PhD i biologi

Generelt

Programbeskrivelse

PhD i biologi er et graduate program anerkjent for sin høye kvalitetsnivå tildelt av CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Program (PNPC).

Programmet tilbyr to moduser: Direkte fra Bachelor varige 48 måneder (4 år) og Master Tradisjonell fra 36 måneder (3 år). Den praktisk kurs er rettet mot forskning, slik sine kandidater oppnå en forskerutdanning kapasitet for original og nyskapende forskning og bli sett på som verdifulle individer av sine arbeidsgivere. Nyutdannede er preget av sitt sosiale engasjement, ansvar for egen læring, sosiale behov, bidra til utvikling av landet, utholdende for å oppnå de foreslåtte mål og toleranse for når det avvik.

PhD fokuserer på å løse behovene på følgende forskningsområder:

 1. Toksikologi og miljø bioteknologi
 2. Bioteknologi og plante biokjemi og Animal
 3. bioremediation
 4. Økologi og biologisk mangfold
 5. Proteiner i immunresponsen i Neural plastisitet og sekresjon

Mål

Utdanne forskere med en solid bakgrunn i ulike felt av miljø-og biovitenskap, i stand til å generere og anvende kunnskap, identifisere problemer på nasjonalt nivå og foreslå løsninger i sine områder av arbeid og til å delta i opplæring av menneskelige ressurser på utdannet og utvikling av tverrfaglige forskningsprosjekter.

Graduate profil

kunnskap.

The Graduate må ha solid kunnskap om de grunnleggende og nyeste utviklingen innen biovitenskap.

Ferdigheter.

The Graduate vil ha muligheten til å:

 • Velg og designmodeller for å lede utviklingsarbeid i området av biologiske vitenskaper, genererer grunnleggende kunnskap og løse problemer knyttet til menneskers helse eller veterinær, landbruk, industri og miljø atmosfære med lokale, regionale eller nasjonale.
 • Stand til å generere og anvende hensiktsmessige tiltak for å oppnå den nødvendige informasjon og som har evnen til å modifisere disse teknikker, dersom det er nødvendig, og for å tolke resultatene som genereres og trekke konklusjoner fra de samme instrument og metodiske teknikker.
 • Kommunisere effektivt, muntlig og skriftlig, resultatene av sin forskning i akademiske og vitenskapelige sirkler mellomrom og samspillet med mennesker fra andre områder av kunnskap.
 • Basere ideene biovitenskap området.
 • Organisere og planlegge aktiviteter knyttet til forskning og administrere involvert i prosjektene ressurser.
 • Velge og bruke datamaskinen ressurser som kreves for utvikling av forskningsprosjekter.
 • Identifisere, vurdere, evaluere og foreslå løsninger på de problemene som er identifisert område av spesialitet.
 • Designe og utvikle originale forskningsprosjekter uavhengig.
 • Identifisere, velge og bruke ulike informasjonskilder for forskning.

holdninger.

The Graduate vil ha muligheten til å:

 • Åpne for ny kunnskap, men også være i stand til å analysere dem med vitenskapelig stringens.
 • Aware som genererer berikelse arbeid i tverrfaglige grupper og viktigheten av opplæring nye menneskelige ressurser som er involvert i det samme området.
 • Du vet at det endelige formålet av kunnskap er å bidra til fremme av vitenskap på grunnleggende nivå, samt i å løse praktiske problemer å bedre levekårene for innbyggerne i regionen der det kan påvirke.
 • Teamwork, respektert ideer og bidrag.

verdier.

The Graduate vil ha følgende verdier:

 • samfunnsengasjement for å vurdere og utvikle akademiske liv og for å søke og løse sosiale miljø behov.
 • Ansvarlig mot sine autonome lære, sosiale problemer og trenger bidrag til utviklingen av landet og utholdende for å oppnå de foreslåtte målene.
 • Når det er et avvik toleranse for ideer.

predoctoral eksamen

Basert på de generelle reglene for undervisning av UAA (artikkel 159-A), det er inkludert som et krav for å bli værende i programmet godkjenning av en predoctoral eksamen.

Den predoctoral undersøkelse tar sikte på å verifisere at studenten har kunnskap og ferdigheter som kreves for å fullføre sin oppgave og velge graden Doctor of Science.

Predoctoral eksamen funksjoner er:

 • Studenter med inntekter fra undervisning, må vise frem predoctoral undersøkelse i løpet av fjerde, femte eller sjette semester av programmet. Valg datoen vil gjøre studenten i samråd med sin egen veileder. Studenter som kom inn i programmet med en mastergrad, må vise frem predoctoral eksamen i de to første semestrene av deres innlemmelse i det.
 • Presentasjonen av denne undersøkelsen skal gjøres til en fem-Synodal oppnevnt av dekan Basic Sciences Centre jury. Beslutningene du gjør dette jury vil være ved flertallsvalg. Kravene til sammenføyning er de samme jury feste for synodical av eksamen. Veileder vil være en del av juryen. Juryen predoctoral eksamen vil vurdere følgende aspekter av student:
  • faglige prestasjoner i gradsstudier og ervervet kunnskap.
  • Presentasjon og forsvar av fremdriften av sin oppgave.
 • De mulige resultater av predoctoral eksamen er: Akkrediterte, Akkrediterte anbefalinger eller unaccredited.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Les mer

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Minimér
Aguascalientes