Les den offisielle beskrivelsen

Graduate Degree Program i elektroteknikk og elektronikk Engineering har blitt etablert med en visjon om at innføring av innovative produkter kun kan oppnås ved spesialisering og ved å kombinere kreativitet og engineering erfaring. Dette programmet er organisert for å gi studentene mulighet til å spesialisere seg i signalbehandling, energisystemer, anvendt elektromagnetikk, kraftelektronikk og styringssystemer.

Programmet tar sikte på å gi studentene ferdigheter til å anvende avansert kunnskap om matematikk, vitenskap og ingeniørfag spesielt for å løse komplekse problemer i deres spesialiseringsområde, å drive og gjennomføre tverrfaglige studier og å jobbe med andre i faglige og sosiale omgivelser og å organisere og delta kreativt og integrerende designaktiviteter effektivt.


Programstruktur/>


Det første året av Ph.D. Programmet består av kurs, etterfulgt av ett års forberedelse til doktorgradsprøven. Etter å ha bestått eksamen vellykket, begynner studentene å skrive sine avhandlinger, for en total forskningsperiode på to år./>


Opptakskvalifikasjon/>


Diplom (eller høyere) BSC og MSc (med avhandling) grad skal oppnås ett av de følgende programmene:/>

Elektroteknikk og elektronikk-ingeniørfag mv. (Elektroteknikk, Elektronikk, Elektronikk og kommunikasjon, Kommunikasjon og kontroll), Biomedisinsk, Bioengineering, Mekatronikk, Datamaskin, Programvare, Energi, Mekanisk og annen ingeniørfag og fysikk, Kjemi, Biologi, Biokjemi, Molekylærbiologi, Genetikk , Statistikk, matematikk, datavitenskap eller lignende avdelinger.

Min. Gradueringsgrad skal være: 3.00 / 4.00 GRE (Ny): Min. 153, GRE (gammel): Min. 680 eller GMAT: Min. 500

Opptakskvalifikasjonsdokumenter aksepteres på følgende språk: Engelsk / Tyrkisk.

Ofte kan du få et passende utskrift fra skolen din. Hvis dette ikke er tilfelle, trenger du offisielle oversettelser sammen med verifiserte kopier av originalen.


Språkkrav/>


Engelsk/>

  • TOEFL IBT: Min. 72
  • CAE, CPE: Min. C
  • PTE: Min. 55


Andre krav/>

  • Minst 1 referanse (r) må oppgis.
  • Et motivasjonsbrev må legges til din søknad.
Program undervist i:
Engelsk
Yasar University

Se 5 flere kurs fra Yasar University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
12,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato