Ph.d.-stipend i fakultet for kunst

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Hong Kong Baptist University (HKBU) inviterer kandidater fra alle kulturelle og etniske bakgrunner, med bevis på faglig dyktighet, forskningsevne og potensial, og god kommunikasjons-, mellommenneskelig og lederegenskaper til å søke på heltid PhD-studier under Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS). HKPFS er etablert av Hong Kong Research Grants Council (RGC) med det mål å tiltrekke seg de beste og lyseste studentene fra hele verden til å satse på PhD-studier i Hong Kong.

Søkere om opptak til HKBUs PhD-programmer via HKPFS vil samtidig bli vurdert for vårt ordinære stipendprogram.

Hvorfor HKBU?

Hong Kong Baptist University (HKBU) ble grunnlagt i 1956, og er anerkjent for sin særegne utdanning og kvalitetsforskning. HKBU forbereder unge mennesker med den innovative impulsen og kreative tenkningen som det 21. århundre krever, og balanserer akademisk dyktighet med hele personens utvikling.

Universitetet har satt ut en 10-årig strategisk plan for å ta oss til nye høyder som en forskningsstyrt liberal kunstinstitusjon av global betydning. Universitetets suksess er bygget på sin omsorgsfulle, kreative og globale kultur. Vi prøver å levere den beste studentopplevelsen og fremme forskningens dyktighet ved å tilby forskningsberikede og kreative læreplaner der forskjellige samfunn av elever jobber i fasiliteter i verdensklasse og engasjerer seg åpent.127192_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

HKBU Forskningsstrategi

Hong Kong Baptist University, som håper å være et ledende, forskningsstyrt, liberalt kunstuniversitet i Asia, er forpliktet til å gjennomføre verdensledende undersøkelser som utvider grensene til kunnskap, takler globale utfordringer og kommer samfunnet i inn- og utland til gode.

Universitetet, som omfatter HKBUs forskningsstyrker, har dannet forskningsklynger på tre viktige områder for å underbygge tverrfaglig forskning og temabasert forskning, for å fremme fremragende forskning og kunnskap / teknologioverføring.

Om HKPFS

Hong Kong Baptist University (HKBU) inviterer kandidater fra alle kulturelle og etniske bakgrunner, med bevis på faglig dyktighet, forskningsevne og potensial, og god kommunikasjons-, mellommenneskelig og lederegenskaper til å søke på heltid PhD-studier under Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS).

HKPFS er etablert av Hong Kong Research Grants Council (RGC) med det mål å tiltrekke seg de beste og lyseste studentene fra hele verden til å satse på PhD-studier i Hong Kong.

Søkere om opptak til HKBUs PhD-programmer via HKPFS Blir samtidig vurdert for vårt vanlige studium.

HKPFS på et øyeblikk

Stipend

HK $ 25 800 (ca. USD 3 300) månedlig /

HK $ 309.600 (ca. US $ 39.600) årlig

Undervisningsavvikling / stipend *

HK $ 42 100 (rundt US $ 4400) per år for hvert av de fire studiene

Konferanse- og forskningsrelatert reisegodtgjørelse

HK $ 12 900 (ca. US $ 1,650) per år i maksimalt tre år pluss universitetets avsetning på 20 000 USD (ca. 2,560 US $) for hele studietiden.

* Underlagt tilfredsstillende faglig fremgang

Studieretninger

Fakultet for kunst

Sterk i klassisk kinesisk, kulturstudier, litterær kreativitet, musikkforestilling, religionsstudier og oversettelsesstudier.

  • Kinesisk språk og litteratur.
  • Engelsk språk og litteratur.
  • Humaniora og kreativ skriving.
  • Musikk.
  • Religion og filosofi.
  • Oversettelse, tolking og interkulturelle studier.

Akademiske kvalifikasjonskrav

Søkere bør ha:

  • En mastergrad fra et anerkjent universitet eller sammenlignbar institusjon; eller
  • En bachelorgrad med førsteklasses utmerkelser fra et anerkjent universitet eller sammenlignbar institusjon.

Krav til språkfaglighet

En søker som søker opptak på grunnlag av en kvalifikasjon fra et universitet eller sammenlignbar institusjon hvor språket for undervisning og / eller eksamen ikke er engelsk, kreves for å oppnå en minimums score i

  • Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) ved 79 (Internett = basert test); eller
  • International English Language Testing System (IELTS) på 6.5
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic ... Les mer

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic excellence in a caring, creative and global culture.” Minimér