PhD i økonomi

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PhD i økonomi

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

PhD i økonomi

En doktorgrad er den mest avanserte form for høyere studier. Den deles ut på en vellykket gjennomføring av et program av veiledet forskning og blir vurdert av en verbal eksamen og avsluttende avhandling.

The Economics PhD gir studentene mulighet til å studere økonomi til PhD-nivå, med kyndig veiledning og ytterligere forskerutdanning. Programmet består av en kombinasjon av undervist kurs og veiledet selvstendig forskning, som fører til ferdigstillelse av en doktorgradsavhandling.

Fordi vitenskapelig ansatte oppførsel verdensledende forskning på tvers av et bredt spekter av fag, kan skolen tilby kyndig veiledning i de fleste områder av faget.

Studentene får tildelt to veiledere, og mens vi gjør alt for å matche søkere til ansatte på grunnlag av deres forskningsinteresser, er det ikke alltid mulig på grunn av ansatte kapasitetsbegrensninger. Faste årlige og kvartalsvise gjennomganger holdes for å sikre jevn fremdrift av forskningsarbeidet.

I løpet av det første året, studentene fullføre undervist kurs for å tilegne seg de nødvendige ferdigheter og bakgrunnskunnskap for sin forskning. Noen er obligatoriske og noen er anbefalt av sine ledere. Alle studenter ta PhD Economics forskningsmetode modul og minst en annen modul. De har også drive forskning og generiske ferdigheter opplæring, levert av School of Economics og Graduate School, og starte arbeidet med sin forskning.

Fra det andre året, studenter fokusere nærmere på deres forskning. Trening er også tilgjengelig for utarbeidelse av artikler for innsending til akademiske tidsskrifter og for å søke jobb i akademia.

Nyutdannede fra vår PhD-programmet har bidratt til å fremme grensen av økonomisk kunnskap over et bredt spekter av økonomi sub-felt, dokumentert av deres tilbud om stillinger i de beste universiteter rundt om i verden på eksamen, så vel som i politiske organer (Verdensbanken, IMF , OECD etc) og utgivelse av sin forskning i topp økonomi tidsskrifter. Som en konsekvens, har Nottingham lenge vært sett på som en ledende doktorgradsprogram i Storbritannia og mer utbredt.

Nøkkelord

 • Nottingham ble tildelt høyest mulig poengsum i siste Quality Assurance Agency undervisning gjennomgang
 • Den siste Tilburg rangeringen av økonomi avdelinger setter skolen sjette i Storbritannia, 13. i Europa og 36. i verden
 • Vi er rangert sjette blant Storbritannias økonomi avdelinger for forskning makt i den nyeste forskningen Excellence Work

Fasiliteter

skoleanlegg

Skolen tilbyr en rekke ressurser for praktisk forskning studenter, inkludert databehandling, programvare og studiemuligheter. Datamaskiner støtte standardpakker, samt et bredt spekter av spesialiserte statistiske, matematiske og programmering applikasjoner.

bibliotek fasiliteter

De Hallward Library aksjer alle de store økonomi publikasjoner og tidsskrifter. Våre bibliotek fasiliteter åpent lange timer og inkluderer områder for gruppearbeid, individuelt og stille studie.

The Graduate School

The Graduate School er et unikt anlegg som fokuserer på etterutdanning og representerer behovene til hovedfagsstudenter innenfor universitetet. Det gir en verdensklasse forskerutdanning og utviklingsmiljø for postgraduates og tidlig karriere forskere.

The Social Sciences and Arts Graduate Centre er en plass utelukkende for hovedfagsstudenter og forskere i fakultetene av humaniora og samfunnsvitenskap. Det tilbyr nettverksdatastasjoner og Wi-Fi for bærbare datamaskiner, en studie område, et sosialt område med komfortable sitteplasser, en rolig studie sone, og kjøkkenfasiliteter.

Midlands Graduate School

Nottingham er en del av Midlands Graduate School ESRC forskerutdanning Partnership, som tilbyr finansieringsmuligheter for hovedfagsstudenter hvert år. For mer informasjon, besøk Midlands Graduate School nettsted.

forskning Support

Seminarer

Studentene oppfordres til å delta i skolens travle seminar- og workshop programmer, slik at de kan engasjere seg med topp internasjonale akademikere i feltet. Hvert år blir masterclasses på bestemte temaer holdt av ledende forskere som besøker skolen.

konferanser

Studentene oppfordres også til å presentere papers til eksterne konferanser, og deres tilstedeværelse er støttet økonomisk av skolen. Det er også en årlig konferanse hvor studentene presentere sitt arbeid til vitenskapelig ansatte og medstudenter.

pedagogiske muligheter

Andre og tredje året forskning studenter oppfordres til å fungere som faglige veiledere, vanligvis til første års studenter. Dette gir verdifull trening for en fremtidig karriere i akademia, samt en utmerket mulighet til å utvikle en rekke presentasjon og organisatoriske ferdigheter. Studenter som påtar veiledning får opplæring i kommunikasjon og pedagogiske ferdigheter.

