Om programmet

Energiressurser og petroleumsingeniørfaglig program, for ph.d. studenter, fokuserer på moderne reservoarbeskrivelse, engineering og ledelse. Studenter i dette programmet får bred opplæring i grunnleggende vitenskapelige begreper og termodynamikk, geologi, geofysisk karakterisering og reservoarteknikk. Våre studenter deltar i vitenskapelig forskningsaktivitet som kan omfatte matematiske analyser, beregningsmodellering, eksperimentell forskning og / eller feltstudier. Kandidatene fokuserer på original forskning drevet for å fremme kunnskapsgrensene.


Hvis du besøker som en potensiell søker til vårt program, kan vi trygt si at "KAUST" -opplevelsen er en virkelig unik mulighet for strålende Ph.D. studenter som deler drømmen om å gjøre en forskjell på vårt felt og i verden. Vi håper du vil vurdere KAUST og vårt program.


Ph.D. Grad

Ph.d.-doktorgrad er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri. Det tilbys utelukkende som et heltidsprogram.

Det er et minimumskrav til opphold på KAUST på tre og et halvt år for studenter inn på en bachelorgrad og to og et halvt år for studenter inn på en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 må oppnås på alle doktorgradsarbeid. Individuelle kurs krever minst en 'B-' for å få kurskreditt.


Ph.D. Grad inkluderer følgende trinn:

 • Sikre en akademisk rådgiver.
 • Vellykket gjennomføring av Program Coursework.
 • Bestått kvalifiserende eksamen.
 • Forsøke avhandlingsforslaget Forsvar for å oppnå kandidatstatus.
 • Forbereder, sender inn og klarer å forsvare en doktorgradsavhandling.


Kurskrav

De nødvendige kursene varierer for studenter som går inn på Ph.D. Degree med en bachelorgrad eller en relevant MS-grad. Studenter med en bachelorgradsutdanning må fullføre alle programkurs og valgfagskurs som er skissert i MS-grad og er også pålagt å fullføre Ph.D. kurs under. Studenter som skriver inn med en bachelorgrad kan også kvalifisere seg til å tjene MS-graden ved å tilfredsstille MS-gradskravene. Det er imidlertid studentens ansvar å erklære sine intensjoner om å bli uteksaminert med en MS

Studentene går inn på Ph.D. Grad med en relevant MS grad må fullføre kravene nedenfor, selv om det kan være behov for flere emner av akademisk rådgiver.


Ph.D. kurs

 • Minst to 300-nivå kurs.
 • Studenter med en KAUST MS-grad, men ikke i ErPE eller med en MS-grad fra et annet universitet, må ta minst to ErPE Core-kurs i tillegg til to 300-nivå ErPE-kurs.
 • Graduate Seminar 398 (ikke-kreditt): Alle studenter er pålagt å registrere og motta en tilfredsstillende karakter for hvert semester av programmet de deltar i.
 • Vinterberikingsprogram: Studentene må tilfredsstille minst ett fullstendig Winter Enrichment Program (WEP) som en del av gradskravene. Studenter som fullførte WEP krav mens de tjener MS Degree er ikke pålagt å melde seg inn i en full WEP for andre gang i Ph.D. Grad.
 • Tilfredsstillende deltakelse i hver KAUSTs sommersession er obligatorisk. Sommersessionskurs er kredittbærende og gjelder mot graden.


Ph.D. kandidatur

I tillegg til kursoppgavene må studenten ha fullført den nødvendige Ph.D. kvalifisering milepæler å gå videre mot Ph.D. kandidatstatus. Disse milepæler består av fagbasert kvalifiseringseksamen og Ph.D. Forslag Forsvar.


Ph.D. Forsvar

For å oppgradere, en Ph.D. kandidaten må danne en ph.d. Dissertation Defense Committee, avslutt Ph.D. avhandling og vellykket forsvare sin Ph.D. avhandling.

Program undervist i:
 • Engelsk
King Abdullah University of Science and Technology

Se 14 flere kurs fra King Abdullah University of Science and Technology »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
30 - 42 måneder
Heltid studier
Pris
- Fullt finansiert stipend månedlig tillatelse
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?