Ph.D. i energiressurser og petroleumsingeniør

Generelt

Programbeskrivelse

The Energy Resources and Petroleum Engineering Academic Program, for Ph.D. studenter, fokuserer på moderne reservoarbeskrivelse, prosjektering og ledelse. Studenter i dette studiet får bred opplæring i grunnleggende vitenskapelige konsepter og termodynamikk, geologi, geofysisk karakterisering og reservoarteknikk. Studentene våre deltar i vitenskapelige forskningsaktiviteter som kan inkludere matematiske analyser, beregningsmodellering, eksperimentell forskning og / eller feltstudier. Kandidatene fokuserer på original forskningsdrevet for å fremme kunnskapens grenser.

Hvis du besøker som en potensiell søker til vårt program, kan vi trygt si at "KAUST" -opplevelsen er en virkelig unik mulighet for strålende Ph.D. studenter som deler drømmen om å gjøre en forskjell på vårt felt og i verden. Vi håper du vil vurdere KAUST og vårt program.

Ph.D. Grad

Ph.d.-doktorgrad er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri. Det tilbys utelukkende som et heltidsprogram.

Det er et minimumskrav til opphold på KAUST på tre og et halvt år for studenter inn på en bachelorgrad og to og et halvt år for studenter inn på en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 må oppnås på alle doktorgradsarbeid. Individuelle kurs krever minst en 'B-' for å få kurskreditt.

Ph.D. Grad inkluderer følgende trinn:

  • Sikre en akademisk rådgiver.
  • Vellykket gjennomføring av Program Coursework.
  • Bestått kvalifiserende eksamen.
  • Forsøke avhandlingsforslaget Forsvar for å oppnå kandidatstatus.
  • Forbereder, sender inn og klarer å forsvare en doktorgradsavhandling.

Ph.D. Kurskrav

De nødvendige kursene varierer for studenter som går inn på Ph.D. Degree med en bachelorgrad eller en relevant MS-grad. Studenter med en bachelorgradsutdanning må fullføre alle programkurs og valgfagskurs som er skissert i MS-grad og er også pålagt å fullføre Ph.D. kurs under. Studenter som skriver inn med en bachelorgrad kan også kvalifisere seg til å tjene MS-graden ved å tilfredsstille MS-gradskravene. Det er imidlertid studentens ansvar å erklære sine intensjoner om å bli uteksaminert med en MS

Studentene går inn på Ph.D. Grad med en relevant MS grad må fullføre kravene nedenfor, selv om det kan være behov for flere emner av akademisk rådgiver.

Ph.D. kurs

  • Minst to 300-nivå kurs.
  • Studenter med en KAUST MS-grad, men ikke i ErPE eller med en MS-grad fra et annet universitet, må ta minst to ErPE Core-kurs i tillegg til to 300-nivå ErPE-kurs.
  • Graduate Seminar 398 (ikke-kreditt): Alle studenter er pålagt å registrere og motta en tilfredsstillende karakter for hvert semester av programmet de deltar i.
  • Vinterberikingsprogram: Studentene må tilfredsstille minst ett fullstendig Winter Enrichment Program (WEP) som en del av gradskravene. Studenter som fullførte WEP krav mens de tjener MS Degree er ikke pålagt å melde seg inn i en full WEP for andre gang i Ph.D. Grad.
  • Tilfredsstillende deltakelse i hver KAUSTs sommersession er obligatorisk. Sommersessionskurs er kredittbærende og gjelder mot graden.

Ph.D. kandidatur

I tillegg til kursoppgavene må studenten ha fullført den nødvendige Ph.D. kvalifisering milepæler å gå videre mot Ph.D. kandidatstatus. Disse milepæler består av fagbasert kvalifiseringseksamen og Ph.D. Forslag Forsvar.

Ph.D. Forsvar

For å oppgradere, en Ph.D. kandidaten må danne en ph.d. Dissertation Defense Committee, avslutt Ph.D. avhandling og vellykket forsvare sin Ph.D. avhandling.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Les mer

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimér