OVERSIKT

Takk til tilleggsprotokollen til samarbeidsavtalen mellom IEDE Business School (Hovedkontor Santiago de Chile) og Universitetet i Lleida (Spania), som 2. februar 2010, i Chile kan delta på doktorgradsutdanning ved Universitetet, studiene kulminerte i forsvaret av avhandlingen i hovedkvarteret til det spanske universitetet. Dette programmet søker å bidra til utvikling og dypere kunnskap og ferdigheter av chilenske studenter som får anerkjennelse av en grad, gyldig europeisk område for høyere utdanning festet automatisk i 47 land.

Universitetet i Lleida Jeg har over 700 år, ble opprinnelig skapt av Bull av Hans Hellighet pave Bonifatius VIII, utgitt i Roma 1. april i år 1297 og senere Real Privilege SM El Rey Don Jaime II, gitt i Zaragoza på 1 september 1300. Universitetet med ca 10.000 studenter, er publikum og ligger i byen Lleida, med over 135.000 innbyggere, er hovedstaden i provinsen og i den autonome regionen Catalonia, og dens influensområde enn 200.000 innbyggere, som ligger rundt 160 km. av byen Barcelona og ca 450 km. de Madrid. De juridiske regler som gjelder for dette programmet er kongelig resolusjon 1393/2007 av 29. oktober 2007 (Official Gazette nr 260, datert 30 oktober 2007), som gir styring av offentlig universitet og oppheving RO RO 55/2005 og 56/2005 (med forbehold om overgangsperioden fram til 2015) og kongelig resolusjon 99/2011, av 28. januar, der den offisielle læren Doktorgrad (BOE av 10 regulert februar 2011).

MÅL

PhD-programmet er utarbeidet basert på følgende mål:

 • Tilby et doktorgradsprogram for faglig dyktighet og kvalitet innenfor det europeiske området for høyere utdanning, i byen Santiago de Chile.
 • Lag en intellektuell forum for analyse, diskusjon og forskning på temaer relatert til bedriftsøkonomi og samfunnsøkonomi, i både privat sektor og regjeringen.
 • Generere vitenskapelig og informativ kunnskap fra partnerskapet mellom akademikere og doktorgradsstudenter gjennom ferdigstillelsen og publisering av empiriske studier av interesse i den nasjonale, latinamerikanske og / eller andre økonomier feltet.
 • Danne en gruppe forskere som vil løse mangel på leger i landet og er driverne av organisatoriske endringer i den faglige og akademiske felt.

PROFIL TITULADO

Studenten som oppnår graden Doctor fra Universitetet i Lleida vil peak eksisterende akademisk grad innen høyere utdanning som vil gjøre det mulig:

 • Validere din evne til å utvikle vitenskapelig forskning innen DG Enterprise.
 • Å kunne heve flere linjer av forskning og hvordan du håndterer dem.
 • Master teknikker for forskning, modellering og analyse som vil gjøre de nødvendige kontraster i en forskningsprosess.
 • Samarbeide om forskningsgrupper innen spesialisering og selv i et tverrfaglig felt.
 • Nå et nivå av dybde i faget under etterforskning kan vise en intens undervisning.

NØKKELFUNKSJONER

 • Spansk tittel ved Universitetet i Lleida
 • Anerkjent av Europa Higher Education Area, automatisk gyldig i 47 land man følger
 • Besøke professorer fra Universitetet i Lleida
 • Tilgang til virtuelle bibliotek.
 • Eksklusiv tilgang til EBSCO data base hvor du finner artikler og vitenskapelige artikler relatert til programmet.

Profil anbefalt:

Fagfolk som, på den ene siden, ønsker å utdype og forbedre sine kunnskaper om vitenskapelig forskning på området av virksomheten og for det andre, for å få mest mulig at eksisterende akademisk grad i utdanning.

Program undervist i:
Spansk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020