Ph.D. i finans og bank

Generelt

Programbeskrivelse

Kadir Has University økonomi og bankdoktorgrad (Ph.D.) Programmet serverer personer som er interessert i å forfølge en karriere innen økonomi, enten som akademiker på universitet eller som profesjonell i finanssektoren institusjoner og organisasjoner. Tatt i betraktning verdien av tid, må studentene velge kurs i henhold til spesialiseringen som de søker å oppnå størst mulig nytte i deres læring og oppgave forskningsprosjekter. Programmet består av obligatoriske kurs sammen med store felt og open-field selektive kurs. De store feltselektive kursene er de som er markert med FB kurskoder, mens åpne felt selektive kurs er de som tilbys av de andre hovedområdene i Kadir Has University 's School of Graduate Studies. I tråd kan studentene også registrere seg på utdannet kurs i relaterte disipliner som økonomi, lov, business management, kommunikasjon, engineering, og management informasjonssystemer. Etter vellykket gjennomføring av kurset skal studentene bestå kvalifikasjonseksamen av programmet og deretter gjennomføre avhandlingsforskning mot en Ph.D. avhandlingen avsluttes med en vellykket avhandling og godkjenning av oppgaven.

Regler og regler om godkjenning til programmet, kursarbeid og avhandlingens arbeidsfaser av programmet og andre forhold som er relevante, kan ses på kandidatprogrammets lenker på Kadir Has University nettside.

Undervisnings-, opplærings- og oppgavearbeidet i programmet er engelsk.

Undervisningstider av kursene er skreddersydd mot behovene til fagfolk i arbeidet.


Særtrekkende trekk ved KHAS Finans og Banking Ph.D. Program

Fakultet for finans og bankfag Ph.d. Programmet består av kompetente akademikere som følger den globale og innenlandske utviklingen i sine fagområder nøye. I tillegg til å undervise kurs og gjennomføre andre faglige aktiviteter i programmet, organiserer fakultetets ansatte paneler, seminarer og konferanser om aktuelle økonomiske og finansielle spørsmål. Dermed er den teoretiske instruksjonen av programmet beriket med real-world orientert eksempler og aktiviteter.

Kadir Has University stadig voksende bibliotek og elektroniske databaser gir tilgang til et bredt utvalg av bøker, tidsskrifter og tilhørende informasjon.

Nyutdannede av programmet kjøper oppdatert instruksjon i sine ikke-finansielle felt og banker som finansiell økonomi, finansinstitusjoner og markeder, bankteori og -politikk, ledelsesøkonomi, internasjonalt monetært / finansielt system, finansiell risikostyring og økonomisk modellering. . For de som er interessert, tilbyr programmet kurs i kvantitativ økonomi, sannsynlighet, stokastiske prosesser og statistikk også.

Kursmaterialer i programmet er på engelsk, noe som gir studentene tilgang til den mest oppdaterte kursinformasjonen over hele verden. Dette hjelper dem med å konkurrere bedre i den stadig mer globale markedet for finanseksperter.

Nyutdannede av programmet jobber med hell i ulike private og offentlige institusjoner som bankforetak, selskaper, investeringsfond, statlige organisasjoner og storbypartier, samt høyere utdanningsinstitusjoner, universiteter og forskningsinstitusjoner.

Informasjon om institusjonen

Finans og Banking Ph.D. Programmet ble grunnlagt i 2009 innen Graduate School of Social Sciences og begynte å akseptere studenter i 2009-2010.

Kvalifikasjon tildelt / Kvalifikasjonsnivå

Studentene som fullfører programmet får en Ph.D. grad (nivå 7) i finans og banktjenester ph.d.

Opptakskrav

Kandidater med diplom fra et 4-årig bachelorprogram i ulike fagområder kan søke på Finans og Banking Ph.D. De som søker på programmet med en avhandling må ha minst 55 poeng fra ALES. ALES score er ikke nødvendig av de som søker på ikke-avhandlingen alternativet. For detaljerte opplysninger vennligst se: - Regler for Kadir Has University - Forskrift for høyere utdanning ved Kadir Has University Det er forskjellige prosedyrer og krav til søknaden av utenlandske statsborgere. Vennligst sjekk - Veiledningen for internasjonale studenter.

Anerkjennelse av tidligere læring

De studentene som har gjennomført minst ett semester i et annet program på grunnskolen eller i et annet universitet, kan aksepteres ved overføring. Betingelsene for overføringer bestemmes av universitetssendaten. Studentene skal ha fullført kurs på minst 6 kreditter / timer og skal score 2,50 / 4,0 poeng gjennomsnittlig karakter. De kursene som vil bli kreditert for Finans og Banking Ph.D. blant kursene tatt av studenter i andre programmer vil bli avgjort på forslag fra Finans og Banking Ph.D. og en endelig avgjørelse fattes ved styret i Graduate School of Social Sciences. Skulle spesialstudenter i samme felt bli tatt opp til Finans- og Bankdoktor, vil de fordypede kursene bli avgjort på forslag fra Finans- og Bankdirektør. Program og endelig avgjørelse er tatt i styret i Graduate School of Social Sciences. For detaljerte opplysninger vennligst se: - Forskrift for Kadir Has University -forskrift for forskerutdanning - Forskrift for høyere utdanning ved Kadir Has University Det er forskjellige prosedyrer og krav til anvendelse av utenlandske statsborgere. Vennligst sjekk: - Guide for internasjonale studenter.

