PhD i Business Administration

Generelt

Programbeskrivelse

PhDBA

Dette er et program utviklet for motiverte studenter som ønsker å tilegne seg avansert forskning og intellektuelle (analytiske) ferdigheter i området av bedriftsøkonomi. Målet med programmet er å forberede en generasjon av svært effektive doktorgradsstipendiater som mål å forfølge karrierer i akademia eller konsulent i privat eller offentlig sektor. Programmet gir studentene en solid teoretisk bakgrunn og mulighet til å gjennomføre innovative, svært fokusert forskning i bedriftsøkonomi, med det formål å skape ny kunnskap.

Mål og Outcomes

Generelle Mål

Å gi opplæring til PhD-kandidater som uavhengige forskere og forskere, som kan jobbe på et lokalt eller internasjonalt nivå. Programmet er forskningsbasert og fokuserer på kvalitative og kvantitative ferdigheter og globale perspektiver - slik at elevene til å engasjere seg i forskningsprosjekter med fakultetet tidlig i doktorgradsutdanningen. Læreplanen utgir seg for å forberede folk for å stimulere karrierer i universiteter og forskningsinstitusjoner, offentlige og private organisasjoner og etater, samt forberede toppledere for å kunne styre innenfor komplekse og dynamiske bedriftsmiljøer. Gjennom dette doktorgradsprogram School of Business leverer høyeste kvalitet ledelsen utdanning søker å ytterligere styrke doktorgrads studentenes forskning og forvaltning ferdigheter og kunnskap om virksomheten og administrative spørsmål ved å tilby kurs i hvordan organisasjoner og deres toppledere kan best håndtere interne og eksterne utfordringer .

Spesifikke mål

 • For å forberede liten, utvalgt gruppe av eksepsjonelle studenter å holde universitets fakultetet stillinger eller gjennomføre original forskning i næringslivet eller offentlig sektor, eller få høye nivå stillinger i næringslivet.
 • For å hjelpe studentene tilegne seg kritisk vurdering av begreper og teorier som ligger til grunn for naturen og praksis for ledelse vitenskap og utvidelsen av prosessene i henvendelsen (problemløsning, kritisk tenkning og forskning) for utvikling og testing av kunnskap.
 • For å avsløre, trener og mentor elevene å gjenkjenne og forstå de ulike områdene av spesialiserte og avanserte praksis i ledelse, ledet av den nåværende tilstand av kunnskap og samfunns / forretningsbehov.
 • Å gi studentene lære grunnlaget for den videre utviklingen av kunnskap både i ledelse vitenskap og andre relaterte disipliner.
 • Å dyrke blant studenter at deres høgare utdanning, som fokuserer på oppdagelsen og videreutvikling av kunnskap, krever en høy grad av forespørsel og utvikling av et samarbeid innsats og ånd mellom lærere og studenter.
 • Å fremme og natur de ulike og varierende pedagogiske, personlige og kulturelle bakgrunn og erfaringer med studenter i et læringsmiljø som oppmuntrer og fremmer fri utveksling mellom forskere og mellom lærere og elever.
 • For å bidra til å møte det økende behovet for kvalifiserte, grundig opplært business fakultetet, samt gi givende karrieremuligheter for studenter.

Læringsutbytte

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

 • Ha tilegnet seg en generell forståelse av grunnleggende konsepter og teorier, samt en grundig forståelse og mestring av aktuelle problemstillinger ved grensen av kunnskap i sine valgte spesialisering.
 • Har utviklet evnen til å drive selvstendig og original forskning samt generelle være effektive forskere og motiverende lærere, er som mange forventet å fortsette i sine karrierer med akademiske institusjoner.
 • Generere kunnskap som er oppfinnsomme og grundig testet innenfor sitt valgte område av spesialisering i Management Science
 • Gi lederskap i ledelse vitenskap, samt i ulike faglige og offentlige grupper.
 • Test, generere og utvide kunnskap relevant for ledelse praksis innenfor en rekke forretninger og samfunnsmessige innstillinger.
 • Har kjøpt flere perspektiver av å kjenne og erkjenne også flerfaglige bidrag til kunnskaps generasjoner
 • Bruk kritisk og reflekterende analyse av deres videre og livslang læring. De vil lære å lære.
 • Kommunisere effektivt, både muntlig og skriftlig, i privat og offentlig.

Jobbmuligheter

PhD kandidatene skal tilegne seg de nødvendige konseptuelle ferdigheter til å forfølge karrierer i en faglig og / eller forskningsmiljø på Kypros og i utlandet. De metodiske ferdigheter de skal tilegne seg, kombinert med innovative natur sin avhandling kvalifiserer våre PhD kandidater med karrieremuligheter i rådgivning og høyt nivå ledelse.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Minimér