PhD i arkitektur

Generelt

Programbeskrivelse

Betingelser for Entry

a) Innehavere av mastergrad eller tilsvarende innen arkitektur eller relaterte felt b) bachelor holdere, innehavere av en relevant akademisk eller vitenskapelig læreplan anerkjent som attesterer kapasitet til å gjennomføre denne EC av C. C .fra SCAIT -ULHT og DC-FCATI ULP; c) Innehavere av en akademisk, vitenskapelig eller faglig pensum anerkjent som attesterer kapasitet til å gjennomføre denne EC av DC og DC SCAIT den FCATI.

Det er ment å fange opp en student profil: 1) interessert i forskning på integrering av arkitektur i samfunnet, med tanke på de områdene som samhandler med det, spesielt fra sosialt synspunkt, kultur, teknisk og økonomisk; 2) åpen for tverrfaglig kunnskap; 3) forpliktet seg til å fremme, i akademiske og eller profesjonelle sammenhenger, teknologisk, sosial eller kulturell fremgang.

Søkere vil bli gjenstand for en streng utvelgelsesprosess.

målsettinger

Den PhD i Arkitektur Lusophone Universitetet i Porto har som hovedmål opplæring av forskere og lærere i området of Architecture. Dette forslaget søker å dekke behovet for en innovativ og kreativ opplæring i landet og i Lusophone plass i deres område av ekspertise, arkitektur.

Den sentrale Målet med doktorgrad i arkitektur er å undersøke integrering av arkitektur i samfunnet, med tanke på de områdene som samhandler med det, spesielt fra sosialt synspunkt, kultur, teknisk og økonomisk.

I denne forstand avhandlingen skal gjøres ved innrullert i doktorgrad kan være teoretisk eller teoretisk art / praksis, særlig med sikte opp i arkitektonisk utforming.

Det er videre Målet med dette doktorgrads styrking forskningskapasitet og opplæring av Department of Architecture SCAIT - School of Communication, arkitektur, kunst og informasjonsteknologi ULHT og FCATI - Avdeling for kommunikasjon, arkitektur, kunst og informasjonsteknologi av ULP .

Kunnskap, evner og ferdigheter til å bli kjøpt opp

PhD i Architecture, University of Porto Lusophone mål å gi følgende ferdigheter: - Evne til å utvikle et forskningsprosjekt innen arkitektur; - Analyse og integrering av resultater og data på state of the art for objektområdet og særlig gjennom en unik og innovativ arkitektur; - Utvikle en arkitektonisk forskningsprogram i teoretisk og / eller praktisk prosjekt som integrerer kunnskap ervervet i løpet delen av kurset; - Rapporter kritisk med fagfeller; - Sende avansert og innovativ kunnskap, inkludert målrettede forskningsprosjekter innen arkitektur; - Forstå og kritisk vurdering av prosesser av arkitektonisk utforming og arkitekturteori i moderne kontekst.

Utstyr og fasiliteter

Fasilitetene er garanti for identitetsfølelsen og selvfølgelig viktig implementere læreplanen. I denne forstand, den generelle organiseringen og romlig artikulasjon, bør plassen være stedet for skjæringspunktet mellom didaktiske og pedagogiske eksperimenter, uttrykt i vertikal og horisontal samordning av fagområder i læreplanen. Denne unike plassen vil være tilgjengelig i begge institusjoner i tid basis slik utvidet arbeid i anlegg utenom skoletid. Å påpeke at det finnes områder "atelier", der elevene kan utvikle sitt arbeid, samt å være ledsaget av lærere. Selv om disse mellomrom for å fokusere mye av utstyret er tilgjengelig for arkitektstudenter, det er andre områder / utstyr i arbeids steder syklus, essensielle for å utvikle sine aktiviteter som bibliotek, datarom, kopibutikker, bokhandlere og arbeidsstasjoner teknologi.

Sist oppdatert May 2016

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Un ... Les mer

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Universidade Lusófona do Porto. Minimér