PhD i økonomi

Ph.D. program i økonomi som mål å forberede studentene for fremragende forskning i økonomi. Etter eksamen, vil våre studenter kunne forfølge karrierer i fremtredende universiteter, forskningsinstitusjoner og offentlige etater i Tyrkia og i utlandet.
Det første året av programmet etablerer et solid fundament i økonomisk teori og økonometri, mens i løpet av sitt andre år, studentene ta mer avanserte kurs innen deres eget valg. Etter endt kurs, studenter starte sin egen forskning og vie mesteparten av sin tid til å skrive sin Ph.D. avhandling.

Koç University er en av de beste stedene å få en Ph. etc. grad i økonomi. The Economics fakultet ved Koç universitet har et solid rykte som bidragsytere til grensene av kunnskap i Tyrkia og i utlandet. Nylig har instituttet blitt rangert som nummer 1 i Tyrkia og fortsetter å forbedre sin rangering i Europa og verden.

Studentene er støttet av forskning og undervisning assistant. De vil få mulighet til å delta i forskningsprosjekter av fakultetet medlemmer og lære sine egne klasser slik at de kan utvikle sine pedagogiske ferdigheter ytterligere.


Opptakskriterier

Søknad Krav til PhD i økonomi:

  • Grad fra Economics BA / MA eller et beslektet program.
  • Et minimum GPA på 3,00 / 4,00 for søkere med lavere grad.
  • Et minimum GPA på 3,25 / 4,00 for søkere med høyere grad.
  • ALES: (For innfødte søkere) minimum 70 fra EW (likt vektet)
  • GRE: Minimum 685/154 (kvantitativt)
Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurs fra Koc University - Istanbul Turkey »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
33,500 TRY
pris per år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato