PhD i arkitektur

Generelt

Programbeskrivelse

PRESENTASJON

Den PhD i arkitektur åpner en trening og avansert forskning på høyt nivå og ment ikke bare for dem som er i gym, men også de som trener profesjonell praksis, for hvem dette kurset presenterer muligheten til å utdype sine kunnskaper og utvikle ferdigheter innen arkitektur. Det integrerer praktisk design arbeid i arkitektur som avansert forskning form, plassere den i sammenheng med vitenskapelig forskning. Det har til hensikt å utvikle seg i dagens internasjonale miljøet, for å sikre at plassering av elever i konkurranseutsatte globale media og gi dem ferdigheter sammenlignes internasjonalt faglig nivå; gi tverrfaglig kunnskap om konseptuelle problemstillinger, formelle og praktiske med søknaden i forskning, kritisk tenkning, planlegging og gjennomføring av arbeidene har som et rammeverk områder landskapet, på en helhetlig måte, samt spørsmål om natur bygget arv (monumental , industri, sivile), en mer spesifikk måte.

Utflukter Professionals

Tatt i betraktning verdien av Cultura tilnærming, med fundamentene i det tekniske området, gjenkjenner arkitekturen til sitt omfang og relevans i et bredt spekter av områder. Til tross for en slik bredde identifisere mer spesifikke områder av valen videregående opplæring i arkitektur, spesielt i en "by design" tilnærming, for eksempel: verksteder yrkesutøvelse av arkitektur; universitetsutdanning (1., 2. og 3. sykluser); integrering i avanserte forskningsteam (post-doktor); integrasjon innenfor rammen av arbeidsteam i planlegging og intervensjon i territoriet og den innebygde arv, særlig i kommunale, regionale og nasjonale strukturer.

Sist oppdatert april 2017

Om skolen

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Minimér