Doktorgradsstudie

Nyutdannede av et tilsvarende masterprogram har en mulighet til å utvide sin kunnskap innen doktorgradsstudier ved Fakultet for elektroteknikk ved University of West Bohemia i Pilsen. Denne graden er den tredje, høyeste grad av universitetsstudier, den er på heltid og standardlengde er 4 år (maksimal studietid er 6 år).

Studien er styrt av studie- og eksamensforskriftene fra Universitetet i Vest-Böhmen i Pilsen. Hver student har en individuell studieplan og ledes av en veileder som studenten har søkt med doktorgradsstudiet emnet. Studenter som har full studieform, får stipend.

Statens doktorgradseksamen er bestått under studiet senest to år etter studiestart. Studien avsluttes med forsvaret av avhandlingen. Avgangselevene til studien tildeles den akademiske tittelen "Doctor" (forkortet til "Ph.D." gitt bak navnet). Alle doktorgradskurs kan også studeres på engelsk ved FEL i Pilsen.

122597__MG_5218_rets_vyrezobnoveny_text_en.jpg

Vi tilbyr følgende grener i studiet "Elektroteknikk og informatikk" (EaI):

  • Elektroteknikk (DEEN) - på heltid
  • Elektronikk (DELN) - på heltid
  • Elektroteknikk (DELT) - på heltid

5 grunner til at jeg burde studere doktorgradsstudier ved FEE i Pilsen:

  1. Mulighet for å bli med i FEE / RICE-teamet og få en jobb under studiene i unike internasjonalt anerkjente FEE / RICE-team.
  2. Mulighet for å lære av veiledere som er verdenskjente eksperter. Å samarbeide med dem vil gi deg en arbeidsreferanse som ellers ville være utilgjengelig for deg.
  3. Samarbeid om verdensklasse R
  4. Mulighet for å reise verden rundt. Du vil få interessante kontakter og møte viktige personligheter på internasjonale konferanser og praksisplasser.
  5. Stipend på opptil 15 000 CZK i måneden, som kan økes med prestasjonsbonuser i form av ekstraordinært stipend og eventuelt bonuser fra prosjekter du vil jobbe med.

Hva er standard studielengde?

4 år.

Har jeg rett til sovesalen?

Ja, studenter på doktorgradsstudiet har muligheten til å få plass på sovesalen. Dessuten er du kvalifisert for de samme studentfordelene som bachelor- eller masterstudenter.

Hva er ansvaret under studien?

Oppgavene er alltid definert individuelt for hver Ph.D. student. I løpet av studiene dine vil du jobbe med en valgt forskningsoppgave og delta i mange vitenskapelige prosjekter. Normalt vil du bestå fem profesjonelle eksamener for å utfylle dine faglige ferdigheter for å lykkes med spesialistemnet. Du vil være med å jobbe med studenter, du vil publisere resultatene av det vitenskapelige arbeidet ditt. Du vil reise og delta på et profesjonelt internship på en prestisjefylt utenlandsk arbeidsplass.

Kan jeg endre studieform, avhandlingsemne og veileder under studiene?

Ja, studenten kan bytte fra heltidskurs til det kombinerte og omvendt. Han / hun kan også endre emnet for avhandlingen og veilederen, men alle endringer må godkjennes og drøftes av FEE Doctoral Study Board eller FEE Scientific Board.

Søknadsprosedyre

Hele søknadsprosedyren er beskrevet her:

https://www.fel.zcu.cz/en/applicants/doctoral/podani_prihlasky/

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Czech
Sist oppdatert Oktober 15, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
- undervises gratis, ingen spenningsavgift. Dessuten alle Ph.D. studenter innvilges med stipend.
Frist
okt. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
aug. 2024
Søknadsfrist
okt. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
okt. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
Sluttdato
aug. 2024

RICE R&D center laboratories

Faculty of Electrical Engineering

Pilsen, Czech Republic