Read the Official Description

Ph.D. i kommunikasjons- og medievitenskap

Varighet i opplæring i semester: 8 faglige semester

Antall studiepoeng som skal oppnås innenfor rammen av programmet: 240 studiepoeng

Kommunikasjon gjør at enkeltpersoner og organisasjoner kan tenke, gjenkjenne og forstå sitt eget sosiokulturelle miljø. Det sosiokulturelle miljøet av menneskelig sosial-kulturell eksistens består i mønstre i bruken av symboler. Vårt program på engelsk, som starter i september 2017, kombinerer teorier, metoder og paradigmer av sosiologi, kommunikasjons- og mediestudier, kulturstudier, sosialpsykologi og historiske samfunnsfag. Vi legger vekt på og sterkt oppfordrer kritiske, globale og tverrfaglige verk; Dermed er skolen planlagt å være en del av det internasjonale nettverket av kunnskapsproduksjon.

Av særlig interesse for vår tilnærming er produksjon og bruk av tegn, historisk betingede mønstre av sosial handling, fordommer og stereotyper, symboler og relaterte kult / rituelle aktiviteter, medier og de sosiale praksiser som genereres av dem, estetisk og kunstnerisk kreativitet og mottak, produksjonen og forbruk av vitenskapelig vitenskapelig kunnskap, samt kritisk arbeid med politisk og økonomisk makt / kunnskap. Vi tilbyr opplæringsøvelser og individuell konsultasjon - i metodisk presis, teoretisk gripende forskning.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
8 semestre
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato