Ph.D. i plantevitenskap

Generelt

Programbeskrivelse

Målet med Plant Science Programmet er å utvikle en grundig forståelse av plantevekst og funksjon under utfordrende miljøforhold, slik som de som finnes i Saudi-Arabia. Den grunnleggende biologien til planter blir studert på en rekke nivåer (f.eks. Genomisk, proteomisk, metabolomics), og interaksjonen mellom planter og deres miljø, både abiotisk (varme, salt og tørke) og biotiske (patogener og symbionter) blir undersøkt. Anvendelsen av denne kunnskapen vil tillate utvikling av planter med økt toleranse for miljøspenninger og bidra til å etablere bærekraftige landbrukssystemer i tørre regioner i verden.

Ph.D. Grad

Doctor of Philosophy (Ph.D.) er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri. Det tilbys utelukkende som et heltidsprogram.

Det er et minimumskrav til oppholdstillatelse på KAUST på 3,5 år for studenter med en bachelorgrad og 2,5 år for studenter med en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 må oppnås på alle doktorgradsarbeid. Individuelle kurs krever minst en B- for å oppnå studiekreditt.

Ph.D. grad omfatter følgende trinn:

  • Sikre en avhandlingsrådgiver
  • Vellykket gjennomføring av studiekurs
  • Bestått kvalifiserende eksamen
  • Forsøke avhandlingsforslaget Forsvar for å oppnå kandidatstatus
  • Forbereder, sender og lykkes med å forsvare en doktorgradsavhandling

Praktik og besøksmuligheter tilgjengelig her.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Les mer

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimér