Ph.D. i historien

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Velkommen til Graduate History på Boston College

Boston College s utdannede programmer i historien tiltrekke talentfulle studenter fra hele verden. Vi tilbyr MA og Ph.D. programmer med opplæring i en rekke regionale og tematiske spesialiteter; Britiske, middelalderlige, amerikanske og moderne europeiske historie har lenge vært styrker av avdelingen. Emerging områder av fakultetskompetanse og studentopplæring omfatter blant annet Sør-asiatiske, østasiatiske og latinamerikanske historie. I tillegg trener avdelingen seg i en rekke komparative og transnasjonale områder, med særlig interesse for religionshistorien, imperier og arvinger, Atlanterhavsverdenen, urbane historie og transnasjonal historie.

Institutt for historie hilser en liten klasse av nyutdannede studenter hver september velkommen; Programmets størrelse sikrer individuell oppmerksomhet og stor fleksibilitet når det gjelder å designe en studieplan. Alle Ph.D. Studentene er garantert finansiering gjennom sitt femte år i programmet, forutsatt vellykket gjennomføring av krav. Graduate studenter får erfaring med å undervise i to-semesters kjernehistorie-sekvens, først som undervisningsassistenter og senere som undervisningsmedlemmer med ansvar for sine egne klasser. Fakultet og studenter møtes regelmessig for samtaler om håndverket av lærerhistorie.

Historikere ved Boston College drar nytte av vår plassering i en av verdens store sentre for akademisk liv. En rekke nærliggende universiteter, biblioteker og kulturinstitusjoner beriker vårt arbeid. Spesielt kan igangværende samarbeid med kandidatprogrammer ved Boston University, Brandeis University og Tufts University tillate våre studenter å få tak i et bemerkelsesverdig nettverk av forskere fra verdensklasse. Flere studenter og fakultet deltar også i Senter for europeiske studier, Fairbank-senteret for østasiatisk forskning, Reischauer-instituttet for japanske studier og Sør-Asia-initiativet på Harvard, samt Graduate Consortium in Women's Studies at MIT. Løpende seminarer og forelesningsserier ved Massachusetts Historical Society, Boston Public Library og Museum of Fine Arts samler livlige samfunn av lærde som er interessert i en rekke underfelter og andre disipliner. I alt tilbyr Boston College et uovertruffen nettsted for å forfølge avansert studie i historien. Vi håper at du vil vurdere å bli med i vårt blomstrende intellektuelle samfunn.

Uteksamineres

Boston College History Department er MA og Ph.D. Programmene tiltrekker seg talentfulle studenter fra USA og rundt om i verden. MA-programmet forbereder studentene for et bredt spekter av karriere i offentlig historie, utdanning, publisering og andre steder. Målet med Ph.D. Programmet er å produsere historikere som er begge ledende lærde og fremstående lærere. Mens de fleste kandidater fra doktorgradsprogrammet blir akademiske historikere, er instituttet forpliktet til å bistå studenter som er interessert i stillinger i universitetsadministrasjon, museer, arkiver og forskningsinstitutter.

Avdelingen har lenge hatt styrker i europeisk og amerikansk historie, men fremvoksende områder av fakultetskompetanse og utdannet studentinteresse omfatter Sør- og Øst-Asia, Midtøsten og Latin-Amerika. Instituttet tilbyr opplæring i en rekke komparative og globale felt, med særlig interesse for religionshistorien, global og internasjonal historie, Middelhavet, Det indiske hav og Atlanterhavsverdenen.

Historisk avdeling matriculates en liten gruppe mastergradsstudenter og doktorgradsstudenter hver september, og den lille størrelsen på programmet sikrer individuell oppmerksomhet og fleksibilitet i studieplanen. Alle Ph.D. Studentene er garantert finansiering gjennom det femte året av programmet, forutsatt tilfredsstillende fremgang mot graden. Doktorgradsstudenter oppnår først og fremst lærerfaring som undervisningsassistenter i universitetets kjernehistoriesekvens og lærer senere sine egne kjernekurs samt klasser innen sitt kompetanseområde.

