PhD i Business Administration

Koç PhD program hovedfokus er å trene studentene til å bli innflytelsesrike stipendiater i deres fagområde på topp universiteter over hele verden. Interesserte studenter bør ønske vitenskapelig stilling ved en topp universitet, og har motivasjon og evne til å oppnå dette målet. Av denne grunn er vårt program ikke er et aktuelt alternativ for folk som planlegger å jobbe i bransjen.

Tre aspekter av programmet skiller seg ut for å bidra til å oppnå sin primære målet for opplæring av høy kvalitet forskere:

Kvaliteten på fakultetet

Koç GSB Fakultet medlemmer har doktorgrad fra anerkjente PhD-programmer over hele verden, er forskning-aktive og publisere i topp tidsskrifter i sitt område av ekspertise (klikk her for en liste over de fleste nyere publikasjoner). I tillegg er en rekke fakultetet representert i redaksjonell vurdering styrene i topp tidsskrifter.

Program Struktur

Koç universitet doktorgrad i Business Administration Programmet har en fleksibel struktur for å imøtekomme studenter med unike mål og bakgrunn. For eksempel kan stipendiater i markedsføring fokus på forbrukeratferd, strategi, eller modellering, og tilpasse sine kurs arbeid tilsvarende. En slik tilpasning kan innebære å ta kurs fra beslektede fagområder, herunder økonomi og psykologi.

Vær oppmerksom på at våre programkrav fokusere på å utvikle konseptuelle og metodiske ferdigheter som er avgjørende for å produsere kvalitet akademisk forskning.

Support student

Koç GSB fakultetet er dedikert til opplæring av doktorgradsstudenter, og samarbeide med dem om felles prosjekter. Publiserte artikler som resulterte fra slike samarbeid attest til suksess for denne tilnærmingen. PhD-studenter har svært begrenset undervisningsbyrde, slik at de kan fokusere på sin forskningsprogram og utvikle sin forskning ferdigheter uten mye distraksjon på sin tid.

For studenter som er interessert i eksperimentelle metoder, er det en egen markedsføring lab med tjueen lab stasjoner. Datainnsamlingen er forenklet takket være spesialisert programvare som håndterer studie kunngjøringer, deltaker registreringer og ekstra kreditt oppdrag.

Vi legger vekt på en støttende kultur blant våre stipendiater, og fokus på den kollektive suksessen av gruppen i stedet for enkelte elever. Resulterer støttende sosialt miljø gjør elevene til å etablere verdifulle relasjoner med sine kolleger i programmet.

opptakskriterier

For å søke PhD-programmet, må søkerne fylle den elektroniske søknaden og laste opp følgende; • GMAT / GRE, TOEFL og øl test score (GMAT og TOEFL score bør sendes til institusjonen nummer 0163 og GRE score bør sendes til institusjonen nummer 0668) Minimum score for testene er: GMAT 600 GRE 150 TOEFL 600 (PBT ), 250 (CBT), 100 (IBT) • en offisiell akademisk karakterutskrift fra hvert universitet deltok • en uttalelse av formål beskriver foreslåtte fagområde og hvorfor du er forberedt for dette programmet.

• Tre (eller flere) anbefalingsbrev. Kandidaten bør gi kontaktinformasjon til de som vil fylle i referanse bokstaver i den elektroniske søknaden. De vil bli utstyrt med lenka av referansen brev skjemaet via e-post.

• En curriculum vitae • Søknad gebyr betaling slip Utvalgte søkere vil bli innkalt til intervju ved Graduate School of Business.

Stipend

Studentene innrømmet å velge mellom de to følgende tilbud: Undervisning waiver (49000 TL / år) pluss 1800 TL månedlig stipend. De månedlig stipend øker til 2200 TL etter at studenten passerer PhD kvalifiseringen.

Flere fordeler:

En. Alle studenter får en bærbar datamaskin og privat helseforsikring.

  1. Studenter med vellykket stående motta reisekassen for å delta på vitenskapelige konferanser og møter.

Tre. PhD-studenter kan bli tilbudt månedlig stipend opp til 3000 TL gjennom eksternt finansierte forskningsbevilgninger og prosjekter.

Studenter som får sitt stipend fra andre kilder (som TÜBİTAK stipend eller eksternt finansierte forskningsbevilgninger og prosjekter) er kvalifisert for følgende fordeler som tilbys av universitetet: Forskningspris: 1800 TLC. Bostøtte: 525 TL / måned for studenter som ikke bruker den gratis bostøtte.

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurs fra Koc University - Istanbul Turkey »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato