Les den offisielle beskrivelsen

doktorgrads

Som medlem av SSA-doktorgradsstudiet vil du bli med en utvalgt gruppe av fremragende studenter og lærere som fremmer en tverrfaglig tilnærming til sosialt arbeid og sosial velferdsstipend. Programmet er utformet for å utdype studenters mestring av både samfunnsvitenskapsteori og forskningsmetoder, slik at de er forberedt på å bidra til vitenskapelig kunnskap på innovative måter. Ph.D. i sosialt arbeid åpner dører for universitetsnivå forsknings- og undervisningsstillinger og høyt nivå politisk forskning. I doktorgradsprogrammet har du fleksibiliteten i å designe ditt eget studium i samarbeid med relaterte fagområder over University of Chicago. Det som gjør SSA forskjellig er at våre studenter mottar den teoretiske trening som trengs for å bli anvendt sosialforskere.

Forskningsentre

Universitetet i Chicago er en magnet for verdens ledende lærde innen samfunnsvitenskap. Som doktorgradsstudent kan du delta i opprinnelig forskning sammen med fakultetsrådgivere i noen av våre universitets tilknyttede forsknings sentre og programmer, inkludert:

  • Senter for kjønnsforskning
  • Senter for helseadministrasjonsstudier
  • Senter for menneskelig potensial og offentlig politikk
  • Senter for studiet av rase, politikk
  • Chicago Center for forebygging av ungdomsvåpen
  • Menneskerettighetsprogram
  • Urban Health Initiative

Doktorgradsplan

Doktorgradsprogrammet er fleksibelt strukturert slik at studentene kan forfølge en læreplan som samsvarer med deres individuelle interesser. Pensum er utformet for å sikre kompetanse innen samfunnsvitenskapsteori, forskningsmetoder og et substantivt spesialiseringsområde. I samråd med en fakultetsrådgiver utvikler hver student et studieprogram som inkluderer kurs, kvalifiseringseksamen, forskerprosjekt og avhandlingsforskning. Doktorgradsstudenter har også mulighet til å delta i samarbeid med fakultetet i sin forskning og å tjene som undervisningsassistenter eller instruktører.

Skolen tilbyr kurs i kvantitative og kvalitative forskningsmetoder. I tillegg utforsker kursene de teoretiske grunnene til sosialtidsforskning fra en rekke disiplinære perspektiver og nivåer av analyse, herunder økonomiske og politiske prosesser, menneskelige tjenesteorganisasjoner, sosiale strukturer og sosial ulikhet, samfunn, kultur, livskursutvikling og individuelle psykologiske endre prosesser. Som en integrert del av et større forskningsuniversitet har doktorgradsprogrammet på SSA full tilgang til et rikt utvalg av kurstilbud innen University of Chicago. SSA studenter tar kurs i slike avdelinger som sosiologi, menneskelig utvikling, antropologi, økonomi og statsvitenskap, og i de profesjonelle skoler i næringsliv, medisin, lov og offentlig politikk studier. Traveling Scholar Programmet gjør det mulig for doktorgradsstudenter å utnytte utdanningsmuligheter hos andre Big Ten Academic Alliance-universiteter uten endring i registrering eller økning i undervisning.

Doktorgradsprogrammet på SSA er for personer som ønsker å ha en karriere innen forskning og undervisning. Selv om mange av våre studenter utfører forskning på klinisk praksis og intervensjoner, tilbyr vi ikke en DSW eller gir spesifikk klinisk trening for utøvere utenfor masternivå.

Gradskrav

Studentene deltar på doktorgradsprogrammet på heltid. Studentene må ta minst femten kurs: en i sosialtids yrke, fem i statistikk og forskningsmetoder, og minst tre i andre avdelinger eller profesjonelle skoler ved University of Chicago. Det forventes at disse tre kursene er i en enkelt disiplin eller substansområde.

Studentene må gjennomføre en avhandlingsforskning i løpet av de to første studieårene. Dette prosjektet skal være en empirisk rapport, en kritisk analyse av litteraturen, eller et teoretisk stykke, skrevet mens doktorgradsstudent, som har blitt sendt for publikasjon i en journal eller bok. Vanligvis vil forelesningsprosjekter vokse ut av forskningsassistentsteder på SSA eller andre steder ved University of Chicago eller fra papirer som først ble skrevet av studenter som kurskrav, men videreutviklet for å være egnet for innsending til publisering, vanligvis under veiledning av instruktør fra klassen. Manuskripter kan være medforfattere med fakultet eller andre, men hvis studenten ikke er den første forfatteren, må den første forfatteren attestere studentenes rolle i å forberede manuskriptet.

Studentene må bestå en kvalifiserende eksamen som vurderer deres forståelse av de store konseptdomener som informerer om direkte praksis, policy eller organisatorisk forskning og deres evne til å bruke disse rammene for å analysere sosiale velferdsproblemer. Denne hjemme-hjemmeboken undersøkelsen avsluttes i løpet av en ukes periode ved slutten av sommeren etter studentenes andre år.

Tidslinje

Fordi tiden som trengs for å fullføre avhandlingen varierer mye, er tiden som kreves for å fullføre Ph.D. programmet varierer også. Generelt tar studentene fra fire til fem år for å fullføre alle krav. Følgende skisserer en foreslått plan for fremdrift i programmet.

Krav

Doktorgradsopptak

The University of Chicago School of Social Service Administration har vært leder i sosialt arbeid og sosial velferd stipend siden vi hjalp med å etablere sosialt arbeid som et fagområde for vitenskapelig forespørsel i 1908 og vårt doktorgradsprogram i 1920. Universitetet selv er hjemmet til seks kandidater og profesjonelle skoler, tilbyr SSA doktorgradsstudenter ekstraordinære muligheter for tverrfaglig studie og forskning.

Programmet er utformet for å utdype studenters mestring av både samfunnsvitenskapsteori og forskningsmetoder, slik at de er forberedt på å bidra til vitenskapelig kunnskap på innovative måter. Vi gir ikke spesifikk klinisk trening for utøvere utenfor masternivå. Våre fakultetsledere tar stor stolthet i å jobbe på tverrfaglige grenser for å takle de mest presserende problemene i sosial velferd, og tro på å veilede nye kolleger er en viktig del av deres oppdrag. De bruker en rekke forskjellige metoder i deres forskning, og doktorgradsprogrammet støtter studenter som ønsker å bruke kvantitative, kvalitative eller blandede metoder til forskning.

Studentene starter forskning så snart de starter programmet, da universitetet er et forskningsintensivt miljø. Det er mange muligheter for å være involvert i fakultetledet forskning, og alle våre doktorgradsstudenter må jobbe som forskningsassistent til en fakultetmedlem i løpet av første og andre år. Du vil bli forventet å jobbe som forskningsassistent for 10 timer i uken i ditt første og andre år som en del av din økonomiske hjelpepakke; i årene 3 til 4 vil du fylle dette arbeidskravet ved å tjene som lærerassistent. Vi anbefaler på det sterkeste at doktorgradsstudenter ikke arbeider ekstra timer i løpet av studieåret, med mindre det er direkte knyttet til deres forskningsinteresser.

Hvert år mottar opptakskontoret ca. 100 søknader. Av de 100, regner vi med å registrere ca. 8 studenter.

Finansiell støtte

Alle doktorgradsstudenter mottar betydelig finansiering fra SSA, som omfatter opptil fem år med opplæring og avgifter, helseforsikring, samt forsknings- og undervisningsstipendier. SSA gir også økonomisk støtte til doktorgradsstudenter som presenterer sitt arbeid på konferanser og gjør ordninger for studenter til å øve sine faglige presentasjonsferdigheter.

Doktorgradsfellesskap

SSA-studenter har hatt stor suksess med å skaffe seg konkurransedyktige stipendier som Illinois Consortium for Educational Opportunity Program fellesskap, Fahs-Beck avhandling stipend, og Center for Gender Studies avhandling priser.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert February 18, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid studier
Pris
48,759 USD
Undervisning per år: PhD Scholastic Residence $ 48,759; Undervisning per år: PhD Advanced Residence $ 19.201. (Alle doktorgradsstudenter mottar betydelig finansiering fra SSA.)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato