Ph.D. i fysikk

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Velkommen til Boston College Department of Physics

Velkommen til Boston College Department of Physics. Avdelingens primære fokus er banebrytende forskning konsentrert i eksperimentell og teoretisk kondensert materiefysikk. I løpet av en relativt kort periode har vi blitt en av de ledende kondensatavdelingene i landet. Noen spesifikke områder av nåværende interesse er superledningsevne, fotovoltaik, metamaterialer, termoelektriker, nanostrukturer og nanomaterialer for biosensing, plasmonics, plasmaer, topologiske isolatorer, nye elektroniske materialer og andre sterkt korrelerte elektronsystemer.

Graduate studenter deler i denne undersøkelsen, får den tekniske og intellektuelle trening som trengs for fremtidig suksess i karriereveiene etter eget valg. Avdelingen omfatter 17 fakultet, en rekke postdokumenter og ca. 50 studenter, som alle støttes av lærerassistenter eller forskningsassistenter.

Vesentlige forskningsfasiliteter er tilgjengelige for våre studenter. Institutt for fysikk forbedrer og supplerer disse fasilitetene kontinuerlig og har utviklet sterke bånd til mange utendørsanlegg, blant annet Los Alamos nasjonale laboratorium, Argonne National Laboratory, Institute for Complex Adaptive Matter (ICAM), Brookhaven National Laboratory, Naval Research Laboratory og Naval Research Laboratory. National High Magnetic Field Laboratory.

I tillegg til kurs og forskningsdeltakelse blir utdannede studenter medlemmer av verdensomspennende forskningsmiljø. Hver uke er det colloquia og seminarer presentert av ledende fysikere fra hele landet og verden. Avdelingen er et nært samfunn av forskere, samt en del av det blomstrende Bostons intellektuelle og vitenskapelige samfunn, noe som gjør det mulig for samarbeid mellom lokale universiteter.

Etter mange års studier og forskning sender vi våre unge fysikere inn i verden til vellykkede karrierer på mange områder, blant annet akademiske, industrielle og statlige stillinger. Hvis dette fellesskapet er attraktivt for deg, inviterer vi deg til å lære mer om vårt levende vitenskapelige miljø ved å besøke bc.edu/physics.

Opplæringsprogram for nyutdannede

Hvert år, Boston College Department of Physics ønsker velkommen ti nye studenter til sin utdannet program. De forfølge Ph.D. og mastergrad i ulike teoretiske og eksperimentelle forskningsprogrammer, inkludert:

 • Photonics og Plasmonics
 • Sterkt korrelerte materialer og ukonvensjonell superledningsevne
 • Fornybare energimaterialer (termoelektriske, fotovoltaiske, brenselceller)
 • Topologiske materialer
 • Biologisk fysikk, Neurovitenskap
 • 2D atomkrystaller og tynne filmer
 • Quantum Information Science

BC-kandidater har gått videre til vellykkede karrierer innen et bredt spekter av fagområder både innenfor og utenfor fysikken, blant annet energisekretær Ernest Moniz. Vennligst finn en delvis liste over våre siste alumni. Studentene er forberedt på et bredt spekter av karriere, inkludert akademisk forskning, undervisning og industri. Det unike miljøet i BC Fysikkavdelingen er fokusert på en svært samarbeidende tilnærming, med studenter som danner en viktig del av samfunnet. I tillegg til å jobbe med fakultetet for fakultetet i fakultetet, har studentene tilgang til banebrytende fasiliteter og arbeider ofte i integrerte vitenskapsteam med fakultet fra kjemi, biologi, nevrovitenskap eller naboinstitusjoner.

Alle elever i god stand er fullt støttet økonomisk, med muligheter til å starte forskning så tidlig som sommeren før sitt første år. Stipendiater får full økonomisk støtte i form av undervisningsassistenter og forskningsmiljøer, helseforsikring og undervisningsmisjon, som dekker hele kostnaden for undervisning.

Læringsutbytte

Etter fullført studium skal studenten ha utviklet følgende:

 • omfattende kunnskap om de grunnleggende feltene i fysikk
 • detaljert kunnskap om det fysiske faget (e)
 • evne til å gjøre forskning i et bestemt område av fysikk
 • evne til å kommunisere effektivt om forskning og generelle emner i fysikk
 • evne til å undervise og forklare konsepter i fysikk til studenter og andre
 • beredskap til å inngå en karriere innen fysikkforskning, undervisning eller nærstående yrker

Avdelingen vil vurdere studentens læringsutbytte, og modifisere programmet etter behov, årlig for å hjelpe elevene bedre å nå disse målene.

Ph.D. Program

Studenter i doktorgradsstudiet kan forfølge en mastergrad og ph.d. i ulike teoretiske og eksperimentelle forskningsprogrammer, inkludert:

 • Photonics og Plasmonics
 • Sterkt korrelerte materialer og ukonvensjonell superledningsevne
 • Fornybare energimaterialer (termoelektriske, fotovoltaiske, brenselceller)
 • Topologiske materialer
 • Biologisk fysikk, Neurovitenskap
 • 2D atomkrystaller og tynne filmer

Nyutdannede fra programmet har gått videre til vellykkede karrierer innen et bredt spekter av fagområder både innenfor og utenfor fysikken, blant annet tidligere amerikanske energiminister Ernest Moniz. Studentene er forberedt på et bredt spekter av karriere innen en rekke fagområder, blant annet akademisk forskning, undervisning og industri. Avdelingen er fokusert på en svært samarbeidende tilnærming, med studenter som er en viktig del av samfunnet. I tillegg til å jobbe med fakultetet for fakultet i fakultetet, har studentene tilgang til banebrytende fasiliteter og arbeider ofte i integrerte vitenskapsteam med fakultet fra kjemi, biologi, nevrovitenskap eller nærliggende institusjoner.

Økonomisk hjelp

Avdeling Finansiering

Doktorgradsstudenter er generelt innlagt med økonomisk hjelp i form av forskningsassistentskip. Disse premiene inkluderer et konkurransedyktig stipend og en fullundervisning stipend til alle kurs relatert til programmet. Doktorgradsstudenter tjener generelt som undervisere etter det første året. Finansiering kan fornyes i opptil fem år på betingelse av tilfredsstillende fremgang mot ferdigstillelse.

Ph.D. kandidatene forventes å forfølge graden på heltidsbasis og for å opprettholde tilfredsstillende fremgang mot ferdigstillelse av gradskrav.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... Les mer

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Minimér