Student Services

Student Services tilbyr en rekke støttetjenester, informasjon og spesialisttjenester for å forbedre din student erfaring, og utgjør en del av et omfattende nettverk av tjenester ved Universitetet utformet for å støtte deg gjennom studiene, inkludert faglig og funksjonshemming støtte, veiledning, økonomisk støtte, og barneomsorg tjenester.

Internasjonalt kontor

Vårt International Office er dedikert til behovene til våre internasjonale og EU studenter. The International Office vil sikre at du har all den informasjonen du trenger for å leve og studere i Nottingham, og tilbyr en velkomstprogram like før starten av studieåret.

Senter for English Language Education

Universitetets senter for English Language Education (CELE) tilbyr høy kvalitet på forberedelse og engelsk språkstøtte før og under studietiden, samt gi et sosialt program for sine studenter.

Studentunion

Studentenes Union er en viktig kilde til støtte med sin egen Student Advice Centre.

Forsker Development Programme

I tett samarbeid med akademiske skoler, Graduate School dedikerte trening team bidra til fakultetet konkret og doktorgradstreningsprogrammer. De kan også levere kjernen opplæring i tråd med standarder fastsatt av Storbritannias store forsknings finansieringskilder gjennom sin Forsker Development Programme. Det betyr at så vel som å hjelpe deg å utvikle din forskning ferdigheter, vil du ha muligheter spenner kommunikasjonsferdigheter, karriere, tid ledelse og entreprenørskap - og sjansen til å møte og arbeide sammen med forskere fra andre disipliner.

Eiere

Gjennomsnittlig begynnerlønn og karriereutvikling

I 2015 hadde 100% av postgraduates i School of Economics som var tilgjengelig for arbeid sikret arbeid eller videre studier innen seks måneder etter eksamen. Gjennomsnittlig begynnerlønn var £ 23 322 med høyest blir £ 30.000. * Nyutdannede fra vår PhD-programmet går på å ha vellykkede karrierer i et bredt spekter av områder. Mange går på å akademia, og vi har blitt plassert studenter på universiteter inkludert Yale, Oxford, Nottingham, LSE, Warwick, Manchester, Durham, Birmingham, Bristol, East Anglia, Surrey, Bonn, Innsbruck, Ecole Polytechnique, Sau Paulo og Xiamen.

Andre har gått på å stillinger i Verdensbanken, IMF, OECD, EU-kommisjonen, Den europeiske sentralbank samt ulike departement og politiske institusjoner.

 • Kjente destinasjoner på heltid hjemme høyere grad postgraduates 2014/15. Lønn er beregnet på grunnlag av de i heltids lønnet arbeid i Storbritannia.

Karrieremuligheter og arbeidsevne

Våre prisbelønte Karriere og Arbeidsevne Tjenesten vil hjelpe deg med å planlegge din karriere gjennom hele din tid på universitetet og utover. Tjenester tilgjengelig inkluderer:

 • presentasjoner og drop-in økter med arbeidsgivere
 • en-til-en karriereveiledning og CV økter med våre rådgivere
 • over 700 yrker arrangementer avholdes hvert studieår
 • en spesialist karriereveileder for forsknings postgraduates

Når du er en student med oss, og selv etter at du oppgraderer, vil du ha tilgang til vår tjeneste for livet.

Fleksible betalte plasseringer

Postgraduate Plasseringer Nottingham tilbyr fleksible betalte plasseringer med en rekke arbeidsgivere fra små lokale bedrifter til multinasjonale organisasjoner. Disse plasseringene er åpne for alle postgraduates og er designet for å passe inn med studiene dine og gi deg muligheten til å lære overførbare ferdigheter, forbedre din CV og forbedre arbeidsmarkedet i løpet av dine høyere studier.

The University of Nottingham er det beste universitetet i Storbritannia for graduate sysselsetting, ifølge The Times og Sunday Times Good University Guide 2017.

Inntakskrav

 • ESRC anerkjente mestere (eller internasjonale tilsvarende) i økonomi, med en gjennomsnittskarakter på 63% eller høyere
 • IELTS: 7.0 (ikke mindre enn 6,0 i noe element); hvis disse karakterene ikke er oppfylt, Engelsk forberedende kurs er tilgjengelig
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 - 6 år
Heltidsstudier
Price
Pris
4,300 GBP
Internasjonale avgifter: 15,570 GBP (HEU avgifter: 4183 GBP)
Information
Deadline