Read the Official Description

Om programmet

Datavitenskapsprogrammet utdanner studentene til å bli verdensledende forskere og tankeledere innen datavitenskap. Programmet er utformet for å forberede studenten til en karriere i akademia, industriell forskning eller avanserte stillinger i industrien.

Programmet har to grader: Filosofisk doktorgradsstudent og MS-grad. MS-graden kan oppnås ved å ta kun kurs eller ved en kombinasjon av kurs og skrive en avhandling. Studenter som er interessert i en forskerkarriere oppfordres til å søke direkte på ph.d. program. En MS-grad er ikke en forutsetning for å melde seg på Ph.D. program.

En student som fullfører Ph.D. grad vil ha vist opprinnelig forskning som publiseres i prestisjetunge konferanser, tidsskrifter og andre forskningsfora i verdensklasse. Denne graden er egnet for de som ønsker å forfølge en karriere innen forskning enten i akademia eller industri. En student som fullfører MS-graden ved å ta kurs og skrive en avhandling har vist evne til å utføre målrettet forskning og fullføre et forskningsprosjekt. Denne graden er egnet for studenter som ønsker å forfølge en

Ph.D. grad senere. En student som fullfører MS-graden ved å ta bare kurs, vil ha vist sterk prestasjon på kandidatnivå kurs som forbereder studenten til en karriere innen avansert forskning og utvikling i industrien.

Omfanget av forskning i datalogi på KAUST inkluderer følgende områder:

 • Kunstig intelligens og maskinlæring
 • Computational Biosciences
 • Datasystemer og databaser
 • High Performance Computing
 • Teoretisk datalogi
 • Visual Computing

Ph.D.

Ph.d.-doktorgrad er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri. Det tilbys utelukkende som et heltidsprogram.

Det er et minimumskrav til opphold på KAUST på tre og et halvt år for studenter inn på en bachelorgrad og to og et halvt år for studenter inn på en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 må oppnås på alle doktorgradsarbeid. Individuelle kurs krever minst en 'B-' for å få kurskreditt.

Ph.D. Grad inkluderer følgende trinn:

 • Sikre en avhandlingsrådgiver.
 • Vellykket gjennomføring av Program Coursework.
 • Bestått kvalifiserende eksamen.
 • Forsøke avhandlingsforslaget Forsvar for å oppnå kandidatstatus.
 • Forbereder, sender inn og klarer å forsvare en doktorgradsavhandling

Ph.D. Kurskrav

De nødvendige kursene varierer for studenter som går inn på Ph.D. Degree med en bachelorgrad eller en relevant MS-grad. Studenter med en bachelorgrad må fullføre alle programkurs / obligatoriske kurs og valgfagskurs som er skissert i MS-grad og er også pålagt å fullføre ph.d. kurs. Studenter som skriver inn med en bachelorgrad kan også kvalifisere seg til å tjene MS-graden ved å tilfredsstille MS-gradskravene. Det er imidlertid studentens ansvar å erklære sine intensjoner om å bli uteksaminert med en MS

Studentene går inn på Ph.D. Grad med en relevant MS grad må fullføre kravene, selv om flere kurs kan være påkrevd av Dissertation Advisor.

Ph.D. kurs

 • Minst to 300-nivå kurs
 • Graduate Seminar 398 (ikke-kreditt): Alle studenter må registrere og motta en tilfredsstillende karakter for hvert semester programmet krever at de deltar.
 • Vinterberikingsprogram: Studentene må tilfredsstille minst ett fullstendig Winter Enrichment Program (WEP) som en del av gradskravene. Studenter som har fullført WEP krav mens de tjener MS Degree, er ikke pålagt å melde seg inn i en full WEP for en gang i Ph.D. Grad.

Studenter som skriver inn en MS-grad fra KAUST, kan overføre ubrukte kurs til Ph.D. Programkrav med forbehold om godkjenning av programnivå. Studenter overfører fra et annet universitet Ph.D. Programmet kan motta enkelte Dissertation Research and Coursework kreditt fra tilfelle til tilfelle for relatert arbeid utført ved den opprinnelige institusjonen etter godkjenning av dekanen. Imidlertid må slike studenter fortsatt tilfredsstille Kvalifikasjonseksamen og Dissertation Proposal Defense krav hos KAUST.

For mer informasjon, gå til Programguiden .

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by King Abdullah University of Science and Technology »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato