Les den offisielle beskrivelsen

PhD i Business

Normal Varighet: 3 eller 4 år (Heltid)

Sted: Hong Kong

Fakultet for næringsliv

Institutt for regnskapsføring
Ved aktuelt område er regnskapsavdelingen i Lingnan de siste seks årene 21. verden over i skatteforskning i henhold til en omfattende undersøkelse "Regnskapsrangeringen for universiteter 2014" av Brigham Young University (www.byuaccounting.net) og er leder innen skatteforskning i Hong Kong. Instituttet har publisert skatteforskning i videregående akademiske tidsskrifter, inkludert The Accounting Review; Journal of Accounting and Economics; og Journal of the American Taxation Association. Instituttet har også høy grad i revisjonsforskning i henhold til samme studie, og har publisert revisjonsforskning i de ledende tidsskrifter som Journal of Accounting and Economics; Contemporary Accounting Research; Gjennomgang av Regnskapstudier; Regnskap, organisasjon og samfunn; Revisjon: En Journal of Practice and Theory; og Journal of International Accounting Research. Regnskapsfakultetet har også interesse for bedriftsopplysning, forsyningskjedenes informasjonsoverføring og forretningsforbindelser, bedriftsstyring og etikkforskning. Vår forskning bidrar til regnskapsteori og praksis som gir betydelig innsikt i regnskapsberegningen på fastlandet og Hong Kong.

Institutt for databehandling og beslutningsvitenskap
Institutt for databehandling og avgjørelsesvitenskap er en av de fem avdelingene i fakultetet for næringsliv, som spesialiserer seg på undervisning og forskning innen datavitenskap (DS), informasjonssystemledelse (ISM) og operasjonsledelse (OM). Den har en liten gruppe fakultetsmedlemmer som er blant de mest aktive forskerne i Hong Kong i sine spesialiserte forskningsområder (http://cptra.ln.edu.hk/), og som er godt anerkjent av jevnaldrende med konkurransedyktige forskningsstipendier og publikasjoner i høykvalitetsjournaler (f.eks. ledelsesvitenskap, operasjonsforskning, produksjon og driftstyring, journal of management informasjonssystemer, europeisk journal over operasjonell forskning, IEEE-transaksjoner på mønsteranalyse og maskinens intelligens, IEEE-transaksjoner på evolusjonær beregning, kommunikasjon av ACM , Beslutningstøttesystemer og informasjon og ledelse).

Instituttet tilbyr MPhil og PhD-utdanning i Business med et spesielt fokus på DS, ISM og OM. Vi ønsker velkommen motiverte søkere og er fullt forpliktet til å tilby best mulig lærings- og forskningsmiljø for våre MPhil og PhD-studenter. Kvalifiserte søkere oppfordres også til å vurdere Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS), et svært konkurransedyktig og prestisjefylt program opprettet av Research Grants Council (RGC) i Hong Kong.

Institutt for finans og forsikring
Institutt for finans og forsikring har syv fakultetsledere som er aktive i forskning. Våre forskningsinteresser er brede og bruker teoretiske, empiriske og anvendte tilnærminger. Fakultetet har nylig gjennomført studier på kredittvurderinger, verdipapirvolatilitet og derivater, banklånsavgjørelser, bedriftsfinansiering og teoretiske modeller for forsikring og risikostyring. Funnene fra disse studiene har blitt publisert i prestisjetunge internasjonale tidsskrifter.

Forskningsstuene jobber tett med sine veiledere. I tillegg til oppgavene har studentene mulighet til å jobbe med fakultetets medlemmer på andre forskningsprosjekter. Studentene gjør relevante kurs på Lingnan og på andre lokale universiteter. Et kjennetegn ved vår tilnærming er at studentene begynner å jobbe med forskningsprosjekter fra første semester.

Institutt for ledelse
Lingnans institutt for ledelse har utviklet forskningsstyrker i store områder som konflikthåndtering, organisasjonsstudier, forretningsetikk, tverrkulturell ledelse og Kina-forretningsstudier, og undersøker også nye forskningsspørsmål. Vår forskning støtter Lingnan University liberale kunst oppdrag å utvikle og anvende kunnskap for offentlig tjeneste. Vi søker motiverte, dyktige studenter som er forpliktet til å utvikle sin forskningskompetanse gjennom våre postgraduate programmer.

Institutt for markedsføring og internasjonal virksomhet
Gjennom årene har kandidatene fra vårt program vært ansatt i organisasjoner i Hong Kong, Fastlandet og i utlandet. Noen fortsetter å forfølge avanserte studier i andre prestisjetunge universiteter, inkludert Georgia State University, McGill University, Rutgers University, York University, University of Connecticut, University of Illinois i Urbana-Champaign og University of Alberta. Våre nyutdannede har presentert sine forskningsresultater ved internasjonale akademiske konferanser som Academy of International Business Conference og Marketing Science Conference. Noen av dem har vunnet slike priser som "Best Graduate Student Paper" eller "Best Conference Paper" på internasjonale konferanser.

Søknadsmetoder

Søkere kan søke opptak til doktorgradsprogrammet på to måter som følger:

1. Søk om PhD-programmer via Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS)

Utestående og strålende søkere kan søke opptak via HKPFS innen 1. desember 2018 (Hong Kong Time 12:00 noon) . Fellowship awardees vil bli forsynt med et fellesskap med en månedlig stipend på HK $ 25,100 *, og frafalt hele studieavgiften for sitt første studieår. Studenter som søker om og ikke får fellesskapet kan fortsatt bli vurdert for de vanlige PhD-stedene i Lingnan.

