av seks skoler - School of Accountancy, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law og School of Social Sciences - tilbyr et bredt spekter av bachelor-, master- og PhD grad programmer i ulike disipliner .

SMU har fire doktorgradsprogrammer:

 1. PhD i Business, med spesialisering i:
 • finans
<li>   markedsf&oslash;ring</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisatorisk Atferd &amp; Human Resources</li>
<li>    Strategic Management &amp; Organisasjon</li>

PhD i økonomi

  PhD i psykologi

  PhD i informasjonssystemer (databehandling samt ledelse)

Fordeler med Forfølge SMU PhD

 • SMU forbereder våre PhD-studenter til å bli førsteklasses akademiske eller industri tankeledere på sine spesialiserte felt ved å gi muligheter for dypere integrasjon på tvers av ledelse, samfunnsvitenskap og databehandling. Våre studenter er godt rustet til å skape eller generere virkningsfulle og reelle løsninger. SMU oppfordrer våre studenter til å gjennomføre tverrfaglig forskning i løpet av deres PhD-reise.
 • Det er også mange muligheter for våre PhD-studenter til å delta i forskning og undervisning team ved skolene samt SMU forskningssentre og institutter som omfatter internasjonalt kjente fakultetet medlemmer som er eksperter på sine fagområder.
 • Utover faglig opplæring, SMU PhD-studenter også delta i faglig utvikling aktiviteter (som for eksempel presentasjon og pedagogiske ferdigheter opplæring). Denne opplæringen er nyttig for dem i løpet av sine PhD-studier samt etter at de oppgraderer.
 • Å være i en by campus, PhD-studenter har enkel tilgang til industripartnere som leverer forskningsdata og validerings plattformer samt SMU forskningsfasiliteter som inkluderer proprietære og publiserte databaser.
 • SMU gir våre PhD-studenter med stipend som dekker skolepenger og gir levende stipend samt gir generøs konferanse finansiering for studenter å dele sine forskningsbidrag til det internasjonale forskersamfunnet.
 • Våre PhD kandidater har funnet gode plasseringer på prestisjetunge akademiske institusjoner og bransjeorganisasjoner.
Program taught in:
Italiensk

See 4 more programs offered by Singapore Management University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid studier
Pris
- Stipend tilgjengelig
Deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Sluttdato