Om programmet

Datavitenskapsprogrammet utdanner studentene til å bli verdensledende forskere og tankeledere innen datavitenskap. Programmet er utformet for å forberede studenten til en karriere i akademia, industriell forskning eller avanserte stillinger i bransjen.

Programmet har to grader: Filosofisk doktorgradsstudent og MS-grad. MS-graden kan oppnås ved å ta kun kurs eller ved en kombinasjon av kurs og skrive en avhandling. Studenter som er interessert i en forskerkarriere oppfordres til å søke direkte på ph.d. program. En MS-grad er ikke en forutsetning for å melde seg på Ph.D. program.

En student som fullfører Ph.D. grad vil ha vist opprinnelig forskning som publiseres i prestisjetunge konferanser, tidsskrifter og andre forskningsfora i verdensklasse. Denne graden er egnet for de som ønsker å forfølge en karriere innen forskning enten i akademia eller industri. En student som fullfører MS-graden ved å ta kurs og skrive en avhandling har vist evne til å utføre målrettet forskning og fullføre et forskningsprosjekt. Denne graden er egnet for studenter som ønsker å forfølge en

Ph.D. grad senere. En student som fullfører MS-graden ved å ta bare kurs, vil ha vist sterk prestasjon på kandidatnivå kurs som forbereder studenten til en karriere innen avansert forskning og utvikling i bransjen.

Omfanget av forskning i datalogi på KAUST inkluderer følgende områder:

 • Kunstig intelligens og maskinlæring
 • Computational Biosciences
 • Datasystemer og databaser
 • High Performance Computing
 • Teoretisk datalogi
 • Visual Computing

Ph.D.

Ph.d.-doktorgrad er designet for å forberede studentene på forskningskarrierer i akademia og industri. Det tilbys utelukkende som et heltidsprogram.

Det er et minimumskrav til opphold på KAUST på tre og et halvt år for studenter inn på en bachelorgrad og to og et halvt år for studenter inn på en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 må oppnås på alle doktorgradsarbeid. Individuelle kurs krever minst en 'B-' for å få kurskreditt.

Ph.D. Grad inkluderer følgende trinn:

 • Sikre en avhandlingsrådgiver.
 • Vellykket gjennomføring av Program Coursework.
 • Bestått kvalifiserende eksamen.
 • Forsøke avhandlingsforslaget Forsvar for å oppnå kandidatstatus.
 • Forbereder, sender inn og klarer å forsvare en doktorgradsavhandling

Ph.D. Kurskrav

Kursoppgavene varierer for studenter som går inn på doktorgraden. Grad med en BS-grad eller en relevant MS-grad. Studenter som har en BS-grad må fullføre alle programkjerne- / obligatoriske kurs og valgfag som er beskrevet i MS Degree-delen, og er også pålagt å fullføre Ph.D. kurs. Studenter som går inn på en BS-grad kan også kvalifisere seg til å oppnå MS-graden ved å tilfredsstille kravene til MS Degree; det er imidlertid studentens ansvar å erklære sine intensjoner om å oppgradere med en MS

Studentene går inn på Ph.D. Grad med en relevant MS grad må fullføre kravene, selv om flere kurs kan være påkrevd av Dissertation Advisor.

Ph.D. kurs

 • Minst to 300-nivå kurs
 • Graduate Seminar 398 (ikke-kreditt): Alle studenter må registrere og motta en tilfredsstillende karakter for hvert semester programmet krever at de deltar.
 • Vinterberikingsprogram: Studentene må tilfredsstille minst ett fullstendig Winter Enrichment Program (WEP) som en del av gradskravene. Studenter som fullførte WEP krav mens de tjener MS Degree er ikke pålagt å melde seg inn i en full WEP for andre gang i Ph.D. Grad.

Studenter som skriver inn en MS-grad fra KAUST, kan overføre ubrukte kurs til Ph.D. Programkrav med forbehold om godkjenning av programnivå. Studenter overfører fra et annet universitet Ph.D. Programmet kan motta enkelte Dissertation Research and Coursework kreditt fra tilfelle til tilfelle for relatert arbeid utført ved den opprinnelige institusjonen etter godkjenning av dekanen. Imidlertid må slike studenter fortsatt tilfredsstille Kvalifikasjonseksamen og Dissertation Proposal Defense krav hos KAUST.

For mer informasjon, gå til Programguiden .

Program undervist i:
 • Engelsk
King Abdullah University of Science and Technology

Se 14 flere kurs fra King Abdullah University of Science and Technology »

Sist oppdatert August 13, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
30 - 42 måneder
Heltid studier
Pris
Free
Fullt finansiert stipend månedlig tillatelse
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?