Historikere ved Boston College drar nytte av vår plassering i en av verdens store sentre for akademisk liv. En rekke nærliggende universiteter, biblioteker og kulturinstitusjoner beriker alt vårt arbeid. Løpende samarbeid med Brandeis, Tufts og Boston Universiteter tillater våre studenter å få tak i et bemerkelsesverdig nettverk av forskere fra verdensklasse. Flere studenter og fakulteter deltar også i seminarer og konferanser ved Senter for europeiske studier, Fairbank-senteret for østasiatisk forskning, Reischauer-instituttet for japanske studier og Sørasiasenteret ved Harvard, samt Graduate Consortium in Women's Studies at MIT

Seminarer og forelesninger ved Massachusetts Historical Society, Boston Public Library og Museum of Fine Arts samler livlige samfunn av lærde interessert i historie samt nærliggende disipliner. Historikere ved Boston College har tilgang til samlingene fra Boston Library Consortium, et nettverk av 19 akademiske og forskningsbiblioteker i New England. Til sammen er Boston uovertruffen for å forfølge avansert studie i historien.

Læringsutbytte

Ved fullføring av Ph.D. Nyutdannede skal kunne:

 • Utvikle sine egne historiske spørsmål og hypoteser og utføre et historisk forskningsprosjekt.
 • Skriv akademiske artikler og vurderinger på vitenskapelig nivå i informert, forståelig prosa.
 • Publiser deres forskning i peer-reviewed tidsskrifter og presentere papirer på konferanser.
 • Behold forskningskompetanse på to språk (tre i tilfelle av medievalister).
 • Lær effektivt kurs i historie, både på innledende og avansert nivå, i fellesskolen, 4-årig høyskole eller universitetsinnstilling.
 • Opprettholde faglige og etiske standarder for disiplinen.

Etter gjennomføring av MA kandidater skal kunne:

 • Har bred kunnskap om teori og forskning på tvers av to konsentrasjoner eller underfelter.
 • Demonstrere dypere kunnskaper om en stor historisk konsentrasjon eller delfelt.
 • Kommunisere forskningsresultater effektivt i skriftlige og muntlige presentasjoner.
 • Behold forskningskompetanse på ett språk.
 • Opprettholde faglige og etiske standarder i disiplinen.

Ph.D. Program

Ph.D. Grad i historie tilbys med konsentrasjoner i middelalderhistorie, tidlig moderne europeisk historie, moderne europeisk historie, amerikansk historie og latinamerikansk historie. Instituttet tilbyr også kurs i Midtøsten historie og asiatisk historie.

I første semester av heltidsstudiet velger doktorgradsstudenter en fakultetsrådgiver, som overvåker studentens fremgang i å forberede seg på omfattende eksamener og i å utvikle et avhandlingsemne.

Ph.D. er en forskningsgrad og krever spesiell satsing og ferdigheter. Selv om graden ikke er gitt for rutinemessig overholdelse av visse regler eller vellykket gjennomføring av et bestemt antall kurs, er det visse grunnleggende krav.

Økonomisk hjelp

Avdeling Finansiering

Doktorgradsstudenter er generelt innlagt med økonomisk hjelp i form av forskningsassistentskip. Disse premiene inkluderer et konkurransedyktig stipend og en fullundervisning stipend til alle kurs relatert til programmet. Doktorgradsstudenter tjener generelt som undervisere etter det første året. Finansiering kan fornyes i opptil fem år på betingelse av tilfredsstillende fremgang mot ferdigstillelse.

Ph.D. kandidatene forventes å forfølge graden på heltidsbasis og for å opprettholde tilfredsstillende fremgang mot ferdigstillelse av gradskrav.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... Les mer

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Minimér