PhD økonomi og ledelse (engelsk)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

PhD økonomi og ledelse (engelsk)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

For oppdatert informasjon om ph.d.-studiene ved Fakultetet, se nettsiden .


PhD økonomi og ledelse (engelsk)

I filosofi for bedriftsøkonomi og ledelse er doktorgradsstudentens forskningsaktiviteter fokusert på temaer som de nye teoriene om økonomisk organisasjon; nye retninger i måling av forretningsresultat; forretningsstrategi i europeisk kontekst; globaliseringenes virkninger på virksomheten; restrukturering og revitalisering av selskaper; innovasjon og finansiell strategi for multinasjonale bedrifter; samarbeidsformer i det internasjonale forretningsmiljøet; multinasjonale selskaper; ledelse av selskaper; og andre relaterte saker. Programmets struktur er som følger:Blokk A: Emner som er felles for hele skolen:

  • Økonomi (mikroøkonomi-makroøkonomi)Blokk B1: Branch obligatoriske fag:

  • Forskningsmetoder for ledere
  • Statistiske metoder for vitenskapelig forskning *
  • Kvantitative instrumenter for økonomisk analyse *


* Doktorgradsstudent velger et av de to fagene på anbefaling av veileder og i henhold til hans / hennes spesialisering.


Blokk B2: Branch obligatorisk emne:

  • Bedriftsøkonomi *
  • Forvaltning for fremtiden *
  • Forbrukeratferd*


* Doktorgradsstudent velger et av de tre fagene på anbefaling av veileder og i henhold til hans / hennes spesialisering.Blokk C: Valgfrie fag

Etter diskusjon med sin veileder velger doktorgradsstudent andre fag som trengs for doktorgradsoppgaven (se listen over godkjente fag for doktorgradsstudier).

Alternativer kan muligens utvides til andre kurs fra menyfrie valgfrie emner akkreditert for doktorgradsstudium ved Universitetet for økonomi i Praha.

Opptak til doktorgradsstudie

Programmet er betinget av riktig gjennomføring av studier i et masterstudium. Mastergrad skal anerkjennes i Tsjekkia

Utenlandske studenter som ønsker å studere i et program på et annet språk enn tsjekkisk ( "Program for utlendinger" ) må betale studieavgift. Denne avgiften er € 5000 per år. Denne studien er et avstandsprogram som betyr at studentene kommer til konsultasjon på et tidspunkt som er avtalt med sine veiledere, men ikke forpliktet til å delta på forelesninger og seminarer hver dag. Likevel må de komme til eksamen. Studentene kan studere, sitte på eksamen, samt skrive og forsvare doktorgradsoppgaven på et fremmedspråk. Standard studietiden er 3 år. Studentene har ikke rett til stipend eller bolig.

Utenlandske studenter i studieprogrammene på tsjekkisk ( "det tsjekkiske programmet" ) betaler ikke avgifter og kan få stipend i løpet av perioden som ikke overskrider standardlengde for studiet. Fakultetets dekan skal fastsette beløpet som skal tildeles For stipendiet. De kan søke om bolig (underlagt sovesalens kapasitet).

Også de studentene som har fått stipend fra den tsjekkiske regjeringen, betaler ikke avgifter og kan motta bolig.

Opptak til doktorgradsutdanningen er betinget av at universitetet har opptatt prosedyre. Den endelige avgjørelsen hviler hos dekanen ved fakultetet for det respektive doktorgradsprogram med vederlagsdyktig hensyn til suksess i opptaksprøven, samt fakultetets undervisningskapasitet. Dersom en søker ikke har blitt tatt opp på grunn av manglende undervisningskapasitet ved fakultetet, forblir undersøkelsesresultatene gyldige i ett år etter datoen for eksamenstesten.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 9, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
5,000 EUR
per år på engelsk gratis på tsjekkisk
Information
Deadline
Mai 15, 2019
Locations
Tsjekkia - Prague, Prague
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Mai 15, 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tsjekkia - Prague, Prague
Søknadsfrist Mai 15, 2019
Studieslutt Kontakt skolen