Avgangskrav

For å kunne oppgradere fra programmet med avhandling, bør studentene ha minst 3,00 over 4,00 Cum. GPA, skal fullføre alle måkursene og det nødvendige antall valgfrie emner, og hans / hennes avhandling må godkjennes av avhandlingsstyret etter hans forsvar. For å kunne oppgradere fra ikke-avhandlingsprogrammet, skal studentene ha minst 3,00 over 4,00 Cum. GPA, skal fullføre alle måkursene og det nødvendige antall valgfrie kurs, og hans / hennes prosjekt skal godkjennes av sin rådgiver.

Definisjon av programmet

Formålet med vårt PhD-program i økonomi og bank er å skape et akademisk miljø som bidrar til å forberede personer som er på nivå med internasjonale standarder på feltet. Det er et fleksibelt program som gjør at kandidatene fra samfunns- eller tekniskfaglig bakgrunn kan forbedre sin faglige og akademiske formasjon i et tverrfaglig rammeverk. Følgelig, i tillegg til obligatoriske banktjenester og økonomikurs, kan studentene ta valgfrie emner som tilbys ved beslektede utdannede programmer som økonomi, økonomi, juridikk eller internasjonale relasjoner. Det er stor breddegrad i å velge emnet for doktorgradsoppgaven.

Programutfall

 1. Mastering grunnleggende økonomi begreper som tid verdi av penger, risiko-avkastning forhold. Å skaffe den teoretiske bakgrunnen som er nødvendig for å forstå og løse økonomiske og bankproblemer.
 2. Mastering av grunnleggende økonomi konsepter som tid verdi av penger, risiko-avkastning relasjoner, på nivå for å gjøre bidrag til feltet. Å skaffe den teoretiske bakgrunnen som er nødvendig for å forstå og løse økonomiske og bankproblemer og for å lage teoretiske bidrag.
 3. Evne til å kreativt og innovativt analysere og løse problemer som oppstår innen bank og finans på bedrifts-, sektor-, makro- og global nivå i lys av økonomiske og finansielle modeller.
 4. Evne til å analysere problemer som oppstår innen bank og finans på bedrifts-, sektor-, makro- og global nivå i lys av økonomiske og finansielle modeller.
 5. Lære og skaffe seg muligheten til å bidra til historisk, teoretisk og praktisk kunnskap om finansinstitusjoner og markeder.
 6. Å skaffe seg detaljert historisk, teoretisk og praktisk kunnskap om finansinstitusjoner og markeder.
 7. Kritisk og kreativ vurdering av rollen og betydningen av sosiale, regulatoriske og politiske faktorer for bank- og finansindustrien fra både praktiske og teoretiske synspunkter og evne til å komme med forslag til forbedringer.
 8. Vurdere rollen og viktigheten av sosiale, regulatoriske og politiske faktorer for bank- og finansindustrien fra både praktiske og teoretiske synspunkter.
 9. Lære om de globale aspektene av finansmarkedene og deres sammenkoblinger med internasjonale saker.
 10. Lære om de globale aspektene av finansmarkedene og deres sammenkoblinger med internasjonale saker i full detalj og på nivå med å bidra til eksisterende kunnskap.
 11. Lære og skaffe seg muligheten til å anvende prinsippene og metodene for økonomiskøkonomisk teori, inkludert porteføljeforvaltning, bedriftsfinansiering og andre delfelt.
 12. Lære og få muligheten til å søke og utvikle prinsippene og metodene for økonomiskøkonomisk teori, inkludert porteføljeforvaltning, bedriftsfinansiering og andre delfelt.
 13. Evne til å analysere og syntetisere økonomiske og økonomiske data. Evne til å presentere forskningsresultater i et skriftlig og verbalt format. Evne til å fungere både som et lagmedlem og en leder i forretningsinnstillinger.
 14. Å skaffe seg muligheten for dybde og kreativ analyse, syntese og bruk av økonomiske og økonomiske data.
 15. Evne til å presentere, diskutere og forsvare forskningsresultater i et skriftlig og verbalt format både i faglige og forretningsmessige innstillinger.
 16. Evne til å fungere både som et teammedlem og en leder og gi nye perspektiver i både forretningsmessige og akademiske miljøer.

Yrkesprofiler av kandidater

Nyutdannede av programmet kan forfølge sine faglige eller akademiske karrierer. Videre kan de sette sin menneskelige kapital som er resultatet av deres forkunnskaper og hva de har kjøpt i Finans- og bankdoktorgradsprogrammet til produktiv bruk både i privat eller offentlig sektor.

Evaluering Spørreskjema

Kurs og Fakultet Medlem Evaluering Survey Graduation Survey Satisfaction Survey

Internasjonalt samarbeid

Alle Erasmus og andre internasjonale samarbeidsavtaler av Kadir Has University som involverer høyere utdanning og forskning på kandidatnivå gjelder for Finans og Banking.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Kadir Has University (KHU) was founded in 1997, in Istanbul. The university, with its five faculties of Engineering and Natural Sciences, Economics and Administrative Sciences, Communication, Law and ... Les mer

Kadir Has University (KHU) was founded in 1997, in Istanbul. The university, with its five faculties of Engineering and Natural Sciences, Economics and Administrative Sciences, Communication, Law and Fine Arts, as well as its several vocational schools, is dedicated to becoming a leader in educational and cultural fields in Turkey, as well as establishing itself as an international center for research and scientific development. Minimér