I tillegg til stipend fastsatt i samtalen for opptak, finansierer BV TECH SpA en treårig fellesskap innenfor rammen av Ph.D. i politikk, menneskerettigheter og bærekraft - Forskningsområde: International Law, Landbruks Law. Kandidaten skal fokusere hans / hennes forskningsprosjekt på temaet "National Security, forsvarsminister og Cyber ​​Warfare:. Critical Infrastructures Beskyttelse mot cyber trusler i Italia og dets brede strategiske og politiske implikasjoner i den internasjonale arena"

Forskningen bør ta opp temaet i cyberspace som femte dimensjonen av konflikten i de strategiske dynamikken i internasjonale relasjoner, med særlig fokus på de italienske nasjonale forsvars- og sikkerhetsstrategier. Ved å ta i behørig hensyn tiltakene som fremmes av andre medlemmer av det internasjonale samfunnet i feltet av cyber-sikkerhet, bør forskningen undersøke de strategiske implikasjonene generert av politikk og tiltak vedtatt av Italia for å forebygge, beskytte og svare på cyber-angrep mot nasjonal kritisk infrastruktur. Studien bør også undersøke hvilken rolle, eller som kan bli spilt, ved privat sektor til å motvirke cyber trusler. Forskningen skal resultere i definisjonen av et sett med anbefalinger for å designe og bygge en integrert og helhetlig italiensk nasjonalt cyberforsvar og sikkerhetsmodell.

Innhold

Den Ph.D. Programmet i "Politikk, menneskerettigheter og bærekraft" er en treårig bolig program preget av en tverrfaglig tilnærming til faget og ved vekt på aktuelle problemstillinger som definerer vern og fremme av menneskerettighetene.

Den Programmet består i følgende læreplaner (Forskningsområder):

  • International Law, Landbruks Law
  • Internasjonale, europeiske, og under nasjonal Political Economy
  • Politisk filosofi, statsvitenskap (International Relations)

Innenfor rammen av Ph.D. program obligatorisk frammøte på forelesninger, forskningsaktiviteter, muligheter for sommerskoler og utenlandsopphold "eksistere" i et harmonisert og balansert måte. Videre gjennom det etablerte inter-biblioteket lån service initiativ, studenter, når de har sin supervisoràs signatur, kan bestille alle artikler og bøker de trenger for sin forskning - i tilfelle de ikke er tilgjengelige på universitetet "s bibliotek. Scuola Superiore Sant'Anna gir tre stipender for ikke-EU-borgere og fire stipender for italienske og EU seg. I tillegg kreves det alle måltider gratis ved universitetets kantine.

Ikke-EU kandidater kan sende inn søknader på italiensk eller engelsk. I tilfelle deres morsmål ikke er engelsk de har å gi visse språk sertifikater, men et språk avkall kan betraktes i tilfelle de gjennomført en betydelig del av sine studier i engelsk. De potensielle studenter bør ha minst en MSc grad eller tilsvarende tittel.

Forskning forslaget, som er en del av søknaden pakken er veldig viktig. Det valgte emnet skal falle innenfor de fire generelle områder som ble nevnt ovenfor. Strukturen i forslaget består av: tittelen på forskning, hvorfor det er viktig å gjennomføre denne forskningen, kort oversikt over state of art av dette problemet, vitenskapelige premisser, forskning mål, metoder som skal benyttes, kort timeplan av aktiviteter som skal foretas i løpet av denne tre-årig studium og bibliografi. Det er ingen side grenser, men generelt forskning forslag er laget av rundt 3.000 ord.

Sist, i tilfelle du ikke er italiensk, her er vår vennlige råd "når du mottar opptaksbrevet begynne å studere italiensk intensivt. Selv om dine forskningsaktiviteter skal være på engelsk, vil det være mange klasser og treninger i italiensk.

Program undervist i:
Engelsk
Italiensk

Se 6 flere kurs fra Scuola Superiore Sant'Anna »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato