Ph.D. i datalogi

Generelt

Programbeskrivelse

Datavitenskapsprogrammet utdanner studentene til å bli verdensledende forskere og tankeledere innen datavitenskap. Programmet er utformet for å forberede studenten til en karriere i akademia, industriell forskning eller avanserte stillinger i bransjen.

Programmet tilbyr to grader: doktorgraden i filosofi (Ph.D.) og MS-graden. MS-graden kan oppnås ved å ta kun kurs eller ved en kombinasjon av kurs og skrive en avhandling. Studenter som er interessert i en forskerkarriere oppfordres til å søke direkte på ph.d. program. En MS-grad er ikke en forutsetning for å melde deg inn i Ph.D. program.

En student som fullfører Ph.D. grad vil ha vist opprinnelig forskning som publiseres i prestisjetunge konferanser, tidsskrifter og andre forskningsfora i verdensklasse. Denne graden er egnet for de som ønsker å forfølge en karriere innen forskning enten i akademia eller industri. En student som fullfører MS-graden ved å ta kurs og skrive en avhandling har vist evne til å utføre målrettet forskning og fullføre et forskningsprosjekt. Denne graden er egnet for studenter som ønsker å forfølge en

Ph.D. grad senere. En student som fullfører MS-graden ved å ta bare kurs, vil ha vist sterk prestasjon på kandidatnivå kurs som forbereder studenten til en karriere innen avansert forskning og utvikling i bransjen.

Omfanget av forskning i datalogi på KAUST inkluderer følgende områder:

 • Kunstig intelligens og maskinlæring
 • Computational Biosciences
 • Datasystemer og databaser
 • High Performance Computing
 • Teoretisk datalogi
 • Visual Computing

Ph.D.

Ph.d.-doktorgrad er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri. Det tilbys utelukkende som et heltidsprogram.

Det er et minimumskrav til opphold på KAUST på tre og et halvt år for studenter inn på en bachelorgrad og to og et halvt år for studenter inn på en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 må oppnås på alle doktorgradsarbeid. Individuelle kurs krever minst en 'B-' for å få kurskreditt.

Ph.D. Grad inkluderer følgende trinn:

 • Sikre en avhandlingsrådgiver.
 • Vellykket gjennomføring av Program Coursework.
 • Bestått kvalifiserende eksamen.
 • Forsøke avhandlingsforslaget Forsvar for å oppnå kandidatstatus.
 • Forbereder, sender inn og klarer å forsvare en doktorgradsavhandling

Ph.D. Kurskrav

Kursoppgavene varierer for studenter som går inn på doktorgraden. Grad med en BS-grad eller en relevant MS-grad. Studenter som har en BS-grad må fullføre alle programkjerne- / obligatoriske kurs og valgfag som er beskrevet i MS Degree-delen, og er også pålagt å fullføre Ph.D. kurs. Studenter som går inn på en BS-grad kan også kvalifisere seg til å oppnå MS-graden ved å tilfredsstille kravene til MS Degree; det er imidlertid studentens ansvar å erklære sine intensjoner om å oppgradere med en MS

Studentene går inn på Ph.D. Grad med en relevant MS grad må fullføre kravene, selv om flere kurs kan være påkrevd av Dissertation Advisor.

Ph.D. kurs

 • Minst to 300-nivå kurs
 • Graduate Seminar 398 (ikke-kreditt): Alle studenter må registrere og motta en tilfredsstillende karakter for hvert semester programmet krever at de deltar.
 • Vinterberikingsprogram: Studentene må tilfredsstille minst ett fullstendig Winter Enrichment Program (WEP) som en del av gradskravene. Studenter som fullførte WEP krav mens de tjener MS Degree er ikke pålagt å melde seg inn i en full WEP for andre gang i Ph.D. Grad.

Studenter som går inn i studiet med en MS-grad fra KAUST, kan overføre ubrukte kursoppgaver mot ph.d. programkrav underlagt godkjenning på programnivå. Studenter som overfører fra et annet universitets doktorgrad. Programmet kan motta noe avhandlingsforskning og studiepoeng fra sak til sak for relatert arbeid utført ved den opprinnelige institusjonen etter godkjenning av dekan. Imidlertid må slike studenter fortsatt tilfredsstille kravene til kvalifiseringseksamen og disputaseforsvar ved KAUST.

For mer informasjon, gå til Programguiden .

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Les mer

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimér