Ph.D. i biologi

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

En melding fra Biologifakultetet ved Boston College

Velkommen til Institutt for biologi, hvor forskning ligger i hjertet av Ph.D. erfaring. Vi streber etter å gi våre nyutdannede den tekniske og intellektuelle opplæringen som trengs for fremtidig suksess i et bredt spekter av karrierer.

Vår avdeling er velutstyrt for moderne molekylær, cellulær, genomisk, proteomisk, biokjemisk, bildebehandling og bioinformatikk forskning. Vi har kjernefasilitetene med toppmoderne instrumentering for genomforskning, fluorescens og høyoppløselig levendecellebilder og flytcytometri, gode dyreanlegg og betydelige beregningsmessige ressurser. Vi fortsetter å vokse fakultetet med nye hyringer som ytterligere styrker våre kjerneområder: studerer grunnleggende problemer innen celle- og utviklingsbiologi, mikrobiologi og infeksjon og bioinformatikk.

Institutt for biologi består av en nært sammensatt gruppe av studenter, fakultet, postdokumenter og forskere som samarbeider for å produsere en atmosfære av sympatisk læring og oppdagelse. Vårt robuste avdelingsliv forenkler studentenes opptreden i dette samfunnet av lærde. Avdelingen er vert for mange aktiviteter som skaper et sterkt intellektuelt samfunn, en melding fra biologifakultetet ved Boston College og følelse av kollegialitet blant våre studenter og fakultet, inkludert en årlig avdeling for biologisk retrett, dataklubb, cellbiologi gruppemøter og mikrobiologi gruppe møter.

Vårt program er forpliktet til grundig opplæring av våre studenter. Innkommende Ph.D. Studentene starter sin forskning ved å gjennomføre tre syv ukers rotasjoner i laboratorier av deres valg. For å forbedre studentens kommunikasjonsferdigheter, avslutter hver rotasjon med studenter som presenterer forskningen fra rotasjonsprosjektene til instituttet. Etter ferdigstillelse av tre rotasjoner går studentene inn i laboratoriene hvor de skal fullføre sine oppgaveprosjekter.

I tillegg til forskning, tar vi sikte på å utvikle kommunikasjonsevnen som er nødvendig for å streve etter en rekke mulige karrierer. De fleste elever får praksis i veiledning ved å jobbe med forskerassistenter. Ferdigheter i formell presentasjon av vitenskapelige data er hekset på avdelingen Data Club. Våre studenter er integrert i det vitenskapelige samfunnet ved hjelp av en rekke mekanismer. På campus har studentene mulighet til å spise lunsj med ledende forskere som presenterer sitt arbeid i avdelingsseminariet. Vårt program er ytterligere forbedret av mulighetene for å delta i større Boston-områdets aktuelle forskningsmøter og seminarer. I tillegg gir Institutt for biologi finansiering for studenter å delta og presentere sin forskning på lokale, nasjonale og internasjonale møter.

Byen Boston har et levende biomedisinsk forskningsmiljø, som gir våre studenter mange muligheter for samarbeid og fremtidige arbeidsplasser i både akademia og industri.

Opplæringsprogram for nyutdannede

Graduate Oversikt

Forskning ligger i hjertet av oppgraderingsopplevelsen på Boston College . Graduate studenter arbeider direkte med fakultetet i sine laboratorier mens de fortsetter sin utdanning. Aktuelle områder av fakultet stipend og kompetanse inkluderer Cell og utviklingsbiologi, mikrobiologi og smittsomme sykdommer, og Computational Biology og Bioinformatics. Innenfor disse studieområdene tilbyr instituttet et studieprogram som fører til en Ph.D. For mer informasjon om fakultetforskning besøk Forskningssiden. Biologisk avdeling tilbyr også toppmoderne forskningslaboratorier og kjerneforskningsstøttefasiliteter, inkludert konfokal mikroskopi, flytcytometri og FACS-anlegg.

En mastergrad tilbys kun gjennom et 5-årig BS / MS-program for dagens studenter.

Læringsutbytte

Læringsutbytte for studenter som fullfører en Ph.D. i biologi inkluderer å kunne:

 • Gjennomfør original, publiserbar forskning innen biologi.
 • Formuler et nytt forskningsspørsmål og utform eksperimentene som kreves for å gjøre fremskritt i feltet.
 • Demonstrere bred kunnskap om teori og forskning på flere områder av biologi og en grundig kunnskap om et bestemt kompetanseområde.
 • Vis forståelse for de etiske retningslinjene for biologisk forskning og følg disse retningslinjene.
 • Kommunisere funnene av deres forskning både muntlig og skriftlig til profesjonelle og lekende publikum.

Ph.D. Program

Vår Ph.D. programmet gir en grundig opplæringsopplevelse. Kjernekursarbeid er gitt i cellebiologi, biokjemi, molekylærbiologi, genetikk, bioinformatikk og vitenskapelig skriving. Avanserte valgfag er tilgjengelig på alle områder av fakultetets kompetanse. Seminar kurs gir studentene kontinuerlig opplæring i kritisk tenkning og muntlig presentasjon av vitenskapelige data. Forskningserfaring er gitt ved å arbeide i nært samarbeid med fakultetets medlemmer, postdoktorale og senior studenter i et samarbeidende, støttende miljø.

Fokus på forskning

Forskning ligger i hjertet av biologisk erfaring på Boston College . Instituttet tilbyr et bredt spekter av muligheter for vitenskapelig etterforskning innenfor områdene:

 • Mikrobiologi og infeksjon
 • Cell og utviklingsbiologi
 • bioinformatikk

Forskning

Avdelingen har forpliktet seg til å tilby fullt utstyrte laboratorier som støtter et mangfoldig utvalg av forskning. Forskere i biologisk avdeling har tilgang til toppmoderne laboratorier med instrumentering for avbildningsanlegg, strømningscytometri, dyreanlegg og beregningsressurser.

Forskningspesialiteter
 • Celle
 • Beregningsbiologi
 • mikrobiologi

Økonomisk hjelp

Avdeling Finansiering

Doktorgradsstudenter er generelt innlagt med økonomisk hjelp i form av forskningsassistent og studiebevis. Disse premiene inkluderer et konkurransedyktig stipend og en fullundervisning stipend til alle kurs relatert til programmet. Doktorgradsstudenter tjener generelt som undervisere etter det første året. Finansiering kan fornyes i opptil fem år på betingelse av tilfredsstillende fremgang mot ferdigstillelse.

Ph.D. kandidatene forventes å forfølge graden på heltidsbasis og for å opprettholde tilfredsstillende fremgang mot ferdigstillelse av gradskrav.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... Les mer

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Minimér