(US $ 1 = HK $ 7.8).

(* sats for 2018-19, gjenstand for årlig gjennomgang)

For å søke om opptak, vennligst gjør en første søknad på Admissionssystemet til RGC på www.rgc.edu.hk/hkphd i perioden 1. september til 1. desember 2018 (Hong Kong Time 12:00 noon) . Hver søker vil bli tildelt et referansenummer. Søkeren må da sende inn en full søknad direkte til Lingnans elektroniske system på www.ln.edu.hk/admissions/applyonline innen 2. desember 2018 (Hong Kong Time 11:59 pm) . Sentapplikasjoner vil IKKE bli vurdert.

2. Søk om PhD-programmer direkte

Søkere kan også søke opptak til ph.d.-studiene ved å søke direkte på universitetet. Heltidsstudenter vil normalt bli forsynt med Postgraduate Studentships. Nagrafikkstudiet for en doktorand vil være HK $ 16.720 / month *.
* Skal heves til HK $ 17.050 / måned etter bekreftelse av søknad. (sats for 2018-19, gjenstand for årlig gjennomgang)

Universitetet inviterer søknader fra 1. november 2018 til 25. januar 2019 . Søkere kan søke elektronisk via www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. For detaljer, vennligst besøk www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Generelle opptakskrav

 1. En søker om opptak til kandidat for doktorgradsutdanningen skal normalt:
  en. ha en mastergrad utstedt av en høyere utdanning institusjon anerkjent for dette formålet av universitetet; eller
  b. ha en relevant bachelorgrad med første eller andre klasse honnør eller tilsvarende, og har registrert seg i et studieprogram for en mastergrad ved en anerkjent høyere utdanningsinstitusjon i minst ett år og har bevis for forskningsresultater; eller
  c. har oppnådd en tilsvarende kvalifikasjon av a) eller b) ovenfor; eller
  d. har gitt tilfredsstillende bevis på faglig og profesjonell oppnåelse.
  Merk: Førstegradskandidater med bevist forskerkvalifikasjon eller erfaring, kan kun bli tatt opp til PhD-studier KUN UNDER UTENSTENDIGE OMSTENDIGHETER. Normalt vil en kandidat uten mastergrad ikke bli tatt opp til doktorgradsstudier, og han / hun skal i første omgang registrere seg som en MPhil-student.
 2. I tillegg til det som er nevnt ovenfor, bør en kandidat hvis grad ikke er fra en tertiær institusjon i Hong Kong eller et engelskspråklig land ha en minimumsscore på 550 (papirbasert test) eller 213 (datamaskinbasert test) eller 79 (internett -basert test) i testet av engelsk som fremmedspråk (TOEFL), eller et båndtall på 6,5 eller høyere i det internasjonale engelskspråklige testsystemet (IELTS), eller en tilsvarende poengsum i en anerkjent test, eller tilsvarende kvalifikasjon til bevise hans / hennes språkferdighet som vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle. Søkere må oppfylle ytterligere krav, om noen, fastsatt av programmene de søker om opptak.
 3. For opptak til Lingnan PhD-programmer via HKPFS fastsatte RGC at for en søker fra et ikke-engelsktalende universitet, med mindre han / hun gir bevis for at engelsk er undervisningsspråk for alle kurs for inngangskvalifikasjonen (e) av hans / hennes foreslåtte doktorgradsprogram (e), er han / hun pålagt å legge til resultatresultater fra TOEFL eller IELTS i PhD-søknaden. Dette kravet (obligatorisk innsending av TOEFL / IELTS resultatresultater) kan unntas for søkere hvis foreslåtte doktorgradsstudier er spesifikt i ikke-engelsk medium, for eksempel kinesisk. Imidlertid må søkerne fortsatt oppfylle universitetets språkkrav som angitt i punkt 2 ovenfor.

Programspesifikke opptakskrav

 1. En søker bør:
  en. hold en relevant mastergrad * fra et anerkjent universitet med en god GPA; eller
  b. ha en relevant bachelorgrad med første eller andre klasse honnør eller tilsvarende, og har registrert seg i et studieprogram for en mastergrad ved en anerkjent høyere utdanningsinstitusjon i minst ett år og har bevis for forskningsresultater; eller
  c. ha en relevant bachelorgrad med første eller andre klasse æresbevisninger eller tilsvarende, og har oppnådd en profesjonell kvalifikasjon som krever oppgradering og ikke minst to års (heltid) yrkeserfaring; eller
  d. har oppnådd en tilsvarende kvalifikasjon av a) eller b) eller c) ovenfor.
 2. En søker skal levere offisielt GMAT eller GRE-resultat med en tilfredsstillende score de siste tre årene.

* En relevant mastergrad omfatter en bedrifts mastergrad tilbys av Business Faculty of Lingnan University eller ved forretningsfakultetet til en godkjent institusjon. En ikke-business grad kan vurderes for relevans i hvert enkelt tilfelle.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra Lingnan University »

Sist oppdatert December 10, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
30 - 72 måneder
Heltid studier
Pris
42,100 HKD
Undervisning for året 2019-2020 er under vurdering.
Deadline
Kontakt skolen
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
Sluttdato