Ph.D. i tekstilteknikk

Generelt

Programbeskrivelse

Ph.D. innen tekstilteknikk,

Nyutdannede fra denne Ph.D. Programmet er utstyrt med dyp kunnskap i sin spesialisering, noe som muliggjør kreativt og vitenskapelig arbeid. De vil utvikle kommunikative ferdigheter, og de kan tydelig uttrykke sine ideer og meninger. De er kjent med metoden for behandling av informasjon. De kan finne arbeid i alle fag i filialen som studeres, særlig på forsknings- og utdanningsområdet. De er ganske godt tilpasningsdyktige til krevende stillinger i andre fagområder, samt i tverrfaglig forskning. De er i stand til videre uavhengig kvalifikasjonsutvikling, de kan løse kompliserte teknologiske eller tekniske problemer.

117764_textileclass.jpg

Nøkkelord

 • FAKULTET: Fakultet for tekstilteknikk
 • INSTRUKSJONS SPRÅK: Engelsk
 • KVALIFISERING:
  • Anerkjent tertiær utdanning (Master grad) som foreskrevet ved lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendig for søkere fra Slovakia, Polen, Ungarn, Tyskland og Slovenia).
  • Opptaksprøve
  • Mer informasjon på: http://www.ft.tul.cz/no
 • VARIGHET: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • Søknadsgebyr: CZK 2000 / USD 100
 • Søknadsfrist: 15. februar 2020 (for studieåret 2020/21)

117763_ScreenShot2019-07-03at11.15.33AM.png

Studenttest

Hvis det var et flott sted å lære mens du hadde det gøy, ville TUL være det! Store professorer, state-of-the-art laboratorier og støttende ledelse! Flott mulighet til å jobbe med et multinasjonalt team av kolleger. Denne institusjonen kombinerer utfordrende forskning og støttende veiledning for å gi studentene mulighet til å realisere sitt fulle potensiale. Universitetslivet var spennende; forsknings intuitivt, studerer intellektuelt stimulerende og opplevelses-følelsesmessig givende. Dette er det beste stedet å fokusere på forskning mens du nyter den uberørte skjønnheten i naturen. Jeg har også laget venner fra alle deler av verden. PhD. på TUL var det beste å ha skjedd med karrieren min.

Mohanapriya Venkataraman, M.Tech., MFTech, PhD.

Fra India - jobber nå på vårt universitet

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Les mer

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Minimér
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Mer Mindre