Oversikt

Alle akademiske avdelinger i skolen for samfunnsvitenskap inviterer til doktorgradsprogrammer.

Forskningsområdene er kun brede indikatorer, og våre ansatte legger stor butikk ved kreative og innovative tilnærminger til spørsmål om de er roman eller kjent - og til intellektuell analyse, både etablert og banebrytende.

Emner vi overvåker inkluderer følgende områder:

 • Utviklingsstudier
 • Fredstudier
 • psykologi
 • Sosiologi og kriminologi
 • Sosialt arbeid og sosial omsorg

Å ta en PhD er en spennende mulighet, men kan også være ganske skremmende da det er mange stadier å tenke på, inkludert søknad, ankomst, opptak, forventninger og progression for å nevne noen. På Samfunnsskolen tror vi det er viktig at, selv om våre forskningsstuderende jobber med individuelle prosjekter, de ikke jobber isolert. Vi tilbyr en rekke muligheter for opplæring, utviklingsferdigheter, regelmessige tilsynsøkter og løpende faglig støtte.

Rankings

University of Bradford er rangert 301-400 i verden for samfunnsvitenskap i 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Inntakskrav

For graden av doktorgrad i filosofien

 • Første eller høyere klasse bachelorgrad på et godkjent universitet eller institusjon
 • En høyere grad ved et godkjent universitet eller institusjon
 • Eksepsjonelt kandidater med lavere enn over, men med erfaring og trening som egnet forberedelse

Kandidater for graden av doktorgrad i filosofi registrerer seg nå direkte på doktorgradskandidaten.

For graden av master i filosofi

 • Bachelorgrad ved et godkjent universitet eller institusjon
 • Profesjonell kvalifisering godkjent av Fakultetet Forskerutdanningsgradens underkomité og egnet generell opplæring og opplæring
 • Eksepsjonelt kan kandidater med mindre enn ovenfor, men i stand til å gi tilfredsstillende bevis på at de har fått tilstrekkelig kunnskapsnivå, aksepteres av Fakultetet for forskerutdanning

Hvis du ønsker å diskutere et aspekt ved å studere for en doktorgrad eller ditt forskningsforslag, vennligst kontakt:

Dr Clare Beckett

 • 01274 233521
 • c.beckett@bradford.ac.uk

Engelskspråklige krav

Søkere som ikke har engelsk som morsmål, må ha minst 6,5 i sine IELTS-poeng eller ha fullført en grad der undervisningsspråket er engelsk.

Hvis du ikke oppfyller IELTS-kravet, kan du ta en engelskspråklig kurs på University of Bradford .

Hva du vil studere

En forskningsgrad gir deg muligheten til å bestemme ditt eget fagområde. Din veileder (e) vil bidra til å formulere forskningsemnet ditt og sørge for at du er på plan for å fullføre din forskning til tiden. Forskningsprosjekter er nesten per definisjon unikt. Det er ikke lett å beskrive et typisk prosjekt. Imidlertid gjelder visse vanlige funksjoner for alle.

For å bekrefte fremskritt på doktorgradsstudiet, må en anbefaling gjøres av et Progressions Panel foreslått av din veileder. Hvis du likevel velger å sende inn en MPhil, bør det gjenværende arbeidet ditt oppnås i det følgende året.

Det andre året av ditt PhD-program kan godt tas opp med faktisk datainnsamling. Mot slutten av året bør det være mulig å prøve en første analyse av resultatene dine.

I det tredje året kan du gjennomføre detaljert sortering og analyse av resultatene dine, og organisere dem til en logisk og overbevisende avhandling.

I løpet av ditt fjerde år kan din veileder bekrefte at du er klar til å sende inn oppgaven din til eksamen. Etter innsending vil din avhandling bli lest av to eksaminatorer og du vil bli pålagt å delta på en muntlig eksamen, hvor du vil bli forventet å svare på spørsmål om avhandlingen din.

Læring og vurdering

For å bekrefte fremdriften din, må det gis en anbefaling til Fakultetets forskningsutvalg. Studenten må produsere detaljert dokumentasjon med en tidsplan for videre arbeid til ferdigstillelse og delta i et fremdriftsmøte. Dette kalles iblant et fremdrifts- eller overføringspanel og er et obligatorisk universitetskrav.

Studentene vil bli pålagt å gå gjennom denne prosessen mellom 12 og 13 måneder merket av deres registrering. Dokumentene som kreves for møtet er som følger:

 • en tre-siders oversiktrapport om studien din, som reflekterer på fremdriften din til dags dato og hever noe som du spesielt vil ha tilbakemelding på;
 • et substantivt kapittel av oppgaven din;
 • et forskningsforslag
 • en oppgaveplanlegger.

Disse dokumentene må sendes 14 dager før møtet.

Et ytterligere overvåkingsmøte kan avholdes når som helst etter Progressionsmøtet dersom veilederen mener det er nødvendig. Dette vil igjen være i form av et panel av akademikere som gjennomgår skriftlig arbeid, men antall akademikere og typen skriftlig arbeid som blir vurdert, er opp til veilederens beslutning. Ofte holdes et tredje overvåkingsmøte mot slutten av studieprogrammet og tar form av en gjennomgang av det første utkastet til avhandlingen eller en mock viva.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra University of Bradford »

Sist oppdatert June 26, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid studier
Pris
16,040 GBP
Hjem / EU-studenter: £ 2.164 Internasjonale studenter: £ 16.040
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
aug. 2022
Søknadsfrist

sep. 2019